Buzerujeme se navzájem...

Anonymní
18.2.16 23:58

Buzerujem se navzajem...

Ahoj holky omliuvam se za anonym, ale mam tu i. kamaradky a nechci aby to vedeli..asi se potrebuju spis vypovidat a asi i trochu poradit…jsem s manzelem 12 let, 2 roky manzele…mame dve deti do 3 let…nez se narodili deti vse bylo ok…bydlime spolu 5let…a obcas si rikam ze tohle manzelstvi nemuze vydrzet…mame se radi…samozrejme asi ta laska zacatecni uz davno vymizela…s detmi tuplem…posledni par mesicu si pripadam jako sluzka…uklizeni po detech, nocni vstavani k detem, rutina kolem starani se o deti, vareni…znate to..matka na. materske…poslendi dobou si pripadam.ze delam vse spatne…dneska uz to vyvrcholilo tim.ze mi manzel rekl ze davam moc odpadku do kose…ze naplnim za cely den kos…jak je to mozne…vycitame si uz skoro vsechno, ja mu vycitam ze nic neuklidi po detech-hracky…slape po nich a je.mu to jedno prekroci to…teda zase abych ho nevylicila jako lenocha co cumi na bednu..to ne..nakrmi.deti , dojde vykoupat starsiho ale vse kdyz mu to reknu aby to udelal…to je neco malo k detem…co se tyce sexu…je to asi taky tim jak jsme spolu dlouho…sex 3krata do mesice mi. proate nestačí, ale zase kdyz chce on nechci ja…nemam naladu..protoze kdyz jsme v loznici, budime deti, rano by na nas koukali deti..coz odmitam uplne…je to proate nuda…obcas na me vsechno padne ze brecim a jeho to nezajima(spis to nevi, zalezu do loznice)…rikam si ma to cenu? Ale pritom ho asi miluju, nemuzu bez nej byt…ale kdyz je doma tak mi leze obcas na nervy…(kdyz se vypravuji sama s detma, dokazu to rychleji a umim si to zorganizovat, kdyz je doma s nama, tak je chaos, porad na nej cekam…je jak spomaleny film…ale pak prijdou dny, kdy si rikam.ze lepsiho chlapa mit. nemuzu…tak.mi reknete co to je? je to tim.ze jsem zavrena doma? Nebo je to tim ze vztah jde do haje? ale ja nehci aby sel do haje, ale. manzel je flegmous…moc dekuji za precteni a za rady..zkusenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
19.2.16 00:27

Lepší flegmos než nervak :*
Všude neco je a kdo tvrdí, ze ne…
Spíše to vidím tak, ze jedes furt ten stejný stereotyp a to té únavuje.
Rady jako najdi si koníčka či vice jsou asi mimo mísu, když teď tak tak zvladas.
Spíše dat dítka na hlídání prarodičů a udělat si hezky den s manzou.. Nebo večer.
Trochu spolu mluvit, zasmát se.. Ne jen mu cosi naznačovat v tempicku každodenním co on stejne jako chlap nepochopí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.16 00:33
@Kalinka45 píše:
Lepší flegmos než nervak :*
Všude neco je a kdo tvrdí, ze ne…
Spíše to vidím tak, ze jedes furt ten stejný stereotyp a to té únavuje.
Rady jako najdi si koníčka či vice jsou asi mimo mísu, když teď tak tak zvladas.
Spíše dat dítka na hlídání prarodičů a udělat si hezky den s manzou.. Nebo večer.
Trochu spolu mluvit, zasmát se.. Ne jen mu cosi naznačovat v tempicku každodenním co on stejne jako chlap nepochopí..

