Bydlení v garsonce s dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rozdelit to muzes i laminovou deskou od podlahy po strop, pokud pouzijes bilou, je to na prvni pohled k nerozeznani od zdi, daji se do toho dat i dvere.
Pokud by ti vylozene vadilo, ze je to jeden prostor vcelku.
Jinak bydlet se da vsude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 roky jsme bydleli v garsonce 19 m2. 2 dospeli a krecek. Dalo se to, jen to bylo trochu o toleranci. Nemohla rvat televize kdyz sel druhy spat, nemohla jsem rano snidat a sustit pytliky nebo pustit konvici, kdyz pritel jeste spal. 1 metr od kuchynske linky. Nemeli jsme postel, jen dve matrace na zemi. Ani poradny stul a jen 2 zidle. Takze dvojnasobny prostor pro dva je myslim dostacujici. Moje polovina najmu me stala 25% platu. Tak jsem i neco usetrila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 roky jsme bydleli v garsonce 19 m2. 2 dospeli a krecek. Dalo se to, jen to bylo trochu o toleranci. Nemohla rvat televize kdyz sel druhy spat, nemohla jsem rano snidat a sustit pytliky nebo pustit konvici, kdyz pritel jeste spal. 1 metr od kuchynske linky. Nemeli jsme postel, jen dve matrace na zemi. Ani poradny stul a jen 2 zidle. Takze dvojnasobny prostor pro dva je myslim dostacujici. Moje polovina najmu me stala 25% platu. Tak jsem i neco usetrila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, ženy, dodaly jste mi odvahy i chuť začít znovu. Našla jsem dnes ještě byteček o trochu větší, myslím 42 m s balkonem, byť 1kk. A dívám se na inspirace, jak to zařídit, aby to vypadalo. Pořád mám strach, jestli se v tom nebudeme s dítkem tísnit, ale zas si říkám, že nebudeme pořád jen sedět na prd.. doma. Něco času sežere práce se školkou, pak se stavíme u babi nebo venku na procházku, na nákup… Tak mi vyloženě jde o to, abychom měli kde složit hlavu, nějaké svoje místo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.s.s.ky píše:
Díky, ženy, dodaly jste mi odvahy i chuť začít znovu. Našla jsem dnes ještě byteček o trochu větší, myslím 42 m s balkonem, byť 1kk. A dívám se na inspirace, jak to zařídit, aby to vypadalo. Pořád mám strach, jestli se v tom nebudeme s dítkem tísnit, ale zas si říkám, že nebudeme pořád jen sedět na prd.. doma. Něco času sežere práce se školkou, pak se stavíme u babi nebo venku na procházku, na nákup… Tak mi vyloženě jde o to, abychom měli kde složit hlavu, nějaké svoje místo.
42 je pěkný. Pro dva 1+0,5 člověka úplně super. Žila jsem na 45 metrech ve 2+kk - já a starší dítě (ne moje, ale příbuzné, dlouhý příběh) a šlo to. Navíc jestli mají vaši dům, můžete se trochu rozplacatit tam, třeba někdy o víkendu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.s.s.ky píše:
Naprosto luxusní prostor pro dva lidi. Dítě ocení, že tě nemusí nadhánět po velkém bytě a můžete si povídat, i když třeba zrovna vaříš a ono si hraje „v pokojíčku“. Takhle velký prostor do budoucna půjde jistě nějak vyřešit, aby školák až puberťák měl svůj prostor. Jediné, co je nevýhodou, je případný nový muž ve tvém životě, to už je pak kapku na pováženou, ale to můžeš řešit, až na to dojde. Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, jak je to velké. Pokud to stojí méně, tak to bude spíš menší garsonka a vděla bych to spíš na přechodnou nouzovku. Pokud to bude nájem, mohla bys žádat příspěvek na bydlení, to by pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.s.s.ky píše:
Koukala bych hlavne na cenu.
Nedostatek financi te muze omezovat vic, nez maly byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.s.s.ky píše:
Ale to je úplně super, když to má balkon. Dítěti bych dala jeho koutek s vyšší uložnou posteli a nějaký menší psací stůl do pokoje blíže k oknu a dal od okna bych si dala svou postel a oddělila ji nějakými závěsy, paravanem, knihovnou apod. Kde to vyjde, tam nějaký gaucik a telku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit