Bulka/žláza na ruce

Anonymní
26.10.12 19:26

bulka/žláza na ruce

Zdravím! Dneska jsem si nahmátla na vnějším boku ruky asi 5 cm od zápěstí malou bulku nebo žlázku.. musela se mi tam udělat přes noc, včera tam určitě nebyla, velikostně je asi jako menší třešně. Ruka mě trochu táhne, jakoby byla namožená, ale nevím z čeho by měla být, je to levá, já jsem pravák… Neměl to taky někdo z Vás, napadá mě zánět šlach, měla jsem, když syn byl malý a hodně se choval, ale stačilo to stáhnout a bulka tam žádná nebyla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12889
26.10.12 19:47

Ganglion (rosolovitý váček). Občas se mi taky udělá, většinou se vstřebá, jednou mi narostla do celkem velkých rozměrů (cca 3 cm), to mi jí ortoped odsál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31318
26.10.12 20:34

Můj taťka to měl taky, byla to nějaká tuková bulka nebo co, nechal si to odstranit na chýře a má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
26.10.12 21:30
@Mar__tanka1983 píše:
Můj taťka to měl taky, byla to nějaká tuková bulka nebo co, nechal si to odstranit na chýře a má klid.

To nebude tukova bulka, ta se nevytvori pres noc, ja ji mam taky. Zkusila bych pockat, jestli se to zase vstreba a pokud to neboli, tak bych to nejak neresila. Pokud se to nevstreba, sla bych k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí