Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, mám takový dotaz, maše 8.měsíční miminko má asi už od narození takovou kuličku, asi uzlinku nebo co, na levé straně krku asi tak 2cm pod ouškem, je malinká, snadno hmatatelná, vypadá že nebolí, nevíte co to může být?
děkuju
a je miminko očkované TBC? určitě to bude uzlinka. občas po očkování TBC zůstává lehce zvětšená. ale je otázka, jestli je zvětšená a nebo je to normální velikost. to by ti řekla doktorka…
Já mám třeba pod uchem, taky snad od narození bulku a je to jen tuková bulka a ničemu nezavazí… Možností je dost…
Ahoj, myslím že uzlinka. Ted jsme to taky řešili u doktorky, protože malý měl bouličku zvětšenou. Má to taky na tom místě. Dr. říkala, že to vyleze víc při nachlazení, nebo při růstu zoubků.
Ahoj, u nás to má manžel a nejstarší dítko. Je docela velká, ale neřeší se. Prostě je. Dle dr se nemáme znepokojovat.
Ahoj maminky, u našeho měsíčního chlapečka jsme na krku-jeho levé straně objevili tvrdší bulku, asi 3 cm velkou. Doktor nás posílá na ultrazvuk, že se mu to na uzlinku zdá moc velké. Nevíte co by to mohlo být? Mám hrozný strach…asi se zblázním… ![]()