Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cuddy píše: Že zameckeho parku má tebou zmíněnou Tupolevovu to pěšky 30 minut bude.
Ja o tupolevove nic nepsala ![]()
Zakladatelko, víc informací najdeš na cakovice. cz, příp. zscakovice cz.
Pro menší děti tady fungoval cirkus, cvičení v sokolovně nebo něco v blízkém okolí, kroužky přes školku nebo pěvecký sbor.
Starší děti zase hodně chodí na kroužky přes školu, fotbal - Třeboradice nebo Čakovice, florbal, házená, tenis, sokolovna, karate, gymnastika nebo kroužky přes DDM. Je tady i ZUŠ nebo angličtina hellen doron, pěvecký sbor.
Ještě k tomu složení obyvatelstva- syn za celou dobu studia na ZŠ měl jednoho roma za spolužáka asi 2 roky, pak už nic. Z cizinců jsou tady spíše Ukrajinci, Slováci.
Jinak, když se v zimě zadaří a nasněží, tak se bobuje na kopci před zámkem v parku nebo když jsou mrazy, tak se zase bruslí na rybníku v parku. Jinak v dojezdové vzdálenosti stadion a bazén v Letňanech. Čakovice jsou prostě větší vesnice, kde se zná spousta lidí minimálně od vidění, z hřiště, že školy.
Jo a je tu hluk, pokud ti nevadí v létě děti běhající pod okny, sekačky trávy, protože je tu tolik ploch na sekání, přelétávající letadla, psy na procházce.
Jenom dodám, ze moje dvě děti chodily celých devet let do čakovické základky a ani jedno dítě nemělo spolužáka Roma. Ja chodila na cakovickou zakladku a tenkrat byla v Čako jedna celkem slušná cikánská rodina. Takze tady napsane, ze je Čako černo a zme je to romská čtvrť jsou nesmysly. Jinak spousta kroužku je v ramci školy a krom vyse jmenovaného je v Čakovicich DDM a taky lezecka stěna.
No já teda čumím na lokalni odborníky
bydlím na tom novém sídlišti u parku 7 let a cikán tu není ani jeden
jedine kde je potkám jsou v lete na koupališti a to nechapu odkud jsou, protože po Cako jsem nikdy žádný ani particky nepotkala. Jsou tu 2 ubytovny už léta a ani tam není žádný bordel. Nějaký Ukacka a Slováci za praci. Denně a klidně i v noci chodím okolo s ditkem na vlak, do školky, na procházky s kočárem… za me je to tu super a příjemná komunita. S malymu dětmi ideál - plno kroužku, škola má mít po dostavení budovy kapacitu 1700 žáků od září 24. Do školky se dostanou i podzimní triletaci. A za me tu skvěle funguje samospráva a lidi co sedí na radnici. Za tu dobu se to tu neskutečne pohnulo. Samozřejmě to má mouchy, ale já to tu mám rada. Nějaký plácání o tom jak je to tu hnusne a černé
to je vidět, ze ti lidi o tom ví prd. Napr tohle bylo tocene u nás na sídlišti https://youtu.be/Gj2FdQbJ_Qg?…
@Hanka1 píše:
Jenom dodám, ze moje dvě děti chodily celých devet let do čakovické základky a ani jedno dítě nemělo spolužáka Roma. Ja chodila na cakovickou zakladku a tenkrat byla v Čako jedna celkem slušná cikánská rodina. Takze tady napsane, ze je Čako černo a zme je to romská čtvrť jsou nesmysly. Jinak spousta kroužku je v ramci školy a krom vyse jmenovaného je v Čakovicich DDM a taky lezecka stěna.
Tady je snad všechno. Bezne odsud nevytahnu paty. Někdo zmiňoval doktory, ale ti se blbě shání snad všude, takže to je jen takový vykrik
@hospodki no jsou tady odborníci na Čakovice, co tvrdí, že Čakovice jsou na Tupolevově a ze jsou Letňany s Čako propojené a hned vedle… ![]()
@Hanka1 píše:
@hospodki no jsou tady odborníci na Čakovice, co tvrdí, že Čakovice jsou na Tupolevově a ze jsou Letňany s Čako propojené a hned vedle…
Jak se tedy jmenuje cast mezi cakovicema a letnanama, kdyz teda dle tebe nejsou propojene a hned vedle sebe?
@Maky9887 píše:
Jak se tedy jmenuje cast mezi cakovicema a letnanama, kdyz teda dle tebe nejsou propojene a hned vedle sebe?
Ty mluvíš o zbytku Avia Letnany, která spadá pod Letnany. Podivej se na rozlohu jak velká plocha je realne odděluje. Ty to zahrnujes do jednoho sídliště a to je pitomost. Jako kdybych rikala, ze Žižkov a Malesice je to same a naprosto ignorovala Nákladové nádraží, které je rozlohou polovicni
O tomhle místě víš úplný kulový tak jdi radši soupat nohama ![]()
@Tichošlápek píše:
Ale je to kousek a propojené.
Ty jsi úplně mimo
@Maky9887 píše:
Mela jsem kousek skolu a bydlela na P9.
Do cakovic bych nikdy nesla. I kdyz pujdete do novy zastavby tak si nepomuzete - skoly, skolky atd. Je to romska cast
A jaka ze Praha 9? Jako Cernak? kolbenka? Vysocany? Prosek? Tohle jsou zas pro me lokality úplně mimo s silenyma existencema ![]()
@hospodki píše:
A jaka ze Praha 9? Jako Cernak? kolbenka? Vysocany? Prosek? Tohle jsou zas pro me lokality úplně mimo s silenyma existencema
Balabenka. ![]()
@hospodki píše:
A jaka ze Praha 9? Jako Cernak? kolbenka? Vysocany? Prosek? Tohle jsou zas pro me lokality úplně mimo s silenyma existencema
Pod P9 nespada jen tohle.
Kazdopadne na volbe rodicu uz nic nezmenim, holt me prinesli tam a nez clovek odejde do sveho podle svych predstav tak to chvilku trva. Byt v cakovicich bych nikdy nekoupila, ale asi uz jste zvykly.
@Havlova píše:
Balabenka.
To je hranice 8… no jako úroveň informaci má jako já o Brně, kde jsem byla tak 5× když do toho počítám i jízdu po okruhu cestou na dovcu ![]()
@Maky9887 píše:
Pod P9 nespada jen tohle.Kazdopadne na volbe rodicu uz nic nezmenim, holt me prinesli tam a nez clovek odejde do sveho podle svych predstav tak to chvilku trva. Byt v cakovicich bych nikdy nekoupila, ale asi uz jste zvykly.
No víš prd, to jsem si jistá ![]()
@hospodki píše:
No víš prd, to jsem si jistá
Možná ani neví, kde to nové sídliště a škola je. ![]()
Balabenka je fakt osmička?