BVV-pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
18.3.09 07:02

BVV-pro dítě

Ahojky, sháníme autosedačku, myslíte, že to na výstavišti vyjde levněji…vyplatí se to, tam zajet? Bydlíme 60 km od Brna, tak řeším, jestli tam dnes zajedeme…díky moc Marika

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
18.3.09 08:06

ahoj, oni tam vystavuji a sem tam neco prodavaji,ale spis davaji vizitky na sve obchody,ktere jsou po cele republice a tam ti daji treba slevu 5%. v nedeli ale vetsinou to zbozi prodavaji,co tam maji.prootze kdyby si to kazdy koupil treba hned ve prvni den,tak asi nemaji co vystavit na stanku… takze tak.podle me je to dobre,si vse ocihnout,podivat se a vyzkouset,poptat se a pak na netu si to objednat,tam to vychazi lacineji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.09 08:42

Ahoj, dnes určitě nejezdi, jen to jen pro zvané, veřejnost až od zítřka. Jinak s koupí neporadím. Resut

• Citovat
  • Upravit
1100
18.3.09 13:08

Pozor, v neděli si sice vystavené zboží můžeš koupit, ale zamluvené a s cedulkama je to už od středy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.3.12 07:42

Tak ja jsem si kupovala kocarek z BABYPLACE a ten pan mi rikal, ze na veletrhu budou mit autosedacky s velkou slevou, tak me to docela nalakalo. Takze predpokladam, ze se to vyplatti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.3.12 16:53

Tak zmena, byla jsem tam a i sedacky v akci jsou drazsi nez na netu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
10.3.12 16:55

absolutně nevyplatí dneska sem tam byla a maj vše dražší než normálně v obchodě, mají to nadstavený veletrhem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová