Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Je mi moc líto, v jaké jsi situaci. Nechápu, proč ti tak zásadní věc neporadí v krizovém centru. Jsou určitě jiné poradny, kde ti dají dobrou radu a to i po telefonu.
A když tě manžel napadal, mohla jsi zavolat policii a ta by vyprovodila jeho.
ceny jsou různé ale nikde to není zrovna levné … nebudu říkat kde ,ale před cca 10 leta jsem platila na azylovém domě 7000,– měsíčně za 1 kk.
když do vyhledavače zadáš azylové domy určitě ti vyjedou i v tvé lokalitě
Ahoj,bydlela jsem pres rok v AD.Na nic,opravdu na nic si nemuzu stezovat!!Ja platila 2200kc a postupem casu se to zvedlo na 2800kc,vic nic.
Pokud chces,napis mi SZ.
Nedavno otevirali novy azylovy dum Lochovicich na Berounsku, cca pul hodiny jizdy ze Zlicina…to jen pro info, zkus tam zavolat…
Ahoj ,tady u nás jsou azylové domy dva.Jeden na vesnici a druhý ve městě .Co vím tak tam můžeš byt rok ,po domluvě i dyl.Mám dojem ,že v tom jednom maminka platí necelé tři tisíce za pokoj.Musí se tam dodržovat nějaký režim .Jsou tam i utajené byty,kdy pošta atd chodí na prostředník ,aby maminka a děti byli v bezpečí.Ale je to okres Zlín.
Ahoj maminky,
v létě mě manžel vyhodil se synem a novorozencem na ulici. Jsme v rozvodovém řízení pro domácí násilí a děti mám svěřené do péče. Prozatím bydlím u rodičů, ale už to nejde. Moje matka je skytá alkoholička a je tu dost dusno a denně jsou tu hádky, řev a prostě to není ideální pro děti. Nemám kam jít a tak to musím přetrpět zatím tady. Zkouším najít někde podnájem, ale marně. Všude za bydlení chtějí hodně. Docházím do krizového centra kam také chodím k psycholožce a ta mi doporučila jít s dětma bydlet jinam. Syn to nese po psychické stránce špatně. A jediná možnost je asi jít do Azylového domu. Ale nemám s tím zkušenost. Nemám ani nikoho v okolí kdo by v takovémto domě bydlel. Prý se tam dá bydlet maximálně na rok a pak žádat o místo v jiném domě a tak pořád dokola než najdu vlastní bydlení. A teď co potřebuji. Je tu někdo kdo by mi dokázal poradit jak si o takové místo zažádat, jestli musím žádat v Praze kde momentálně žiji a nebo můžu zažádat i třeba ve středních čechách a jestli nevíte jak to bydlení v azylovém domě chodí. Kolik se platí měsíčně a tak. Jsem teď dost zoufalá a nevím jak jinak to řešit. Moc děkuji za jakoukoli radu.