Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
prosím, jestli je někdo z Výškovic, jak se tam bydlí? Mám se do pár dní rozhodnout pro byt ve Výškovicích a pořád nejsme s přítelem rozhodnutí, tak jestli je někdo odsud prosím pisněte jak se tam bydlí s dětmi.
Díky ![]()
Ahoj já jsem z Výškovic
bydlí se nám tady moooc hezky, jsme opravdu s manželem spokojeni
sice zatím nemáme děti, ale za 7. týdnu, už bychom mohli být tři
a věřím, že se tady bude líbit i Elence ![]()
Taky jsem z Výškovic. Les máme hned za barákem, takže na procházky s kočárkem paráda. Do obchodu taky blízko a shopin za budek. Mně se tady líbí ![]()
My bydlíme taky ve Výškovicích a jsme tady moc spokojeni. Jediné, co mě štve, že nebližší obchody jsou Hruška, takže kam se podívám je Hruška a já tam moc nakupovat neumím ![]()
@Marruš to jo, jsou tady 4 hrušky
nemám je ráda a raději tam nechodím. ![]()
@Martinaxxx tak já zastávku před konečnou Lumírova (hned vedle domava pro seniory)
Nebo prostě u hospody Corpus ![]()
Tak to není hned nějak u cesty, ne?? Protože hospodu Corpus jsem nikdy tady neviděla a tam vzadu někde na druhé straně jsem ještě nebyla
jsme tady „teprve“ od dubna ![]()
Nejsem přímo v OVY, ale bydlela jsem nějaký ten rok ve Vyškovicích a líbilo se mi tam. Je tam myslím i Albert, nebo teda býval. Jinak já do Hrušky chodím celkem ráda, vypadá to tam jako ve starých komunistických potravinách a připomíná mi to dětství.
@Martinaxxx jj, to není u cesty, to je kousek od ní
Ale bydlíme fakt kousíček od sebe
(my tady bydlíme 3 roky, takže taky přistěhovalci
)
No úplní
já tak chodím akorát do běláku nebo pěšky do alberta, ke kotvě a tak, ať nesedím s malou pořád doma
jinak si vozím zadničku tramvají ![]()
@Martinaxxx taky chodím do Alberta
A na procházky ke Kotvě se teprve chystám, až porodím
Zatím jezdím tramvají tam a zpátky ![]()
Jsem dopo chtěla do obchodu skočit, ale to bych nesměla být teď tak lenivá
čekám, až malá zase zabere a já si budu moct ještě na chvíli lehnout ![]()