Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je nízký. Mám 168 a byl na prd i pro mne. Celkově je lepší hledat kočárek s výše posazenou korbou
Strašně se mi líbil. Když jsem ho viděla osobně, tak jsem ho ihned zavrhla, mám 170 cm. Koupili jsme Teutonii, dá se nastavovat rukojeť do hodně pozic, je spokojený i chlap 185 cm.
Viděla jsem s ním jít i dvoumetrové chlapy, ale vypadá to strašně. I já jsem si připadala, jak když vezu kočárek pro panenky a to mám 170cm ![]()
Měla jsem ho na druhé a třetí dítě. Sice je nízko položena korba, ale to jsem u dětí ocenila, protože tříletá dcera chtěla na brášku stále koukat a nehrozilo převrhnutí. A tím nízkým posazením je i velmi stabilní.
Mam kocarek s nize polozenou korbickou a jsem rada, kocar je celkove stabilnejsi (teziste ma niz) nez jine kocarky. Jak u nej vypadam fakt neresim ![]()
Pritel ma 195cm a máme bugaboo cameleon 2. Ale mě to nevadí, stejně ten kocarek vozim nejvíce já ![]()
Měli jsme bugaboo Buffalo i cameleona a teď máme donkeyho. Ano nízko jsou, ale mě osobně to ničemu nevadilo. Skvěle se vozí, miluju doplňky, takže stříšek mám doma aspoň 6. Skvele se ovládají, všude hezky projedou a jsem pořád dost prostorný. Složí se na placku. Za mě jsou prostě super. Mám teda 172cm a přítel asi 185cm a nestěžujeme si ani jeden
kočárky jsme měli i jiný na střídání, ale bugaboo se nic nevyrovnalo ![]()
Tak přesně to mi kočárky Bogaboo evokují - pro panenky
Já mám 186cm manžel je ještě o malinko vyšší, takže náš požadavek na kočárek byla výška nastavení rukojetě (122cm) a taky hlavně prostorná korbička (nimimálně 80cm). Nejlepší je prostě někde na prodejně odzkoušet, podrncat. Hlavní je, aby vyhovoval Vám ![]()
Máme bugaboo buffalo a nízký mi nepřijde…mám 180 cm a manžel je o něco vyšší, je to super kocarek, měli jsme k němu ještě neonato puro a ted sportak cybex. Ale bugaboo je z nich nejlepsi, korba patří k tem větším, tuším, ze vnitřní rozměr je kolem 84cm, malej tam pohodlně jezdil ještě v 10 měsících a to není žádný prcek. Jízdní vlastnosti jsou skvělý, projede skoro vše ![]()
Mě to přijde hrozný, ohýbat se k té korbě, já bych to nechtěla, není nad kočárek, který je příjemně vysoký k tvé výšce…
já bych ho nechtěla ale ani z důvodu, že není do terénu
Ahoj holky
Prosím o radu, plánujeme pořízení kočárku (kombinovaný), mě osobně jsou velmi sympatické kočárky zn. Bugaboo, ale nejsem si jistá jestli nebude nízký. S manželem měříme oba 180 cm, můžete prosím někdo poradit? Nechceme vypadat jako když vozíme kočárek pro panenky
Děkuji.