Bušení srdce a Rivocor

203
12.2.20 15:44

Bušení srdce a Rivocor

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, je tady někdo, kdo taky užívá Rivocor? Před nějakým časem mi byla zjištěna tachykardie, nasadili mi Rivocor a každé ráno beru půl tabletky. Od té doby mám klid. Ale přestala jsem pít kafe, kdysi jsem byla zvyklá každé ráno vypít v práci jednu rozpustnou kávu každé ráno a teď co užívám ty prášky, tak se bojím :?. Takže se chci zeptat, jestli některá taky užíváte, nebo něco podobného a jestli i tak si to kafe dáte, nebo né, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39632
12.2.20 16:09

Taky ho beru, kafe normalne piju, myslim ze se bat nemusis. ;) Bych bez kavy…neneee. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.2.20 16:21

Ahoj taky beru, kafe nepiju. Nic co má vliv ovlivnit srdeční činnost, pak mám klid.
Mám období ze je klid nebo naopak, takže se snažím to neprovokovat.
Nevim, možná pít pít můžeš..
neptala ses dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
12.2.20 16:31

Jedna rozpustna kava Vam neuskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepochopíš
12.2.20 17:00

Brala jsem ho pět let, sice pomohlo, ale byla jsem jak mrtvola. Změnila jsem kardiologa a z tachykardie se vyklubala fibrilace síní a s betablokatory konec. Snižují tlak který u tachykardie už tak nízký právě je. Dostala jsem Procoralan a jsem jak znovuzrozená

• Citovat
  • Upravit
Lenicka102
12.2.20 22:55

Beru procoralan, v těhotenství jsem měla betaloc.co se týče kavy tak mi taky dr. Říkala pokud možno nepit…, ale když už musím tak slabou. Pokaždé se mě ptá jestli piju kafe a pokaždé ji říkám, že rozpustné což se prý nedá brát moc jako kafe, myslí to, ale že bych neměla pít Turka což nepiju, pít ho neumím. Takže rozpustnou mám dovolenou ale nesmím to přehánět

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex