Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vyhnout se, je to hodne romska ctvrt. Metro tam nejede a nic moc tam neni. Vedeni mestsky casti se taky moc k nicemu nema. Letnany a Prosek jsou o chlup lepsi, satalice, vinor a pocernice dobry.
@Maky9887 tak to me dost prekvapuje, vsichni jak je to rodinna lokalita, klidna atd …a vy tam bydlite?
@Anonymní píše:
@Maky9887 tak to me dost prekvapuje, vsichni jak je to rodinna lokalita, klidna atd …a vy tam bydlite?
Musíš se zdaleka vyhnout sídlišti. Tam je to fakt samej cikán.
Jsem prave myslela, ze cakovice sidliste jsou ty novostavby, ktere tam jsou vystaveny… pak je tam jen start zastavba… zadneho panelakiveho sidliste jsem si nevsimla
a to je tedy kde?
@Anonymní píše:
Jsem prave myslela, ze cakovice sidliste jsou ty novostavby, ktere tam jsou vystaveny… pak je tam jen start zastavba… zadneho panelakiveho sidliste jsem si nevsimlaa to je tedy kde?
Znáš to tam? Je tam zastávka busu tupolevova, kolem sídliště a samej rom. Oficiálně to patří ještě do Letňan, ale do cakovic kousek a není o co stát. I ve staré zástavbě kolem gymplu to nebyla žádná hitparáda, ale tam uz jsem dlouho nebyla, takže těžko říci, jak teď.
@Tichošlápek vzdyt tupplevova jsou letnany (tam je to fakt samy panelak), ale cakovice je snad uz neco jineho? Tam nejsou zadne panelaky a sidliste a tmavo? Osobne jsem tam nikdy nebydlela, tak vubec nevim
@Anonymní píše:
@Tichošlápek vzdyt tupplevova jsou letnany (tam je to fakt samy panelak), ale cakovice je snad uz neco jineho? Tam nejsou zadne panelaky a sidliste a tmavo? Osobne jsem tam nikdy nebydlela, tak vubec nevim
Ale je to kousek a propojené.
Podle příspěvků usuzují, že tady nikdo z vás nebydlí. Žiji tady s rodinou už pár hezkých let právě na sídlišti u zámeckého parku a jsme tady spokojeni. Nové sídliště, kde jsou byty v osobním vlastnictví a podle toho to i vypadá. Určitě tady není víc černo než v jiných částech Prahy. ZŠ v dobré dostupnosti, ráno jezdí i školní bus. Problém je spíše doprava, lékaři. A od Letňan je to teda pěkný kus, nechápu, že si to někdo může spojovat jako jednu část.
@Anonymní píše:
Podle příspěvků usuzují, že tady nikdo z vás nebydlí. Žiji tady s rodinou už pár hezkých let právě na sídlišti u zámeckého parku a jsme tady spokojeni. Nové sídliště, kde jsou byty v osobním vlastnictví a podle toho to i vypadá. Určitě tady není víc černo než v jiných částech Prahy. ZŠ v dobré dostupnosti, ráno jezdí i školní bus. Problém je spíše doprava, lékaři. A od Letňan je to teda pěkný kus, nechápu, že si to někdo může spojovat jako jednu část.
A nevite prosim jak je to se ZS (kvalita) Mate scni zkusenosti?
@Anonymní píše:
Mela jsem kousek skolu a bydlela na P9.
Do cakovic bych nikdy nesla. I kdyz pujdete do novy zastavby tak si nepomuzete - skoly, skolky atd. Je to romska cast
My.sme zvazovali, ze tam pujdeme, ciste z financnich duvodu..V tom novostavbovem sidlisti byly byty za super ceny. Ale byly to vysoky vezaky namackany vedle sebe, pocit priserny, horsi nez klasicke panelaky. Na druhou stranu tam zilo pochopitelne hodne mladych rodin s detma. Dopravne busem na metro mi to neprislo spatne, park u zamku hezky a kousek ZS. Horsi byl vyhled na spalovnu
Nakonec jsme za stejnou cenu sehnali pekny a vetsi byt v centru.
Opravdu o romskou část se nejedná..Neříkám, že se s nimi tady nesetkáš. Je to spíše způsobeno ubytovnami, kde bydlí různí dělníci a sociàlně slabší.
Opravdu se jedná o rodinné bydlení, zvláště na sídlišti. Spousta lidí, dětí, zeleně. Je tady asi 5 hřišť, takže děti si brzy najdou kamarády. Od jara tady běhá spousta dětí po venku s kamarády. Zeleně je tu hodně, plus zámecký park, finské stezky a lesopark, kterÿ spojuje Čakovice, Kbely a Letňany. Na sídlišti je Lidl, větší nákupy můžeš realizovat v Globusu nebo v Tescu Letňany.
Co škol se týče, tak bylo hodně rozšířeno na úrovní MŠ a ZŠ. Zdejší ZŠ patří k jedně z největších v ČR, má 3 budovy. Z mého pohledu je tam výuka dobrá, hodně si zakládají i na modernizací - interaktivní tabule ( klasický průměr).
Prosím vás jaká romská část? Víte, co jsou Čakovice? To není sídliště v Letňanech…
Zakladatelko myslím, že je to hezká lokalita, novostavby, okolo zeleň, park, z druhé strany už pole. Pracuju ve firmě hned vedle zámeckého parku. Škola i školka tam taky jsou, okolo hlavní ulice. Cikána jsem tam tedy snad nikdy neviděla.
Ahoj, vybirame lokalitu k bydleni. Narazili jsme na meststkou cast Cakovice, jak se vam tam bydli? Bydli nekdo v tech novistavbach u zameckeho parku? Mame jedno dite, takze hlavne hledame lokalitu, kde bude nejake vyziti a kde se budou lehce hledat kamaradi. Poradaji se tu nejake akce napriklad? Dekuji za jakykoliv podnet