Bulka v těhotenství

Anonymní
2.12.13 10:39

Bulka v těhotenství

Ahoj, cca před měsícem jsem si všimla, že se mi na velkém pysku udělala malá bulka, za dva týdny se udělala další i na druhém. Jsem v 16tt a bojím se, co by to mohlo být. Je to maličké, ani jako hrášek to není velké, tak poloviční, není to červené, nebolí to, hýbat se se tím dá. Nevíte, co by to mohlo být? Dr. se zeptám na příští kontrole. Může to být z holení? Děkuji za dodržení anonymu. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
2.12.13 11:03
@Anonymní píše:
Ahoj, cca před měsícem jsem si všimla, že se mi na velkém pysku udělala malá bulka, za dva týdny se udělala další i na druhém. Jsem v 16tt a bojím se, co by to mohlo být. Je to maličké, ani jako hrášek to není velké, tak poloviční, není to červené, nebolí to, hýbat se se tím dá. Nevíte, co by to mohlo být? Dr. se zeptám na příští kontrole. Může to být z holení? Děkuji za dodržení anonymu. Díky

můžou to být Bartoliniho žlázy. zajišťují optimální vlhkost pochvy. onehdá mě to pěkně vyděsilo. byla jsem u Dr. a jen mi doporučil dělat sedavé koupele v dubové kůře. občas se ty kanálky ucpou. v krajním případě to musí vyčistit, ale to jsem radši ani nechtěla vědět jak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.12.13 11:07

Myslím, že to může být cokoli, může to být z holení, může to být genitální bradavice (není to nebezpečný pro dítě, doktor by ti to potřel vodičkou a ztratilo by se ti to) nebo to může být něco jako piha a nic s tím dělat nebude… nebude to nic hroznýho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí