Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny na e miminu. Prosím o radu, dnes třetí den mne celkem dost svědí a jakoby pálí prsa, hlavně bych řekla v oblasti bradavek. Máte někdo zkušenost? Předem díky.
No jo, to rádo dělá těhotným.
![]()
Jinak nevím, záleží na situaci, jestli kojíš, mohla by to být třeba nějaká kvasinka nebo tak.
Ne ne nekojím.....ale ty bradavky jsou dost citlivý a ten pocit pálení a svědění tedy fest…co by to mohlo být?
Mně to teď dělalo asi tři dny. Vyvodila jsem z toho, že to je asi vysušení a chce to promazávat. Já na to totiž celkem kašlu. ![]()
@gabriela82 je fakt že mě v těhotenství svědí hlavně břicho a prsa a tak mažu jak o život ![]()
Vážně myslíte, že by to mohl býr příznak těhotenství? To by se musel projevit po šesti dnech od oplodnění, a to se mi zdá nesmysl…
![]()
Co alergie na novou podprdu či prášek na praní? Mazala bych.
Změna počasí, každý rok při ochlazení se musím promašťovat víc ![]()
Tak nevím, nemazala jsem se nikdy. Mohlo by to souviset s těhotenstvím, jako velmi raný příznak? ![]()
Mohla by to být i kvasinka, nemáte k tomu výtok? Nebyla jste v bazene? Zkuste raději dermatologa a gynekologa, pokud vyloučí infekci, těhotenství, pak by to mohla být alergie. Raději bych vynechala sladké, kdyby to byla kvasinka. Hodně štěstí!
@Anonymní píše:
Tak nevím, nemazala jsem se nikdy. Mohlo by to souviset s těhotenstvím, jako velmi raný příznak?
Mohlo
Ale s takhle raným asi ne ![]()
Ja som podla toho poznala, že som tehotná. Začali ma hrozne páliť prsia, doslova akoby mi horeli. Bolo tak cca. 8-10 dní po oplodnení, na teste bol úplne minidušík, skoro vôbec nebol vidieť, ale ja som podla toho pálenia vedela, že to je určite tehu. Manžel sa ma nemohol vôbec dotýkať, vadil mi aj dotyk trička na bradavkách.
Mě taky hrozně svědily, teda nejdřív jen jedna, a bylo to zhruba týden po oplodnění, takže to těhotenství být určitě může:) Trochu zabíral Bepanten…
Zdravím všechny na e miminu. Prosím o radu, dnes třetí den mne celkem dost svědí a jakoby pálí prsa, hlavně bych řekla v oblasti bradavek. Máte někdo zkušenost? Předem díky.