Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tichošlápek píše:
Znáš to tam? Je tam zastávka busu tupolevova, kolem sídliště a samej rom. Oficiálně to patří ještě do Letňan, ale do cakovic kousek a není o co stát. I ve staré zástavbě kolem gymplu to nebyla žádná hitparáda, ale tam uz jsem dlouho nebyla, takže těžko říci, jak teď.
Tupolevova jsou Letňany, samej panelák, Čakovice je uplne jina ctvrt…propojené Čakovice s Letňanama nejsou ani omylem a kousek to taky není, minimalne tri zastávky busu nebo 20-30 minut chuze. Navic vyhodou Čakovic je vlaková zastávka, kdy vlaky jezdi do centra na Masarycku nebo na Hlavak.
@Anonymní píše:
Podle příspěvků usuzují, že tady nikdo z vás nebydlí. Žiji tady s rodinou už pár hezkých let právě na sídlišti u zámeckého parku a jsme tady spokojeni. Nové sídliště, kde jsou byty v osobním vlastnictví a podle toho to i vypadá. Určitě tady není víc černo než v jiných částech Prahy. ZŠ v dobré dostupnosti, ráno jezdí i školní bus. Problém je spíše doprava, lékaři. A od Letňan je to teda pěkný kus, nechápu, že si to někdo může spojovat jako jednu část.
Ja z Čakovic pocházím a ze to je romská ctvrt je totální nesmysl. Nebo, že jsou propojené s Letňanama, taková kravina…. ![]()
@Hanka1 píše:
Pises nesmysly a pleteš si Letňany s Čakovicema. Zadna romská cast to neni. Základka je kvalitní a moderni, obe deti se z cakovicke zakladky dostaly na gympl. Navic vsechno u nosu, na metru jsi do deseti minut, bus jezdi kazdou chvilku.
Ja?? ![]()
@Hanka1 píše:
Tupolevova jsou Letňany, samej panelák, Čakovice je uplne jina ctvrt…propojené Čakovice s Letňanama nejsou ani omylem a kousek to taky není, minimalne tri zastávky busu nebo 20-30 minut chuze. Navic vyhodou Čakovic je vlaková zastávka, kdy vlaky jezdi do centra na Masarycku nebo na Hlavak.
Cakovice a letnany jsou hned vedle sebe a nevim kudy bys sla 30 min.
@Maky9887 píše:Že zameckeho parku má tebou zmíněnou Tupolevovu to pěšky 30 minut bude.
Co jsem slyšela od známých, tak se Čakovice hodně rozrostly, ale infrastruktura zůstala stejná a ty kolony ve špičce stojí za to.
Ale jinak si je chválí.
@Maky9887 píše:
Zastavka Tupolevova je u OC Letnany. Do čakovického zámeckého parku pěškyasi 3km.
U Globusu na Tupolevce rostou novy rodinace. Z Letnan smer Cakovice je samá nová bytovka. To je všechno souromé bydlení, Co teda vím od známých, tak tam spíš je hodně lidí z východu - UA, Rusko apod.
Nicméně spojovat Čakovice se starým sídlištěm v Letňanech je úplný nesmysl.
@broskvová zmrzlina tak to ano, kolony jsou otravné a nedají se objet. Ale budou se zakladatelky týkat?
Zakladatelko - jestli myslíš to sídliště směr Třeboradice, tak toho bych se vůbec nebála. To už jsou pomalu Třeboradice. Však to tam stojí v poli. Tam budou buď vlastníci nebo nájemníci za tučné nájemné.
ZŠ co vím, tak rozšiřovali a je obrovská.
Jezdila jsem pracovně několik let v létě do Čakovic dělat na tábor. Je to hezké, příjemné prostředí. Mají tam dost zeleně. Žádné betonové louky. Moc se mi tam líbilo.
I příjemní lidé.
@Maky9887 píše:
Jak po hlavni ulici, kde teda od kulataku u Globusu nejsou zadny chodníky, tak zadem pres Havraňák, za min nez dvacet minut sviznou chuti to nedas, normalni chuzi je to pulhodina.
@Cuddy píše:
@broskvová zmrzlina tak to ano, kolony jsou otravné a nedají se objet. Ale budou se zakladatelky týkat?
Ja kdyz potrebovala do centra rano bez kolon, tak jsem volila z Čakovic vlak, nejhorsi doba byla od pul osme, kdy lidi hodi deti do skoly a pokračují autem nebo jsem jezdila pres Kbely, ale tam uz to pak taky stoji…
@Tichošlápek píše:
Ale je to kousek a propojené.
Za stejnou dobu jako z Čakovic do Letňan dojdu z Karlína na Václavák.
Mimochodem, i to osazenstvo se dost mění - za mě byl Karlín čtvrť, která byla levná a bydlely tam dost sociálně slabí lidé.
Bratr na tom novém sídlišti v Čakovicích bydlí a je spokojený.
@zuzu224 píše:
Zakladatelko - jestli myslíš to sídliště směr Třeboradice, tak toho bych se vůbec nebála. To už jsou pomalu Třeboradice. Však to tam stojí v poli. Tam budou buď vlastníci nebo nájemníci za tučné nájemné.
ZŠ co vím, tak rozšiřovali a je obrovská.
Mám bývalého kolegu, ktery tam koupil byt, nekolik let pronajimal a po rozvodu se tam zpet nastěhoval a deti mely spoustu spolužáků z bytovek u zámeckého parku a nikdo si nikdy na nic nestezoval. Ted je u parku i Lidl s DM a cukrarnou, navic vyhodou je konečná busu tam….
Pises nesmysly a pleteš si Letňany s Čakovicema. Zadna romská cast to neni. Základka je kvalitní a moderni, obe deti se z cakovicke zakladky dostaly na gympl. Navic vsechno u nosu, na metru jsi do deseti minut, bus jezdi kazdou chvilku.