Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, oni tam vystavuji a sem tam neco prodavaji,ale spis davaji vizitky na sve obchody,ktere jsou po cele republice a tam ti daji treba slevu 5%. v nedeli ale vetsinou to zbozi prodavaji,co tam maji.prootze kdyby si to kazdy koupil treba hned ve prvni den,tak asi nemaji co vystavit na stanku… takze tak.podle me je to dobre,si vse ocihnout,podivat se a vyzkouset,poptat se a pak na netu si to objednat,tam to vychazi lacineji…
Ahoj, dnes určitě nejezdi, jen to jen pro zvané, veřejnost až od zítřka. Jinak s koupí neporadím. Resut
Pozor, v neděli si sice vystavené zboží můžeš koupit, ale zamluvené a s cedulkama je to už od středy ![]()
Tak ja jsem si kupovala kocarek z BABYPLACE a ten pan mi rikal, ze na veletrhu budou mit autosedacky s velkou slevou, tak me to docela nalakalo. Takze predpokladam, ze se to vyplatti ![]()
Tak zmena, byla jsem tam a i sedacky v akci jsou drazsi nez na netu!!!
absolutně nevyplatí dneska sem tam byla a maj vše dražší než normálně v obchodě, mají to nadstavený veletrhem …
Ahojky, sháníme autosedačku, myslíte, že to na výstavišti vyjde levněji…vyplatí se to, tam zajet? Bydlíme 60 km od Brna, tak řeším, jestli tam dnes zajedeme…díky moc Marika