Bolest krční páteře a ramene

Tattiana
1.5.11 16:30

Bolest krční páteře a ramene

Dobrý den, dnes ráno se malý vzbudil, že ho bolí celá pravá strana krku a neotočí hlavou a nezakloní ji.
Dali jsme ho ještě spát a po probuzení ho bolelo celé rameno a mezi lopatkami. Včera večer ho před usnutím bolela hlava na čele. Vůbec nevím proč.

Rukou už pohne, ale stále se neotočí a nezakloní hlavu nahoru.

Co s tím? Děkuji předem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
1.5.11 16:38

mě napadá dát ibalgin a nahřát sprchou ve vaně,teplé by to mohlo odblokovat-tak pak třeba přiložit i teplou plínku nebo jestli máš třešňové pecky v pytlíku tak ty nahřát a přiložit,pokud nepoleví,tak pak k dr. :nevim:
snad to přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.5.11 16:51

I když poleví, tak stejně k doktorovi… Neuhodil se včera? To by jinak bylo špatné a chtělo by to projistotu rengen a hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
1.5.11 18:21

já bych to spíš viděla na bloknutí,v šesti letech už by řekl že spadl a praštil se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.5.11 18:24

No i tak mi takovéhle bloknutí jen tak z ničeho nic přijde neadekvátní a k lékaři bych si došla. Praštit se nemusel, stačí jenom pád na záda :-( Ale přeji rychlé zotavení. Mě na zablokovanou páteř pomáhá koňská mast, ale nevím, zda ji doma máte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.5.11 18:25

Jinak jsem měla úraz páteře a pokud se mi začíná blokovat, doprovází to i migréna, tomu odpovídá to, že ho bolela hlava :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
1.5.11 19:52

Raději bych zašla k dr. Stejný problém se mi stal cca před měsícem a taky ,,jen tak" Bolest občas cítím ještě teď. Ptala jsem se paní co provádí masáže a ta mi řekla,že to bude nejspíš skříplý nerv. Ale bolest je to hodně nepříjemná. Raději bych s ním zašla,ať se netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
1.5.11 21:47

děkuji všem, jen jste mi potvrdily mé odhodlání zajít k Dr.

Bolí ho to furt… Nepraštil, jen takhle ráno vstanul…

Hezký večer! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1313
1.5.11 21:56

Určitě jděte k doktorovi, samozřejmě mu nepřeju nic špatného, ale mně z ničeho nic vylítla po porodu plotýnka a nedopadlo to dobře, tak radši běžte.
Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.5.14 21:51

Můžete mi poradit. Moje 3 letá dcera se začala blokovat. Má zkroucenou hlavu do leva a je celkově zkroucená. Bolí jí to ani si sama nemůže lehnout. Ale po zábalu jí to povolí a je zase v pořádku. Neurolog nám napsal něco na uvolnění a Nurofen, pokud to nezabere, tak MR. Jen je mi divné, že jí to povolí po tom zábalu, ale stačí jeden špatný pohyb a je to zpátky. Nemáte někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 18:18

Ahoj holky, oživuji diskuzi, mám už delší dobu problémy se zády, hlavně krční páteř, vždycky pomůže masáž, ale pak se to vrátí, motá se me hlava, šum v uších, tak jsem chtěla poradit jestli nemáte zkušenost z nějakým masážním strojem, který opravdu pomáhá…

• Citovat
  • Upravit
76661
6.4.19 19:01

masážní stroj - to nee, léky na uvolnění - brufen nebo něco od doktorky, mazat hřejivou koňskou mastí, teplá šála doma a na noc, pravidelné profesionální masáže, sama si ten krk občas jemně promasírovat a proštípat kůži a hlavně pravidelně CVIČIT cviky na krční páteř - poslední bod je nejdůležitější !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí