Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA
já vím, že to je asi trochu padlé na hlavu tohleale pořád ho miluji, a bohužel nejsem ten člověk co m takovou hrdost, aby se odpoutal ze dne na den, nebo alespoň toho člověka „ignoroval“. Dnes jedu za svým dlouholetým kamarádem, tak jsem zvědavá jak tohle dopadne, jestli si vyslechnu:-/
nepochopím. Strašně se tím ponižuješ a ten chlap ví, že Tě má jistou
osobně bych se od něj odpoutala prostě tim, že s nim nebudu spát.
@Anonymní píše:
máme, ale já třeba absolutně nemám potřebu spát s člověkem, který se se mnou rozešel. Trochu hrdosti by to chtělo.
K.
Jo, a u nás je to jako u Martiny..nedávám mu naděje, nespím s ním a když jsem pryč, jsem s přítelem. Ale teda ještě jsem neměla tu odvahu mu říct vyloženě, ať se neptá kde jsem, ať mě neomezuje..to bymu bylo už naprosto jasné, a já do toho nechci přítele tahat, není důvod rozchodu. Že tobě to jasné není, mě zaráží.
já si taky nedovedu představit sex s ex. My podali žádost o rozvod někdy v prosinci, rozvedli nás v květnu, stěhovala jsem se v říjnu. Nespali jsme spolu cca od června, tzn že jsme spolu žili cca rok a půl, bez jakéhokoliv kontaktu, bez sexu. Prostě né. Jednou jsme se rozešli, tak nazdar. Já mu narovinu řekla, že mám „kámoše“, že mu do toho nic není, on mohl taky, kdyby chtěl. Domluvili jsme se, nějak jsem neměla potřebu něco tajit.
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA
já vím, že to je asi trochu padlé na hlavu tohleale pořád ho miluji, a bohužel nejsem ten člověk co m takovou hrdost, aby se odpoutal ze dne na den, nebo alespoň toho člověka „ignoroval“. Dnes jedu za svým dlouholetým kamarádem, tak jsem zvědavá jak tohle dopadne, jestli si vyslechnu:-/
proboha s takovým člověkem přece nebudeš dál? Fakt trochu sebeúcty by to chtělo. I kdyby se k tobě vrátil, nevěřila bych mu, nevážila si ho..Měj trochu ráda i sama sebe. Děláš mu akorát služku a ku…Ty ho miluješ a on si z tebe dělá akorát srandu..stojí ti to vážně za to?
K.
Nezažila - ale dopručuji - nesexovat, nevařit, neprat, nežehlit, neuklízet jeho pokoj, nenakupovat mu - ať zjistí, že až se odstěhuje, nebude mít servis žádný. Dokud bude u tebe mít všechno a ještě sex někde jinde, tak nebude mít důvod cokoliv řešit
@martina.se já mám strach z něj..že budu ta špatná já (přitom větší „vinu“má on, a pokud v poradně dobře poslouchal, tak to ví),on se akorát naštve, bude mě pomlouvat, ohrozím tím přítele, bude z toho jen zle. I proto lpím na brzkém rozestěhování a podání žádosti o rozvod. Dokud totiž budu papírově jeho žena, musím se podle toho chovat.Je to sobecký cholerik bez empatie, takže mám opravdu strach.
Nespíme spolu teda 4m, ale ani předtím to nebylo nic moc, za rok bych to spočítala na prstech jedné ruky. Vztah jde zkopce už skoro 3roky. Skoro rok žijeme jen vedle sebe. Přítel, se kterým jsem 2měsíce (znám ho déle) s tím moc společného fakt nemá. Ale kdo mi to uvěří že?
K.
@Anonymní píše:
@martina.se já mám strach z něj..že budu ta špatná já (přitom větší „vinu“má on, a pokud v poradně dobře poslouchal, tak to ví),on se akorát naštve, bude mě pomlouvat, ohrozím tím přítele, bude z toho jen zle. I proto lpím na brzkém rozestěhování a podání žádosti o rozvod. Dokud totiž budu papírově jeho žena, musím se podle toho chovat.Je to sobecký cholerik bez empatie, takže mám opravdu strach.
Nespíme spolu teda 4m, ale ani předtím to nebylo nic moc, za rok bych to spočítala na prstech jedné ruky. Vztah jde zkopce už skoro 3roky. Skoro rok žijeme jen vedle sebe. Přítel, se kterým jsem 2měsíce (znám ho déle) s tím moc společného fakt nemá. Ale kdo mi to uvěří že?
K.
