Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zdravím ![]()
prohlížím net a narazila jsem na tento kočárek, moc se mi líbí a tak bych chtěla vědět, jestli s ním máte někdo zkušenosti ? Děkuji
ahoj,
já sice bumbleride nemám,ale jsem tak trochu blázen do kočárků ![]()
bumbleride je americká značka, která už celkem déle vyrábí kočárky, bohužel, u nás jsou na trhu teprve letos jako novinka.
v sortimentu má trojkolku Indie, pro dvojky Indie Twin, queen bee jako houpací hlubočák/sporťák a sportovní golfky flyer.
podle odkazů kooukám Indie---
http://www.youtube.com/watch?…
(teď to bohužel nějak nefunguje, zkus později…)
nejde otočit sportovní sedačka proti směru jízdy, ale jde využít od narození, jelikož jde do úplného lehu a jde překlopit boudička, dokupuje se vložná taška. nemá ruční brzdu, jen zadní nožní.
u téhle kolekce je bohužel polohování plynulé na jezdec, něco jako u quinny, ale jde to lépe, je to nějak víc vyztužené (zkoušela jsem v obchodě…)problémy s madlem. vím, že dříve madloo bylo, v roce 09 ho odstranili, ale dá se koupit pultík (snackpack) a snad zase má být…
mají i fusak ve stejné barvě…
kola jsou velká, terénní..
dá se na něj dát autosedačka, prodejce poradí s typem, prý jde většina…
moc se mi líbí… nemít speediho, určitě by to byl favorit…
k vidění na živo vím na 100 % že je v malvíkovi v hostivicích u prahy, bohužel nevím,odkud jsi ty…
jé Nat moc děkuji za vyčerpávající info. Jsem z jižních čech, ale problém jet se na něj podívat neni. Právě moc se mi líbí ten sporťák, hlubokej budu mít pujčený, jen se mi zdálo, že ty zádíčka nejdou až do lehu, tak to jsem ráda, určitě si ho zajedu vyzkoušet a pak uvidim. Děkuji ![]()