Bugaboo nebo I´coo

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4890
23.5.12 13:11
@lilida píše:
Tak jasně, že sportovní sedačka lze naklápět. Ale lze naklápět i hlubokou korbu. Je totiž na stejném pohyblivém rámu jako ta sedačka. Zjistila jsem to, když jsem se pohodlně nemohla dostat do košíku, potřebovala jsem tam dát větší balíček, tak mě napadlo tu korbu polohovat.

Tak to mě nikdy nenapadlo a slyším to poprvé. To je dobrá vychytávka, protože do toho košíku se fakt nedá dostat, když má člověk ještě korbičku. No nic, teď už to nevyužiju, už máme sporťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
23.5.12 15:00
@Ája 35 píše:
I´coo má za mě akorát jednu nevýhodu děsně malej košík, do kterýho nevleze skoro nic, ale s tím vědomím jsem ho kupovala a převažují mi ty výhody a terén, do kterého jsem kočár potřebovala. Navíc se ten košík dá vychytat jinak :palec:

Ájo s tím případně také počítám, na každém kočárku najde člověk něco. :) Moc díky za Tvé zhodnocení. Pořád se k němu přikláním nejvíce ze všech kočárků, tak jsem zvědavá který nakonec vybereu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.5.12 20:35
@Ája 35 píše: .......- otočíš se s ním na místě, kdekoliv a čemukoliv se díky tomu vyhneš a kočár běžně řídím jednou rukou, a to mám na něm běžně navěšenou těžkou tašku s nákupem.

Bugaboo je na tom stejně. Jízda s ním jde tak lehce, že ti stačí do něj strkat jedním prstem. Otočení na místě umí taky.
(pradoxně proto s ním nemůže jezdit moje máma, která je špatná na nohy a potřebovala by se opřít o těžký kočár, který před ní neujede)

Doporučuju jen zvážit, jestli ho budeš někam tahat - mhd, denně skládat a dávat do auta, nebo někam do schodů atd. - to by pak ta váha rozhodně znát byla. Já vychytávám mhd nízkopodlažní a nikam ho zvedat nemusím - max. najíždím na jeden vyšší schod a to je v pohodě.

Tohle je svatá pravda! Já jsem denně skládala bugaboo do auta a zase ven. Někdy i 2× denně. Pokud to dělat nebudeš, pak váha kočáru s takovými jízdními vlastnostmi není až tak důležitá.

@Ája 35 píše:
I´coo má za mě akorát jednu nevýhodu děsně malej košík, do kterýho nevleze skoro nic…

To má bugaboo taky. 8) Není to kočár na velké nákupy. Já jsem to vyřešila tak, že nakupuji do velké Intersparácké tašky, kterou si pak pověsím z boku na páčku od brzdy. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.5.12 16:54

Holky nevíte jaký je rozdíl mezi I´coo Peak Air a I´coo Pii? Na první pohled vidím jiná kolečka a uvádí, že PII má ALU konstrukci, to by měl být lehčí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 17:10

Ale bogaboo, když s ním budeš denně jezdit na vesnici terénem, odrovnáš, icoo to vydrží:)BUga je do města, na cestování,ježdění a zvládne i terén, ale není prioritně do terénu, naši přátelé ho mají a když se fakt někam jede, berou raději chariot :)

• Citovat
  • Upravit
1285
29.5.12 18:05

Holky díky moc za Vaše rady! Dnes jsem objednala I´coo a je to. Ještě jsem testovala Mutsy Urban Rider a nebylo to ono, takže I´coo nakonec vyhrál. Byla to láska na první pohled, tak jsem se k němu nakonec vrátila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
30.5.12 09:03
@Stormay píše:
Holky díky moc za Vaše rady! Dnes jsem objednala I´coo a je to. Ještě jsem testovala Mutsy Urban Rider a nebylo to ono, takže I´coo nakonec vyhrál. Byla to láska na první pohled, tak jsem se k němu nakonec vrátila. :)

Moc přeju, ať jsi s ním spokojená - já to měla úplně stejně, taky jsem zkoušela i jiné a pořád se to snažila zvažovat ze všech stran, ale I´coo byla taky láska na první pohled a tak ho už pak nic nepřebilo :lol: A jsem fakt maximálně spokojená. Jakou jsi si objednala barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
30.5.12 17:36
@Ája 35 píše:
Moc přeju, ať jsi s ním spokojená - já to měla úplně stejně, taky jsem zkoušela i jiné a pořád se to snažila zvažovat ze všech stran, ale I´coo byla taky láska na první pohled a tak ho už pak nic nepřebilo :lol: A jsem fakt maximálně spokojená. Jakou jsi si objednala barvu?

Doufám, že budu spokojená! :) Objednala jsem trojkombinaci s autosedačkou. Nemáte s ní zkušenosti? Barvičku jsem zvolila Night (černá), líbila se mi nejvíc, je taková univerzální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.5.12 18:02

Bugaboo

Zdravim :mavam:

mam Bugaboo a jsem velice spokojena nebot bydlim mimo mesto, kde se bez auta neobejdu a tudiz denodenni nakladani a vykladani kocarku i s korbickou do meho maleho auta Ford Ka je bez problemu aniz bych si musela porizovat nove auto. Sehnala jsem i limitovanou edici v barve tyrkys (protoze jsem v zakladu koupila svetle hnedou SAND a pro chlapce se mi az tak nelibila)… jen se k nemu spatne shani prislusenstvi takze prislusentsvi musim volit v barve zakladni barvy - tmave hnede. Velice ocenuji i dokoupeni ostatniho prislusentvi - ted cekam na slunecnik a prebalovaci tasku Bugaboo v hnede barve :potlesk:
Nebot bydlim(e) u lesa: v terenu, ve kterem jezdim denodenne, nema kocar problem, taktez v shoppingparku se s nim dobre manipuluje.
Posilam obrazky pro predstavu :)

Jsem mensi postavy, takze nizsi postaveni korbicky mne vyhovuje, manzel je ale vysoky - tak to resime vysunutim madla na maximum, pak nema s kocarkem problem. Ja sama ocenuji, ze neni tak tezky - skladani do auta by asi bylo daleko obtiznejsi! Obcas se malej chce chovat, tak musim kocar vest v jedne ruce, coz je :palec:
Za mne mohu BUGABOO jen doporucit, ac nejde zrovna o levnou zalezitost, ja pamatuji i na budoucnost, kdyz bych mela jednou treba0 holcinu tak si barvu kocarku zase zmenim aniz bych musela menit kocar :)

Takze za me SPOKOJENOST a nemenila bych :roll: mozna jen za STOKKE :roll: ale to jsme cenove uplne jinde :
 http://www.stokke.com/…concept.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
31.5.12 08:10
@Stormay píše:
Doufám, že budu spokojená! :) Objednala jsem trojkombinaci s autosedačkou. Nemáte s ní zkušenosti? Barvičku jsem zvolila Night (černá), líbila se mi nejvíc, je taková univerzální. :)

Já mám jen dvojkombinaci - bez sedačky, tu jsem měla už doma od maxi cosi pebble, takže jsem koupila ty nádstavce na to. Barvičku mám twilight, ale tu night hodně potkávám a je moc pěkná a fakt univerzální. Já mám úchylku na modrou, takže mám tu modrou, i když mám holčičku :lol: Tak pak napiš, jak jsi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
31.5.12 09:16

Já bych teda Bugaboo za Stokke nikdy nevyměnila. Docela obdivuju maminky, že něco takového nepohodlného jsou dětem schopny pořídit. A myslím, že ta cena není o tolik vyšši než BGB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
31.5.12 12:42

Ahoj holky,prosím o rychlou radu kdo vlastní kočárek Bugaboo Cameleon -můžete mi někdo poradit jak se skládá kočárek? Kde je ta pojistka na to? :mrgreen: Nikde nemůžu najít návod a doma ho nemám :?
Předem moc díky,Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.5.12 12:46
@Tedys píše:
Já bych teda Bugaboo za Stokke nikdy nevyměnila. Docela obdivuju maminky, že něco takového nepohodlného jsou dětem schopny pořídit. A myslím, že ta cena není o tolik vyšši než BGB.

ja jsem Stokke videla s kompletnim vybavenim za 34tisic, v zakladu totiz neni hluboka korba a v Bugaboo je. Bugaboo jsem poridila za 21tis (nakonec i v akci s autosedackou Cosi zdarma :) ), coz je velky cenovy rozdil. Prislusenstvi pak stoji podobne… ale ceny se uz mohli zmenit, ja to mela v merku na podzim 2011…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
31.5.12 13:55
@Ivia 86 píše:
Ahoj holky,prosím o rychlou radu kdo vlastní kočárek Bugaboo Cameleon -můžete mi někdo poradit jak se skládá kočárek? Kde je ta pojistka na to? :mrgreen: Nikde nemůžu najít návod a doma ho nemám :?
Předem moc díky,Iva

Na rukojetích z boku je z každé strany (zevnitř) taková ta bílá zarážka, tak se s tím musí pohnout a potom to složit. Ono to chce grif, já než jsem se to naučila, aby mi to šlo rychle, tak to taky trvalo. Teď už je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
31.5.12 14:08

to IVIA:

http://www.youtube.com/watch?…

cca 8:40, bílé pojistky na rukojeti zmáčknout, tlakem k vlastnímu tělu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek