Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi před měsícem jsem si nahmatala bulku v podpazdi. Nezvetsuje se, je asi 5mm velká a stačí když prejedu prstem po podpazdi a je citit, jen když na mi pritlacim, tak je citit více. Je tvrdá a nepohybliva. Nevite, co by to mohlo byt?Už jsem z toho fakt na nervy.
Takhle na dálku, je to těžký.. Může to být uzlina, nějaká tukova boulicka… Může to být cokoliv zajdi k lékaři… Stresovanim se ničíš
Zavolej na gyndu, objednej se a dá ti žádanku na mamograf a nebo ultrazvuk. Víc ti tady asi nikdo neporadí.
Přesně jak píše @anavi13 musíš zavolat svému gynekologovi ať ti napíše žádanku na vyšetření. Držím palce ať je vše v pořádku.
Mě stačila vždy praktická lékařka, vypsala žádanou na sono podpaží a prsů..Mám na tele spoustu hmatatelných uzlin a když se mi nějaká nezdá, mám pocit že je nepohyblivá, nechám se zkontrolovat.. už kvůli tomu pocitu nejistoty, to je nejhorší. Být tebou tak nečekám, velmi se ti uleví až zjistíš že o nic vážného nejde ![]()
@Oplatečka přesně, mě to psala taky obvodní a jak jsem psala, nečekala bych, protože žít v stresu co to je atd je prostě hrůza
Ahoj holky, asi před měsícem jsem si nahmatala bulku v podpazdi. Nezvetsuje se, je asi 5mm velká a stačí když prejedu prstem po podpazdi a je citit, jen když na mi pritlacim, tak je citit více. Je tvrdá a nepohybliva. Nevite, co by to mohlo byt?
Už jsem z toho fakt na nervy.