Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkusenost nemam. Je to neco jako leasing na auto? Bude to pro lidi, co nedosahnou na hypo a vtip bude asi v tom, ze jelikoz ten dum nebude tvuj, dokud ho cely nesplatis, bude snadne, abys nesplnila podminky a tvuj nebyl nikdy. A mela bych i strach, pokud by firma zkrachovala, ze to dopadne stejne.
Po zadání „Fajnnájem“ do googlu vyskočí tři výsledky.
První je jejich webová stránka, druhé dva jsou odkazy na tuhle diskuzi.
To takhle začínáte nebo co? ![]()
@MrsNorris nechápu Vaši otázku, já se pouze zeptala jestli s nimi má někdo zkušenost. Vyskočilo to na mě včera na FB a jelikož nedosáhneme na hypo, byla by to pro nás možnost.
Tak je to jednoduché. Oni mají nemovitost vy jste tam ve vysokém nájmu (nájem+teoretická splátka za nemovitost kterou vám za 20 let přepíšou) Takže oni neriskují vůbec nic. Když nebudete platit tak vás vyhodí a nemovitost i to co jste zaplatila jim zůstane. No a pokud se vám nějakým zázrakem podaří platit 20 let bez problémů tak na vás i tak vydělají hned 2× protože jste jim zaplatila hypotéku i s úroky a zároveň platila nájem za bydlení ve „své“ nemovitosti. Tomu říkám panečku kšeft ![]()
Jj, je to taková lichva pro ty, kteří nedosáhnou na hypo.
Ale od toho, co to vymyslel, mega chytré. Dostane mega předplaceno v každém případě.
Já zkušenost mám. Využila jsem, ale jenom proto, že mi hypotéku nedají. Pokud máte možnost hypotéky, tak jdete raději do banky. Je to drahé o tom žádná, na druhou stranu pokud si spočítám kolik jsem zaplatila na nájmu za 3 roky a nemám nic…tomu říkám lichva
stejně u hypotéky třeba v Praze přeplatíte několik milionů…Takhle alespoň vím, že musím řádně platit, ale bude to moje. No a kdyby se něco posralo, tak hold život půjde dál, splátku mám skoro stejnou jak nájem tak co…Bohužel je to pro lidi, kteří hypotéku nedostanou, ale stále lepší jak nájem u soukromníka, který Vás vyhodí pokud do bytu bude chtít nastěhovat jeho maminku…Pokud chcete nějaké konkrétní info napište mi do soukromé zprávy ![]()
@Šmoulinka 123 píše:
@Lenka0934
Pise, ze ji mas napsat soukromou zpravu. To se dela tak, ze kliknes na jeji jmeno, pak das zaslat SZ. No a tam ji napises dotaz co konkretne te zajima.
Je jasne, ze detaily ti nebude psat verejne.
Dobry den mohla bych se s vami nejal spojit na fb je to lepsi nez tu jsem tu tet nova a chtela bych neco ohledne fajnnajmu zjistit predem dekuji za vasi odpoved. @Lenka0934
🙏 🙏 někdo kdo opravdu využil “FAJNNAJEM” Žádný kontakt nic a posílat peníze někam, kdo komunikuje pouze e-mailem míč nechci🤔dekuji za info
Mám dotaz, ti co už mají půjčku od fajn nájem, jaká je smlouva.Je to normální nájemní smlouva s trvalým pobytem na, který můžu brát i příspěvek na bydlení. Děkuji
Dobrý den maminky, prosím máte některá zkušenost s firmou Fajnnájem? Oni za vás koupí Dům a vy jim ho splácíte formou nájmu. Zdá se mi to strašně jednoduché tak nevím jestli se tomu dá věřit. Za jakoukoli zkušenost budu ráda. Děkuji