Bulka na noze

Anonymní
4.10.12 19:46

Bulka na noze

Ahoj chtěla bych Vás poprosit o radu jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
Už asi dva měsíce mám na pravé noze dole bulku. Když ležím není tolik viditelná když se na tu nohu postavím je hned vidět. Nebolí.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktorka mi řekla, že neví co to je at přijdu zítra že tam bude kolega ten snad bude vědět.
Mám strach proto se ptám jestl to taky někdo neměl.
Děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
4.10.12 19:51

No já mám bulku ve stehně, není vidět, pouze pohmatem. Na ultrazvuku řekli, že se jedná o tukovou bulku. Takže v pohodě. Divím se, že se Mudr. vyjádřila, že neví co to je…divné :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.12 20:13
Mě to právě vidět je. Nebolí, ale děsím se co to může být když ani ona nevěděla
@Zezulicka píše:
No já mám bulku ve stehně, není vidět, pouze pohmatem. Na ultrazvuku řekli, že se jedná o tukovou bulku. Takže v pohodě. Divím se, že se Mudr. vyjádřila, že ne :think: ví co to je…divné :think: :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
52
5.10.12 12:48

Tak jak to dopadlo??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.10.12 12:51

Já mám takovou bulku na břiše když si pomačkám u pupíku tak je tam hrbol ale je to tukové, uvidíš jak dopadneš hlavně se nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 13:23

Doktor byl divnej nějak nic neříkal. V pondělí jdu k obvodní se zprávou tak jsem zvědavá co řekne :think:

• Citovat
  • Upravit
Miska a adanek
21.3.13 21:57

Zdravím, dneska večersem zjistila že se mi udelala na leve noze, nad kolenem bulka s modřinkou dolcela to bolí jen když nato sahnu nebo když dam levou nohu přezpravou. :nevim: zda b to mohla být tukova bulka :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Katykesy
6.4.13 23:07

J am takovych bulek vi a taky nevim co to je jenze jak si cupnu nebo neco delam tak to potom boli a bojim se jit k doktorovi mam takovou bulku i na obliceji pod okem nevite co by to mohli byt? diky za odpoved

• Citovat
  • Upravit
375
19.2.16 11:38

Mohu vědět, jak vyšetření dopadlo? Mám něco podobného, moje dr také nedokázala určit, co to je, příští týden mám jít na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.2.16 13:01

S každou bulkou co nejrychleji na chirurgii. Pokud není jasné že jde o tukovou. Moje bulka na noze byl synovialni sarcom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.2.16 13:04

Tuková bulka

Jsou to tukové lymfomy. Není to nebezpečné a je to většinou dědičné. Pokud nezavazí tak to neřešte, ovšem stále rostou a mohou začít svědit a potom bolet. Momentálně čekám u dr na vytažení stehů. Nechal jsem si 3 vyříznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.2.16 11:01

@Twisi Také mě občas zasvědí, jinak nic… A vyřízli Vám je hned při prohlídce? Bolí to pak delší dobu nebo mohu fungovat normálně? Mám totiž dost živého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.16 11:05

Tak já se musel objednat na ultrazvuk a pak na chirurgii. Jako první dny spíš klid aby nepraskly stehy atd, pak už záleží jak se hojí rány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.25 19:15

Zdravím… nemáte prosím někdo zkušenost, co to může být? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat