Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Paní doktorka říkala, že není ani zvětšená pouze jak jsou prsa větší a nalité mlékem tak si jí na tom daném místě nahmatám
mám jenom hlídat, kdyby se zvětšila.
Ahoj holky, ctu vas a mam vlastne od každého trochu..zacalo me předminulou noc bolet prave prso, přes den mi bylo dobře, ale nahmatala jsem v nem bolestivou bulku..snažila jsem se malou často prikladat, nepomáhalo to, ani jsem ale nemela pocit, ze by se to horšilo..vecer ale zimnice a 38c, nahrivala jsem asi 20min ve sprse a rozmasirovavala..dalo se to prezit..druhy den teplota a prso porad stejny stav, znatelne ubylo mlika v obou, byla jsem shodou okolnosti na pravidelny prohlídce s malou, tak mi pediatricka doporučila paralen, rozmasirovavat i přes bolest, nahrivat i hodinu, často prikladat a homeopatika bryonia 9ch 3×5ks..pokud se to nezlepsi tak gynekolog a asi ATB..kdyz vas ale ctu, tak to mozna je ucpany mlekovod (nebyva u toho puchýřek na bradavce?)a pisete, ze ten se masirovat naopak nemá? zitra rano jdu na gyndu tak jako tak, chci mit vetsi jistotu, ze vime co to vlastne je..