Bugaboo nebo I´coo

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1285
21.5.12 20:40

Bugaboo nebo I´coo

Holky otázka je jasná. Volily by jste kočárek Bugaboo nebo I´coo? Byla jsem rozhodnutá pro I´coo, ale všichni mě od něj odrazují kvůli jeho váze (20,5kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
21.5.12 20:46

Já chtěla kočárek s natáčecí nápravou, takže jsem po Icoo taky pokukovala. přišlo mi super, že máš klasické uspořádání kol (do sněhu nepřekonatelné) a přitom můžeš zatáčet bez nadzvedávání kočárku. Ale Icoo mě v obchodě zklamal. Špatně se s ním zatáčelo. A ta váha… Takže vyhrál Mutsy Urbanrider a jsem spokojená. Najezdila jsem s ním už desítky spíše stovky kilomerů, protože chodíme denně hodně pěšky po lese tady a pořád na něm neshledávám jedinou chybičku.
Bugaboo by pro mě nebyl. Nepovažuji naklápěcí sportovní sedačku za vhodnou pro malé dítě. Do sportovní sedačky jsme museli v 5,5 měsících protože už v korbě nechtěl být, chtěl vidět ven a v 5,5 měsících dávat dítě na naklopenou židličku prostě nepovažuju za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.5.12 20:47

Ahojky,
mě se víc líbí I coo.Má ho kamarádka a je fakt krásnej.Štve mě, že jsem si ho nekoupila taky. :oops: :lol: Tak třeba příště…:))
Akorát ta váha 20,5 mi nesedí, možná blbě vidím,ale našla jsem, že má 10Kg. :think:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.5.12 20:50

Jo,tak se omlouvám myslela jsem tehle :oops: http://www.e-broucek.cz/…kocarek-2011

• Citovat
  • Upravit
5254
21.5.12 21:04

@Stormay Ta váha je fakt masakr! Já mám bugaboo, ale už bych ho nepořídila. Respektive ano, ale do jiného terénu, to jsem nedomyslela. Kdybych měla teď kupovat, tak asi easy walker qtro plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
21.5.12 21:07

Ahoj,
nemám zkušenost ani s jedním, ale ta váha mě hodně zarazila. Pokud opravdu váží tolik tak nebrat. Představ si do něho třeba roční desetikilové dítě, taška s potřebnými věcmi, nákup a můžeš se dostat k pětatřiceti kilům. A to bych teda nechtěla tlačit třeba do kopečka nebo po nerovné lesní cestě atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
21.5.12 21:11

Tak za mě jednoznačně Bugaboo, mám ho a jsem naprosto spokojená :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
21.5.12 21:13

já teda Icoo mám, teď už vozí druhý dítě a naprostá spokojenost. Do terénu ideální a hlavně pro vysoký rodiče, madlo jde hodně vysunout. korba prostorná, syn má 74 cm a ještě je v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
21.5.12 21:22

Já Icoo moc v oku nemám, ale BGB má taky hodně velikou korbu (já podle toho taky vybírala kočárek). Malá se mi do ní vleze v pohodě i v 9 měsících. Teď už jsme sice přesedlali na sporťák, ale korbička by nám ještě v pohodě stačila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 21:36

Jenže tyto kočárky jsou na něco ůplně jiného, Icoo je kočárek vyloženě tank do terénu, který ti vydrží i takové ježdění, co Buga nedá,dá se s ním do terénu,ale po měsíci na cestách , kde jezdí icoo by bylo po něm, zaleží jestli do města nebo na vesnici a tak.

• Citovat
  • Upravit
14856
21.5.12 21:44

nemam zkusenost ani s jednim, ale uz na prvni pohled se jedna o naprosto odlisne kocarky.

bugaboo je vylozene mestsky kocar, teren s nim bude trochu obtizny, snih dost, take je dost nizky, pro vysokeho cloveka se mi nezda, a ten typ sportaku jsem mela take a na ten prechod ted nic moc…Icoo vypada do terenu lip, ale ta vaha by me teda zabila 8o

nejdriv bych se zamyslela v jakem terenu budes jezdit a jestli budes vlacet kocar treba do MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
21.5.12 21:55

Holky díky za vaše komentáře. Já už jsem z toho zoufalá. :( Byla jsem rozhodnutá pro I´coo - líbí se mi vzhledově a hlavně splňoval můj požadavek což je kočár spíše do terénu, ale za posledních pár dní mi asi 4 maminy řekly, že do váhy 20kg by nikdy nešly. A 3 z nich mi nezávisle na sobě doporučily Bugaboo kvůli jeho vlastnostem. Mě se ale zase nelíbí vůbec vzhledově. :( Můžete mi doporučit nějaký kočár, který by byl jako I´coo, ale lehčí?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.5.12 21:59
@Stormay píše:
Holky otázka je jasná. Volily by jste kočárek Bugaboo nebo I´coo? Byla jsem rozhodnutá pro I´coo, ale všichni mě od něj odrazují kvůli jeho váze (20,5kg)

Mankote, tolik? Já mám bugaboo a ten váží polovinu. 8) A je to jedna z jeho mnoha deviz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.5.12 22:02
@Anonymní píše:
Jenže tyto kočárky jsou na něco ůplně jiného, Icoo je kočárek vyloženě tank do terénu, který ti vydrží i takové ježdění, co Buga nedá,dá se s ním do terénu,ale po měsíci na cestách , kde jezdí icoo by bylo po něm, zaleží jestli do města nebo na vesnici a tak.

Souhlasím. Bugaboo je do města a příležitostně zvládne i terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
21.5.12 22:12

Mám zkušenost s kočárkem Bugaboo Cameleon. Středně těžký teren jsme s ním zvládali bez problémů, sníh také, pobyt na horách i u moře bez problémů (na udržovaných cestách). V době, kdy se v něm syn ještě vozil, jsme bydleli v centru města, jezdilo se s ním perfektně. Nakládání do auta také za pár sekund. Teď, co bydlíme na vesnici, bych si pořídila nejspíš Concord. Má ho kamarádka, terén zvládá bez problémů, skládání je také rychlé, kočárek je prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí