Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Šóš, já mám Spirita od začátku ledna a pořád jsem se ho nenabažila. ![]()
Já má i dva potahy, střídám je, takže postižená fakt jsem
.
Tý jo, já ho sand z toho sklepa hned zítra vytáhnu ![]()
Vyky a s čím jezdíš teď, když ho máš ve sklepě ?? o náhradním potahu jsem taky přemýšlela, ale řekla jsem si, že už by to bylo asi moc praštěný a ejhle neni
jo co by tomu řekly naše díťata, že jsou maminky tak trhlý a jim je šuma buřt v čem se vezou ![]()
Jen se přidám a můžu říct, že jsem taky na 100% spokojena s Teutonií Spirit, před ním jsem vyzkoušela tři a tento je nejúžasnější.
Dík za tip na návlek na mádlo.
Holky, mohly byste mi dát odkaz na potahy, o kterých píšete? Nebo na nějaké doplńky, kde je pořizujete na netu?
Dík!
Jak to myslíš dva potahy ? Jako na sporták ? To bych taky chtěla a kolik si dala za ten náhradní potah ? Jo a ještě kde jsi ho kupovala . Já všechno ve Špuntíku v Praze.
To Cosmo to jsou golfky od Teutonky nebo normálně sporták.? To máš jako 2 Teutonky ?
Potah jsem koupila na MMB úplně nový za 1500Kč je to barva 3820, světlý ale na léto je super
.
Jo jo, momentálně mám dvě Teutonky, Spirita mám v prodeji. Cosmo je čtyřkolky, kosntrukcí stejná jako Spirit, jen má ta čtyři kolečka. ![]()
jé Vyky to je z pár peněz ![]()
Ali já doplňky kupuju na MMB většinou ![]()
Já taky holky . Ted jsem zrovna sehnala ten rukávník s beranem za 159Kč.
No to mě vůbec neříkej
. Mám ho taky, ale né teutonia, ale je super ![]()
Už sis vybrala barvu potahu
?
ahoj holky hoďte mi prosím odkaz na ty potahy sím sím ![]()
jo a teď poraďte vy mě, na co je na boudičce nahoře suchý zip ???? ![]()
Š=oš, koukni na stránky Babyrenka.cz, tam je všechny mají
. Suchý zip na boudě? Máš potah trend předpokládám a myslíš ten na zadní straně? Tam si myslím se přichytává okýnko od boudičky, když ho chceš mít otevřené. Nebo já to tak alespoň mám, mám kolekci 2010
. Jinak nevím, na potahu fashion to není ![]()
Vyky nee myslím sucháč uprostřed boudy z vnitřní strany, hodim foto jo na Babyrenku juknu, moc děkuji
![]()
Šóš, tak to nevím
. Já tam v těch místech mám jakoby poutko a to taky nevím na co je
.