Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosim vás co máte Teutonku potřebuju se zeptat na jednu věc . V opěrné části zad nahoře po obou stranách asi ve výšce hlavy miminka jsou takový jako klipsy na cosi. Nevím na co a pořád koumám ale prostě jsem na to nepřišla .Napište mi prosím někdo na co to je nebo fakt chcípnu od zvědavosti. Pořád na to myslim . Dík moc ![]()
Tak to by mě taky zajímalo
. Ale usoudila jsem, že se tam třeba přidělává vložná taška, tu já neměla
.
Jsem zvědavá, kdo to rozlouskne ![]()
Já to dneska zase zkoumala s kámoškou a ani ona nevěděla. Kdyžtak zavolám do krámu kde jsem jí kupovala a zeptám se
pak dám vědět
já no to včera přišla, heč
né je to když se z vložné tašky dělá fusak tak aby nejezdil dolu chytne se to za tyto sponky
snad už se ti bude klidněji spát
![]()
Klobouk dolů . Takže když nemám tu tašku tak je to nanic.?
pandora píše:řekla bych že jo, ledaže bys měla origoš fusak od teutonky, pak by to mohl mít taky, ale to nevim ten nemám
Klobouk dolů . Takže když nemám tu tašku tak je to nanic.?
Ten fusak mám zase já
stál 2300 ale je úžasnej takže nelituju. Tenhle kočár je fakt vymazlenej . Jsem takovej magor že kde můžu tak jdu pěšky abych si ho užila
Jo a ty klipsy nemá ( ten fusak).
Pandor tak potom je to opravdu jenom na ten fusak z tašky
a jak se připevňuje ten fusak co máš, aby ti nesjížděl dolů ???
já jsem naprosto stejnej magor, dokonce mám doma na terasu jeden starý deltim po synkovi, abych teutonku nemusela vyndavat z kufru, protože hodně často jezdíme, ale stejně jdu a vytáhnu jí
líbí se mi toto máš ????
![]()
Ten návlek nemám ale chci si objednat ten rukávník s beránkem na zimu. Já svojí Teutonku taky miluju
Taky jí mám v autě jezdíme pořád pryč.
Já jsem švihlá dost když jdeme s manželem pereme se o kočár
Ted zrovna vybírám na netu specialní našivky na nánožník a tu malou stříšku na boudě. Bude to nářez
Holky, já jsem do Teutonky taky blázen, teď mám čestvě Cosmo, ale přijde mi, že Spirit je lepší
.Proč nevím, mám ho sice na prodej, ale asi ho zas vytáhnu z té krabice. Jen se bojím, že až nám vymění výtah/( v plánu je to ještě letos), tak že bych se tam s ním nevešla, Cosmo je fakt o dost užší. Ale Fusak nemám, o návleku na rukojeť jsem uvažovala, ale ještě jsem si ho neobjednala. Co já budu dělat, až mi slečna nebude chtít v kočárku sedět, či až na něj bude moc velká
, to fakt nevím. A do dalšího už fakt nejdu ![]()
Pandor hezky ty budeš experimentovat jo, no tak to se nazapoměň pochubit
já jsem včera poslala k večeru manžu s malym na procházku a hrozně brblal, že dostal starej kočár co je na terase, že jsem mu nevyndala teutonku, takže jsme postižená taky celá rodina, včetně mého 5tileté synka, který mi rve kočár z ruky
![]()
Vyky vítej v klubu „postižených“
no co budeš dělat prostě kočár vytáhneš, ať bude chtít nebo ne, budeš ho mít místo kabelky ne
je pravda, že spirit je docela široký, ale zase se s nim moc dobře jezdí, Cosmo zase neznám já
ještě jsem to ve výtahu nezkoušela, až pojedu k babi tak to testnu ![]()