Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mě napadá dát ibalgin a nahřát sprchou ve vaně,teplé by to mohlo odblokovat-tak pak třeba přiložit i teplou plínku nebo jestli máš třešňové pecky v pytlíku tak ty nahřát a přiložit,pokud nepoleví,tak pak k dr. ![]()
snad to přejde ![]()
I když poleví, tak stejně k doktorovi… Neuhodil se včera? To by jinak bylo špatné a chtělo by to projistotu rengen a hned!
já bych to spíš viděla na bloknutí,v šesti letech už by řekl že spadl a praštil se ![]()
No i tak mi takovéhle bloknutí jen tak z ničeho nic přijde neadekvátní a k lékaři bych si došla. Praštit se nemusel, stačí jenom pád na záda
Ale přeji rychlé zotavení. Mě na zablokovanou páteř pomáhá koňská mast, ale nevím, zda ji doma máte..
Jinak jsem měla úraz páteře a pokud se mi začíná blokovat, doprovází to i migréna, tomu odpovídá to, že ho bolela hlava ![]()
Raději bych zašla k dr. Stejný problém se mi stal cca před měsícem a taky ,,jen tak" Bolest občas cítím ještě teď. Ptala jsem se paní co provádí masáže a ta mi řekla,že to bude nejspíš skříplý nerv. Ale bolest je to hodně nepříjemná. Raději bych s ním zašla,ať se netrápí
děkuji všem, jen jste mi potvrdily mé odhodlání zajít k Dr.
Bolí ho to furt… Nepraštil, jen takhle ráno vstanul…
Hezký večer! ![]()
Určitě jděte k doktorovi, samozřejmě mu nepřeju nic špatného, ale mně z ničeho nic vylítla po porodu plotýnka a nedopadlo to dobře, tak radši běžte.
Držím palce ![]()
Můžete mi poradit. Moje 3 letá dcera se začala blokovat. Má zkroucenou hlavu do leva a je celkově zkroucená. Bolí jí to ani si sama nemůže lehnout. Ale po zábalu jí to povolí a je zase v pořádku. Neurolog nám napsal něco na uvolnění a Nurofen, pokud to nezabere, tak MR. Jen je mi divné, že jí to povolí po tom zábalu, ale stačí jeden špatný pohyb a je to zpátky. Nemáte někdo zkušenost??
Ahoj holky, oživuji diskuzi, mám už delší dobu problémy se zády, hlavně krční páteř, vždycky pomůže masáž, ale pak se to vrátí, motá se me hlava, šum v uších, tak jsem chtěla poradit jestli nemáte zkušenost z nějakým masážním strojem, který opravdu pomáhá…
masážní stroj - to nee, léky na uvolnění - brufen nebo něco od doktorky, mazat hřejivou koňskou mastí, teplá šála doma a na noc, pravidelné profesionální masáže, sama si ten krk občas jemně promasírovat a proštípat kůži a hlavně pravidelně CVIČIT cviky na krční páteř - poslední bod je nejdůležitější !
Dobrý den, dnes ráno se malý vzbudil, že ho bolí celá pravá strana krku a neotočí hlavou a nezakloní ji.
Dali jsme ho ještě spát a po probuzení ho bolelo celé rameno a mezi lopatkami. Včera večer ho před usnutím bolela hlava na čele. Vůbec nevím proč.
Rukou už pohne, ale stále se neotočí a nezakloní hlavu nahoru.
Co s tím? Děkuji předem.