Bydlení s bývalým

Anonymní
22.10.13 13:17

Bydlení s bývalým

Ahoj holky, žila jste některá s vaším bývalém partnerem nějakou domu v domácnosti? rozešel se se mnou, máme spolu roční dcerku, ale jelikož jdu až za měsíce do práce, byt bych zatím neutáhla. Tak řekl.. že s námi zustane do noveho roku, ale nemám se zajímat o to kam jezdí, prostě ho nemám v ničemu omezovat. Vůbec si to nedokážu představit, aee stále po tajmu doufám, že by se to mohlo ještě zpravit, když spolu bydlíme. Máte některá zkušenosti s něčím podobným?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.10.13 13:20

Žila jsem s ex ještě půl roku po rozvodu. Problém v tom nebyl :think: Jinak ale pokud Ti toto řekne, tak to tak asi má být a návrat se nekoná :think: nechci Ti brát iluze, ale doporučuju se stranit veškerého sex kontaktu v naději, že se to urovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.10.13 13:20

Asi tři měsíce, bylo to strašný a byla jsem ráda, když jsme byt pustili a šli si oba po svých.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 13:21

Jo, rozešli jsme se, plánujeme rozvod, máme dvě děti a budem spolu bydlet ještě určitě 2měsíce (rozejití jsme od září, to jsme na poradně usoudili, že to nemá cenu, teda hlavně já). Teď fungujeme jako rodiče, ale jako partneři vůbec. Komunikujeme o běžných věcech, hlavně o dětech, ale volný čas spolu netrávíme, ani se nijak neomezujeme, jen se domluvíme co jak bude, kdo bude s dětmi atd. žádost o rozvod budeme podávat v lednu. Do té doby doufám budeme rozestěhovaní.
 K.

• Citovat
  • Upravit
21848
22.10.13 13:23

V to bych asi moc nedoufala teda… evidentne jezdi nekam, kde by se ti to nelibilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 13:23

Jo a nespíme spolu od června. A teda při myšlence že by to mělo být neomezeně dlouhé období mě polévá horko. doufám že víc jak 2měsíce to už trvat nebude.Je to celkem psychicky náročné, deptající stav.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 13:27

ZAKLADATELKA.
On zatím za nikým nejezdí, rozešli jsme se už před měsícem, a pořád se to tak nějak střídalo.. sex jsme spolu měli když jsme chtěli.. pak zas říkal, že to s námi chce zkusit, a teď zase že ne, takže opravdu nevím, co s emu honí hlavou, rád mě má pořád, jen asi neví co chce, ale co já vím.. do hlavy už mu vážně nevidím, po tomhle :-/

• Citovat
  • Upravit
72725
22.10.13 13:28
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA.
On zatím za nikým nejezdí, rozešli jsme se už před měsícem, a pořád se to tak nějak střídalo.. sex jsme spolu měli když jsme chtěli.. pak zas říkal, že to s námi chce zkusit, a teď zase že ne, takže opravdu nevím, co s emu honí hlavou, rád mě má pořád, jen asi neví co chce, ale co já vím.. do hlavy už mu vážně nevidím, po tomhle :-/

sorry, ale mi to přijde, že má jen lehce dostupný sex. Nic víc. Podle mého Tě akorát zneužívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.10.13 13:31

Já jsem bydlela s bývalým přítelem po 4letém vztahu ještě skoro 4 měsíce. Ke konci už to byla katastrofa a jsem ráda, že jsem se odstěhovala. Dnes se normálně bavíme.
Každopádně pokud ti řekl tohle, tak bych moc nevěřila tomu, že se dáte zpět dohromady. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.10.13 13:32
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA.
On zatím za nikým nejezdí, rozešli jsme se už před měsícem, a pořád se to tak nějak střídalo.. sex jsme spolu měli když jsme chtěli.. pak zas říkal, že to s námi chce zkusit, a teď zase že ne, takže opravdu nevím, co s emu honí hlavou, rád mě má pořád, jen asi neví co chce, ale co já vím.. do hlavy už mu vážně nevidím, po tomhle :-/

Upřímně tě podle mne využívá. Hlavně se chraň nejlépe minimálně dvojitě, jinak z toho bude další děcko. Pokud už teda nemáš hrdost se na to vykašlat. Dokud si to nejasní, tak má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 13:33
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA.

to je kamarádství s výhodami..není to ani normální vztah, ani rozchod. Tyhlety věci „něcomezi“ nesnáším.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 13:35

ZAKLADATELKA
i já tohle něco mezi nesnáším.. ale co mi zbývá, potřebu k sexu máme každá, mě to takhle vyhovuje, ale jakmile by měl jet za jinou.. asi si vytrhám vlasy. Proto se bojím, že ty měsíce budou peklo.

• Citovat
  • Upravit
72725
22.10.13 13:40
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA
i já tohle něco mezi nesnáším.. ale co mi zbývá, potřebu k sexu máme každá, mě to takhle vyhovuje, ale jakmile by měl jet za jinou.. asi si vytrhám vlasy. Proto se bojím, že ty měsíce budou peklo.
:mrgreen: tak nechápu, co chceš slyšet. Nezůstane s Tebou ani když mu sex poskytneš. Tak když máš potřebu, tak si najdi někoho jiného, ne? tohle Ti ubližuje, navíc sebeúcta tedy 0. mmchdm, když jsem ex řekla, ať se neptá, kam jdu a pod, tak jsem byla s milencem :mrgreen: Jako nechci Tě ranit, ale po tomto se mu nedivím, že si Tě „udržuje“. Sex zadara, do toho nejspíš někdo další, zodpovědnost 0. Má to prostě jako servis, proč by šel o dům dál..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
22.10.13 13:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, žila jste některá s vaším bývalém partnerem nějakou domu v domácnosti? rozešel se se mnou, máme spolu roční dcerku, ale jelikož jdu až za měsíce do práce, byt bych zatím neutáhla. Tak řekl.. že s námi zustane do noveho roku, ale nemám se zajímat o to kam jezdí, prostě ho nemám v ničemu omezovat. Vůbec si to nedokážu představit, aee stále po tajmu doufám, že by se to mohlo ještě zpravit, když spolu bydlíme. Máte některá zkušenosti s něčím podobným?

Jo, mám. Bylo to peklo. Dohadovali jsme se o všem. Pořád mi něco vyčítal a nakonec si začal domu vodit nové holky. U nás to ale bylo tak, že já se rozešla s ním. Bydleli jsme spolu 3 měsíce a byla jsem šťastná, že to skončilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 13:44
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA
i já tohle něco mezi nesnáším.. ale co mi zbývá, potřebu k sexu máme každá, mě to takhle vyhovuje, ale jakmile by měl jet za jinou.. asi si vytrhám vlasy. Proto se bojím, že ty měsíce budou peklo.

máme, ale já třeba absolutně nemám potřebu spát s člověkem, který se se mnou rozešel. Trochu hrdosti by to chtělo.
K.
Jo, a u nás je to jako u Martiny..nedávám mu naděje, nespím s ním a když jsem pryč, jsem s přítelem. Ale teda ještě jsem neměla tu odvahu mu říct vyloženě, ať se neptá kde jsem, ať mě neomezuje..to bymu bylo už naprosto jasné, a já do toho nechci přítele tahat, není důvod rozchodu. Že tobě to jasné není, mě zaráží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky