Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky,už se pomalu začínám rozhlížet po kočárku a narazila jsem na kočárek bugaboo nebo takovou levnější variantu kočárku je skoro úplně stejný od německého výrobce značky osann beebop.Máte s nimi některá zkušenosti?Bydlíme ve městě,takže žádný terén jen chodníky,občas třeba do tramvaje,ale spíše jezdím autem.Díky moc
ahoj, diskusiu o bugaboo cameleon mas sem https://www.emimino.cz/…eleon-42134/
za seba rozhodne doporucujem
![]()
stastne tehotenstvo prajem ![]()
Bugaboo je do města určitě úžasný hluboký kočárek. O tom sporťáku už dost pochybuji. Nemá polohování, jen takovou tu kolíbku a to byl pro mě důvod, proč jsem ho vyřadila. Chtěla bych sporťák využívat docela dlouho a nechci, aby třeba rok bylo moje dítě nuceno spát v kočárku jako na židličce.
Jinak hluboká korbička i podvozek jsou super. Sice někomu by mohlo vadit, že je poměrně nízko a k dítěti je třeba se dost zohýbat. Výhodou je určitě přehazovací rukojeť, kterou má málokterý moderní kočárek. Pokud by někomu vadila mrňavá přední kolečka, dají se do térénu dokoupit velká (ovšem nezatáčecí).
Na internetových stránkách Anna a Victoria píšou,že kolečka do terénu od Bugaboo jsou zatáčecí ![]()