Bulka v podpaží

Anonymní
6.4.20 07:52

Bulka v podpazdi

Ahoj holky, asi před měsícem jsem si nahmatala bulku v podpazdi. Nezvetsuje se, je asi 5mm velká a stačí když prejedu prstem po podpazdi a je citit, jen když na mi pritlacim, tak je citit více. Je tvrdá a nepohybliva. Nevite, co by to mohlo byt? :nevim: Už jsem z toho fakt na nervy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
6.4.20 07:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi před měsícem jsem si nahmatala bulku v podpazdi. Nezvetsuje se, je asi 5mm velká a stačí když prejedu prstem po podpazdi a je citit, jen když na mi pritlacim, tak je citit více. Je tvrdá a nepohybliva. Nevite, co by to mohlo byt? :nevim: Už jsem z toho fakt na nervy. :zed:

Takhle na dálku, je to těžký.. Může to být uzlina, nějaká tukova boulicka… Může to být cokoliv zajdi k lékaři… Stresovanim se ničíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24341
6.4.20 07:56

Zavolej na gyndu, objednej se a dá ti žádanku na mamograf a nebo ultrazvuk. Víc ti tady asi nikdo neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
6.4.20 08:55

Přesně jak píše @anavi13 musíš zavolat svému gynekologovi ať ti napíše žádanku na vyšetření. Držím palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.4.20 09:37

Mě stačila vždy praktická lékařka, vypsala žádanou na sono podpaží a prsů..Mám na tele spoustu hmatatelných uzlin a když se mi nějaká nezdá, mám pocit že je nepohyblivá, nechám se zkontrolovat.. už kvůli tomu pocitu nejistoty, to je nejhorší. Být tebou tak nečekám, velmi se ti uleví až zjistíš že o nic vážného nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.4.20 09:39

@Oplatečka přesně, mě to psala taky obvodní a jak jsem psala, nečekala bych, protože žít v stresu co to je atd je prostě hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí