Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
můj muž má asi poslední měsíc, možná dva, potíže s erekcí. Je mu teprve 30. Nevypadá, že by procházel nějakým velkým stresem, svou práci má rád. Jenže.. poslední dobou mě úplně přehlíží, nechce sex, pořád chodí někam ven. On měl vždycky fáze kdy to s ním bylo těžké a pak v pohodě. Ale ať bylo jakkoliv, sex chtěl za každých okolností nejlépe denně. Je to vůbec možné, aby muž měl „doma“ problémy kvůli toho, že se vyřádil s milenkou?
Ja si myslim, ze to mozne je
Ale na druhou stranu muze mit treba nejake problemy - stres o kterem nevis ![]()
„Ale ať bylo jakkoliv, sex chtěl za každých okolností nejlépe denně.“
Pokud by mela byt prima souvislost mezi milenkou a chybejici sex. aktivitou, pak by to podle tveho popisu jeho dosavadni sex. aktivity muselo byt tak, ze s milenkou ma sex nekolikrat do tydne - je to vubec mozny???
Je otazka, kam ven chodi - nemusi mit starosti v praci, muze mit starosti nekde jinde.
Navic - kdy se ty problemy s erekci projevujou? Pul hodiny delas co muzes a porad nic, nebo iniciativa vychazi od neho (i kdyz min casto nez driv) on by sam chtel, ale nejde to?
Hned hledat milenku mi prijde pritazeny za vlasy…
Holky, asi jsem trochu paranoidní přiznávám. Ale s manželem je to taky zajímavé. Má narcistickou poruchu osobnosti, ve zkratce patologický sobec. Nikdy to nejde poznat dopředu, ve vztahu se projeví až při závazku - má ženu jistou (sestěhování, svatba, dítě). Měli jsme už fakt hodně zlé dny, ponižování, urážky, manipulace. Jednou je dobře, jindy fakt zle. Nedávno jsem se dověděla, že podváděl každou přítelkyni. Pořád se někde courá, několikrát týdně. Upřímně jsem ráda, že není doma. Mezi námi fungoval právě jen ten sex. Rozvod moc není na programu dne, nadělal takové dluhy (za manželství), že bych si teď pěkně vystarala na mateřské před státnicemi. Musíme to se synem vydržet. Nepopírám, že nemá starosti. Možná kvůli těm dluhům, on mi taky nic neřekne. My spolu doma už dlouho nemluvíme, nestojí o to.
Takže jen přemýšlím kam zmizelo to poslední co nám zbylo (vím, není o co stát, ale situace je momentálně neřešitelná).