@martina.se děkuju, doufám že vyřeší, protože tohle je fakt napalici. Taky dost pochopil, když dostal nůž na krk, bohužel pro mě už bylo pozdě, vztah skončil. A byl dost nalomený už mnohem dřív, jen se to neukázalo hned. Když se chlap neprojevuje, funguje presumpce neviny, proč si o někom myslet něco špatného. Jenže když se pak projeví, je to mazec. A díky bohu že jsem sebrala zbytek sebevědomí co mi zbyl a odhodlala jsem se k rozchodu. akorát že kvůli jeho povaze musím být opatrná.
K.
@Anonymní píše:
@martina.se děkuju, doufám že vyřeší, protože tohle je fakt napalici. Taky dost pochopil, když dostal nůž na krk, bohužel pro mě už bylo pozdě, vztah skončil. A byl dost nalomený už mnohem dřív, jen se to neukázalo hned. Když se chlap neprojevuje, funguje presumpce neviny, proč si o někom myslet něco špatného. Jenže když se pak projeví, je to mazec. A díky bohu že jsem sebrala zbytek sebevědomí co mi zbyl a odhodlala jsem se k rozchodu. akorát že kvůli jeho povaze musím být opatrná.
K.
Hele a nepsala jsi náhodou včera, že tě vyhodil z bytu?
jestli ne tak se omlouvám ![]()
@martina.se máš pravdu, když jsem to udělala, hrozně semi ulevilo..už žadná marná snaha, žádné přemáhání, přetvařování.. ![]()
K.
Bydlela jsem takhle s bývalým, byla jsem mladá, naivní a doufala jsem ze se to spraví, nespravilo, bylo to peklo na zemi když začal koukat po jinejch, jednou si ji dokonce chtěl přivést domů, tak to už bylo i na mou tehdy mladoučkou hlavičku moc a okamžitě jsem šla i když prosil… Chlapy se neradi vzdávají pohodlnýho zázemí.. Spíš más sanci ze se to urovná když se neuvidíte a budeš mu chybet než když bude mít kazdej den za zadkem tvůj servis…
@colafit píše:
Jo, mám. Bylo to peklo. Dohadovali jsme se o všem. Pořád mi něco vyčítal a nakonec si začal domu vodit nové holky. U nás to ale bylo tak, že já se rozešla s ním. Bydleli jsme spolu 3 měsíce a byla jsem šťastná, že to skončilo.
Přesně tohle dělal mně. Jsem s ním pak hodil řeč, aby si uvědomil, jak je nechutný, když tu holku nechá vychrápat v mých peřinách a ani to nepřevleče. Jak by bylo jemu, kdyby věděl, že v jeho posteli spal nějakej zpocenej smradlavej chlap? V hotelu by kvůli tomu udělal scénu a já mám držet hubu? ![]()
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA.
On zatím za nikým nejezdí, rozešli jsme se už před měsícem, a pořád se to tak nějak střídalo.. sex jsme spolu měli když jsme chtěli.. pak zas říkal, že to s námi chce zkusit, a teď zase že ne, takže opravdu nevím, co s emu honí hlavou, rád mě má pořád, jen asi neví co chce, ale co já vím.. do hlavy už mu vážně nevidím, po tomhle :-/
pokud nejseš s rozchodem smířená a nebereš ho jako kámoše tak tě svobodné spolužití zničí, já to zkusila vydržela jsem 2,5 měsíce a pak jsem ho požádala at odejde - stálo mě to zdraví - problémy z toho mám doted
@ncc1701 píše:
Přesně tohle dělal mně. Jsem s ním pak hodil řeč, aby si uvědomil, jak je nechutný, když tu holku nechá vychrápat v mých peřinách a ani to nepřevleče. Jak by bylo jemu, kdyby věděl, že v jeho posteli spal nějakej zpocenej smradlavej chlap? V hotelu by kvůli tomu udělal scénu a já mám držet hubu?
U nás to bylo tak hustý, že mi zavolal, ať domů nechodím, že tam má babu. Asi si myslel, že mě tím přesvědčí o své neodolatelnosti. Zhnusil se mi ještě víc.
ZAKLADATELKA
ale pořád ho miluji, a bohužel nejsem ten člověk co m takovou hrdost, aby se odpoutal ze dne na den, nebo alespoň toho člověka „ignoroval“. Dnes jedu za svým dlouholetým kamarádem, tak jsem zvědavá jak tohle dopadne, jestli si vyslechnu:-/
já vím, že to je asi trochu padlé na hlavu tohle