Jojo v listopadu, jsme byli s kamaradama na chate bez deti a dokonale jsme si uzili spolu…bylo to fajn…ale pak zase stereotyp…no na konicka opravdu vas neni..mam rocniho a. skoro 3 leteho, takze cas nic.moc…uz abych sla do. prace…to mi asi pomuze…

• Citovat
  • Upravit
78
19.2.16 00:44

Tak prace pomuze v tom, ze uplne odpadnes večer.
Stereotyp tam bude taky.
Asi bych se vice radovala z děti, vis uvědomit si jaké je štěstí, ze je mas, ze je vidíš vyrůstat.
Chlap bych až tolik neřešila.. Jsou vesměs vsichni hodne podobní.
Po toliko letech ho uz jen těžko změníš.
Ja napr. začínám na manzovi pozorovat lety prohlubování špatných vlastnosti a velikou podobnost v činech s tchánem.
A to jsem tomuhlenc nikdy nevěřila, ze to muže opravdu byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
19.2.16 01:18

Presne tak: lepsi flegmous nez nervak. Flegmous je skoro jako pozehnani. Take neuklizim hracky hned jak na neco slapnu :-) Dokonce je obcas neuklidim ani vecer…
Jsem s muzem 15 let, bydlime spolu skoro od zacatku… Takovych fazi jsme meli nekolik a to za bezdetna a sex byl „pravidelny“.
Jsou to vyvojove faze vztahu umocnene tvoji izolaci a komunikaci prevazne „jen s malymi lidmi“. Bude lip, uvidis. Vaz si sveho muze. Zkus se i na ten kos podivat jinak: treba je frustrovany ze znecisteni oceanu. To ja jsem take. Stale vymyslim jak globalne snizit plytvani…
Drz se, bude lip :hug:
Jdi s kamoskou na vino. Uslysis cizi starosti, zahoji to trochu tve pochroumane srdce. Kup si Bkomplex a uzivej ho vecer, s odstupem od vit. C. Take je dobry hořčik - na nervy, unavu, celkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.2.16 05:38

Myslim, ze je to tim, ze jsi zavrena doma a uz ti to leze na mozek…chlapi jsou nekdy takovi…jemu ty hracky nevadi, co by je uklizel? Atd
Pro zmirneni napeti si jasne domluvte, kdo co bude delat - kdyz treba bude dohoda, ze koupe starsiho ja nevim kazdy den v 8 vecer, tak mas p vec mene, kvuli ktere na neho „stekat“ a on se nebude citit vecne komandovany…a obracene.
Jo a to volno si urcite zase udelejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.2.16 07:42

Kos naplnim cely ta den taky, rict si aby neco udelal? To neni nic neobvykleho, me pusa neboli kdyz hezky reknu prosimte poodnasej ty veci. Kdyz ho to nenapadne tak si proste reknu. Sex nemusite delat jen v posteli. Sved ho nekde jinde. Asi je to vsechno se vsim, leze ti na nervy a ty jsi utahana ze stereotypuo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
19.2.16 08:03

Neboj za pět let se to srovná. Za to můžou děcka, až povyrostou budete mít zase víc času a trochu klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.2.16 08:11

He..to je skoro jako když píšeš o nás :mrgreen: já se snažim vzít si trošku toho flegmouškovství od chlapa.. poslední dobou mi přišlo že víc prudim než jsem v pohodě. Tak se snažím tolik věcí tak neřešit. Opravdu je dost kravin co my ženské řešíme zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.2.16 08:57
@Anonymní píše:
Jojo v listopadu, jsme byli s kamaradama na chate bez deti a dokonale jsme si uzili spolu…bylo to fajn…ale pak zase stereotyp…no na konicka opravdu vas neni..mam rocniho a. skoro 3 leteho, takze cas nic.moc…uz abych sla do. prace…to mi asi pomuze…

jednou týdně hlídání na 2 hoďky a někam spolu zajděte - na véču, do kina, do fitka, prostě co vás baví.. uvidíš, jak to bude hned jiný.. ten stereotyp na mateřský dělá svoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
19.2.16 09:01

@AniNevim souhlasím ;)
Pokud by měl chlap nějakou hloupou poznámku, tak mu s úsměvem odpověz, že jestli mu to není, tak ten koš může přece vynést :lol:
Dej si trochu voraz, máš možnost hlídání? Aspoň občas vypadnout - jak s dětmi, tak i bez nich.
Já třeba zjišťuju, že chlap si skvěle odpočine (a zároveň se mu po nás začne stýskat), když na jednu za čas na den nebo dva vypadnu i s malým někam do pryč ;)
@darkblack v tom s tebou naprosto souhlasím, taky mám občas období, kdy se mi začíná zdát, že se ze mě stává prudič a morous (a pak se hrozně divím, že jde chlap radši do hospody :mrgreen: ). Takže sama sebe hodím do klidu, přestanu řešit podružnosti, koukám se na svět s úsměvem a doma zase zavládne klid, mír a pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.2.16 09:03

Jak si to doma uděláte, takové to máte. V tomto musíš být silnější a vysvětlovat manželovi, že ho také nebuzeruješ kvůli prkotinám. Že také máš 1000 důvodů, za které bys ho mohla peskovat, ale nepeskuješ, protože víš, že by se roztočil kolotoč naprosté vzájemné nesnášenlivosti, v rámci které byste si jen vyčítali naprosté blbiny a lezli si kvůli tomu na nervy. (Fuj, kdo by v tom chtěl žít!) A to je to, co ty přesně nechceš. Každý normální chlap to vezme. Ten tvůj se mi jeví jako normální. Chvíli dá pokoj a za cca měsíc s tím začne, takže ty to musíš celé vysvětlit znovu. Intervaly se budou prodlužovat, pak už se buzerování objeví jen tu a tam, zpravidla při únavě či blbé náladě. Ty musíš být ovšem ve svém postoji konzistentní, tj. jeho nebuzerovat, ale vyžadovat stejné chování od něj. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.2.16 09:47

Hele hlavní je si nevyčítat navzájem a komunikovat…říká potřetí vdaná :lol: pokud je normální chlap a ty to dobře podáš pochopí. Ty výčitky jsou děsnej zabiják vztahů, pomalej a plíživej, prostě si neustále plivete jeden z druhýho jedovatou slinu, toho druhýho to naštve, vnitřně má výčitky, co kdyby náhodou to byla pravda a vrací to uplně stejně, i když podvědomě, bez účelu. V prvý řadě bych se fakt zkusila domluvit na nějaký „hře“ bez výčitek. Kamarádka to měla tak že když jeden druhýmu něco vyčetl, ten ho u toho chytl, druhej den vařim večeři, na objednání toho druhýho, oni si vybírali pak takový šílenosti a děsně se u toho bavili.

Hlavní je aby věděl že to takhle cítíš…dej mu to přečíst, nebo mu to řekni přesně jak nám.

A nejdůležitejší ze všeho je, že ho miluješ, pak máš i sílu s tím vztahem něco dělat, občas to umře a najednou to nejde i když člověk by chtěl. Ne nadarmo se 50% vztahů rozvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17191
24.2.16 15:17

@Mar__tanka1983
A co takhle kdyby spíš vypadla někam ona sama nebo on s dítětem aby se taky musel o něj přitom postarat a uvědomil si co to obnáší? :-) By se vidělo za jak dlouho by naplnil koš…a nejen to! Spíš to fakt chce aby si oba odpočinuli bez dětí, chlap si už takhle od nich odpočine v práci a během svých koníčků aj. aktivit, který on kvůli dětem určitě tolik neomezil jako musí mámy, tak by jí to měl taky občas dopřát ne? A hned by byla doma lepší nálada - spokojená maminka = spokojené děti i celá rodina!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
24.2.16 17:51

To je úplně normální stav, při malých děckách na mateřské. Chlap vypadá jako normální hodnej, tak když po něm něco chceš, hezky mu řekni a je to. A zbytečně se netrap proto, že to sám nevidí, oni mají fakt jiné oči. No a co se týče sexhu - bože sved ho v kuchyni, anebo v pokoji. A úplně nejlíp - dej děti babičce na hraní a sváděj ho celý den po celém bytě. Užijete si oba a on tě pak bude na rukou nosit. A víš co? Těš se na to, že za chvilku děti povyrostou a zase budete mít čas i sami na sebe. Ted je to prostě ponorka a záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí