Svědění a pálení prsů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.10.12 09:41
@stankaSR píše:
Ja som podla toho poznala, že som tehotná. Začali ma hrozne páliť prsia, doslova akoby mi horeli. Bolo tak cca. 8-10 dní po oplodnení, na teste bol úplne minidušík, skoro vôbec nebol vidieť, ale ja som podla toho pálenia vedela, že to je určite tehu. Manžel sa ma nemohol vôbec dotýkať, vadil mi aj dotyk trička na bradavkách.

Prosím - a za jak dlouho se ti na testu o bjevil ten dušík? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
886
29.10.12 14:39

V ten mesiac ako som otehotnela som mala úplne posunutú ovuláciu, bola 28.3. a vtedy sa aj podarilo mimi, MS som čakala 6.4. a to už som mala to pálenie v prsiach a urobila som si test v deň očakávanej MS a bol tam ten dušík, čiže 9 dní po oplodnení. Aj podľa ultrazvukov plodu to vychádza presne takto, že ovuláciu som mala desať dní neskôr než mala byť a v čase očakávanej MS už bol malý duch na teste. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 15:20

No u mne by to muselo být dnes 10 dnů, schválně jsem si test udělala, a je negativní.

• Citovat
  • Upravit
55
10.6.14 14:57

pálení a svědění prsou

Dobrý den
Už asi týden mě svědí a pálí v prsou. Mám pořád vlhké kalhotky jako kdybych měla výtok a občas mě pálí i žáha jsem pořád unavená dnes mě začalo pobolívat břicho jako při menses. Může to být tím počasím že je pořád takové dusno. Mimčo bych si moc přála vždy když s někým mluvím o tom co se mi děje tak mi říkaj že si tyto příznaky vsugerovávám. Ale já přeci vím jak mi nejlíp je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.14 15:44

Svedeni pod a mezi prsy

Dobry den,
uz nekolik tydnu me trapi svedeni mezi prsy a pod nimi(ne pod celymi) Prsa mam velka a tezka, ale nikdy jsem s tim nemela problemy ze by se mi tam nejak moc parila kuze, ale posledni dobou zarudla, rekla bych i drsna kuze a to svedeni :-( leky na alergii beru, zkousela jsem mazat rybilkou na chvily to pomohlo. jakoby to kuzi vysusilo a udelaly se jakoby tmave hnedy stroupky suche kuze..Premyslim, ze bych zkusila clotrimazol nebo Imazol. Myslite, ze jsem mohla chytit plisen nebo je to vazne od potu? Bez podprsenky nevydrzim tak aspon nosim po doma stare vytahane ktere mi tolik „nedusi“ kuzi.
K mudr se mi nechce pac s oblibou pise drahe leky a masti :-(

• Citovat
  • Upravit
4918
21.9.14 15:50
@Anonymní píše:
Dobry den,
uz nekolik tydnu me trapi svedeni mezi prsy a pod nimi(ne pod celymi) Prsa mam velka a tezka, ale nikdy jsem s tim nemela problemy ze by se mi tam nejak moc parila kuze, ale posledni dobou zarudla, rekla bych i drsna kuze a to svedeni :-( leky na alergii beru, zkousela jsem mazat rybilkou na chvily to pomohlo. jakoby to kuzi vysusilo a udelaly se jakoby tmave hnedy stroupky suche kuze..Premyslim, ze bych zkusila clotrimazol nebo Imazol. Myslite, ze jsem mohla chytit plisen nebo je to vazne od potu? Bez podprsenky nevydrzim tak aspon nosim po doma stare vytahane ktere mi tolik „nedusi“ kuzi.
K mudr se mi nechce pac s oblibou pise drahe leky a masti :-(

A nedělají se ti tam takové jakoby malé bradavičky nebo znaménka? Řeším totiž stejný problém, zrovna včera mě to chytlo..mívám to také, ale plíseň to nebude, to kůže spíš mokvá a na to opravdu pomáha ten Clotrimazol nebo Imazol, to když mám si tím mažu. Na tohle svědění to ale nezabírá a prášek na alergii jesm si vzala včera také a také bez účinku. Tak doufám, že nám tu někdo poradí něco víc :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.14 15:58
@BAZÁREK ANGIE píše:
A nedělají se ti tam takové jakoby malé bradavičky nebo znaménka? Řeším totiž stejný problém, zrovna včera mě to chytlo..mívám to také, ale plíseň to nebude, to kůže spíš mokvá a na to opravdu pomáha ten Clotrimazol nebo Imazol, to když mám si tím mažu. Na tohle svědění to ale nezabírá a prášek na alergii jesm si vzala včera také a také bez účinku. Tak doufám, že nám tu někdo poradí něco víc :think:.

Nn, nedelaji. Vubec netusim od ceho to muze byt, ale uz jsem z toho na nervy kolikrat me to i v noci budi :-(

• Citovat
  • Upravit
4918
21.9.14 16:06
@Anonymní píše:
Nn, nedelaji. Vubec netusim od ceho to muze byt, ale uz jsem z toho na nervy kolikrat me to i v noci budi :-(

No mě právě taky, jsem si právě myslela, že to dělají ty malé bradavičky, ale asi to teda bude kůže celkově. Chtěla jsem jít na kožní a asi i půjdu, ale tam je to na objednání, tak zas na delší lokte. Ale tak třeba někdo poradí :nevim:. A jak píšeš, asi to bude těmi velkými a těžkými prsy a zřejmě spojené i s pocením, protože včera jsem se fakt spotila a zas to vypuklo. Ale je mi divné, že to tedy nepřestane když se člověk osprchuje? Já bych se kolikrát rozškrábala do krve :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.14 16:12

Asi to bude od potu protoze kdyz se podivam, taky ty svedici mista jsou presne podle prsu jak se kuze dotyka. No mam to uplne stejne ani po umyti neprestava a uz jsme se i rozskrabala to jo :-(

• Citovat
  • Upravit
2044
21.9.14 17:30

Zkoušeli jste třeba i dětský pudr? Nasypat a rozetřít, aby se nedělali hrudky, pokud by nezabral Imazol, tak Pytiol - ten ale nemusí někomu vonět, dál doporučila obložky pod prsa, buď z kapesníku látkového, nebo nějaký obvazový materiál, já vím, je to nepraktické, ale třeba by se to dalo nějak jako nainstalovat, pokud máte velká prsa a trápí vás to, tak je důležité, aby se kůže netřela do doby než se vám uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
21.9.14 18:15
@Anonymní píše:
Dobry den,
K mudr se mi nechce pac s oblibou pise drahe leky a masti :-(

Ja to mela loni v lete..uplne ruda kuze na prsou, vypadala jsem hodne spalena s malickymi nejspis potnickami. Koupila jsem Pytiol, znicilo mi to teda 2podprsenky, ale moc to nepomohlo..musela jsem doma chodit bez..za 14dni to bylo pryc, ale zustala zhrubla sucha kuze.. :nevim: zkus radeji to kozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.14 22:46

Ahoj, tak jsme nakonec byla u prakticky na koznim objednavaji az za dlouho a pry jsem udella dobre, ze jsem si to mazala clotrimazolem, ale napsla mi jinou mast kterou mi v lekarne pripravi vycetla jsem tam Pytiol a Triamcinolon E (tak nejak).Pry to bude potem a velkym prsy jak jsme rikaly. No jsem zvedava kolik budu zitra doplacet :) a snad to pomuze

• Citovat
  • Upravit
632
3.11.14 11:02

Tak já asi obnovím téma, protože se už fakt můžu zbláznit. Nikdy jsem neměla moc velká prsa - i když jak podle koho :) Teď jsem 17tt a už nevím jak dlouho (14dní?) mě straště svědí žlábek mezi prsy. Kůži mám zarudlou a pomalu se mi tam dělá jakoby vyrážka. V noci mě to taky kolikrát vzbudí a musím se škrábat… Nepřišel někdo na to, co by to mohlo být? Chystám se k doktorce, ale zatím hledám radu tady. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí