Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zrzana2 no dcerka to zvládne určitě bez újmy, jen nevím, jestli je to fér ohledně ostatních lidí v buse ![]()
@zrzana2 Já bych se svým dítětem vydržela v buse tak 30 minut a pravděpodobně bych zešedivěla ![]()
@zrzana2 píše:
@Berousik nechapu jak to myslis?
To taky nechápu
to by matky s dětma nemohly nikam
Normálně jeď, když se vzbudí, nakojíš a uspíš a je to. Přes noc to jistě zvládnete v pohodě ![]()
@zrzana2 píše:
@Berousik nechapu jak to myslis?
Asi jestli nebude malá třeba plakat…když pojedete přes noc, tak lidi budou asi pospávat
@alenka84 no mala je takovy dite za odmenu, skoro nebreci, v noci spi(sice u ¨prsa ale spi) jako nerikam ze nezabreci nebo nezaknoura, ale veskrze je pohodarka
No odvážná jsi teda dost
ale myslím že to zvládnete, ale nebylo by pro malou lepší dát ji třeba do autosedačky?
nebo je na šátek tak zvyklá, že v něm vydrží celou noc? Jinak proč ne, jen jeď ![]()
@zrzana2 no jestli v noci pláče, tak nebude spát celý autobus. Ale jestli je hodná a jen se probudí na baštu, tak bych v tom neviděla problém, jednu noc zvládne kor když budeš u ní ![]()
@Tarinka zvykla je, ani ne tak na satek jako spat opravdu pritulena, jako asi tam nebude zavazana, ale spava spis na brisku, tak myslim, ze autosedačku by nedala
@zrzana2
Hele, lístek máš koupený, tak to prostě nějak budete muset zvládnout
.
Proc nefrcite vlakem? Je to pohodlnejsi a muzes se s malou i projit.
Ahoj,
v pondělí vecer mam odjet se svou desetiměsíční dcerkou za svoji mamou do nemec. Pojedeme přes noc, mala bude v satku. Ja ted najednou nevim jestli jsem se uplne nezbláznila. Mala se v noci budi tak 3×, na kojeni. Jel jste takhle někdo nebo jsem fakt magor?