Bydlení v Praze - Hlubočepích

3348
17.6.19 10:34

Ziji dole v hlubocepich - u vlaku. Za mne dokonale misto na bydleni. Kousek prokopak, vsude hriste, da se tam behat, na kole kousek cyklostezka a hriste. Na barrandove je vse- skoly, skolky, obchod, posta, poliklinika. A pokud naaahodou, tak na andela je to kousek a tam uz je fakt vse. Za mne dokonale. Kdyztak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
17.6.19 11:02
@Alyss1 píše:
Ziji dole v hlubocepich - u vlaku. Za mne dokonale misto na bydleni. Kousek prokopak, vsude hriste, da se tam behat, na kole kousek cyklostezka a hriste. Na barrandove je vse- skoly, skolky, obchod, posta, poliklinika. A pokud naaahodou, tak na andela je to kousek a tam uz je fakt vse. Za mne dokonale. Kdyztak se ptej.

Moc děkuji, a cítíš se tam bezpečně? Já byla zatím jen v okolí Lidlu, tramvajových zastávek Geologická a K Barrandovu a docela mě překvapil ten podchod na zastávku Geologická. Tam bych se v noci necítila úplně bezpečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.6.19 11:15

Jo, naprosto. Ale ja rikam, bydlim az dole. Nicmene v praze jsou daleko horsi mista nez barrandov, to bys nesmela nikam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.6.19 11:50

@Sparkles9 ja teda na Barrandove primo nebydlim, ale jsem tam casto u kamaradek a s pocitem bezpeci nemam problem. Akorat polni cestou do zookoutku je to trochu neprijemne (bydli tam bezdaci).
Co je tam ted celkem velky problem je misto ve školkách a pozdeji asi i ve skolach. porad stavi a tim padem je hodne novych deti. A u koncne neni zrovna moc obchodu. Meli nejaky stavet a nejakto zmrzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.6.19 12:07

Tak skolky a skoly jsou obecne v praze problem.

Jo cesta do zookoutkz nic moc, ale tam zas clovek nejde vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.6.19 12:24

@Alyss1 ja jsem p13, pres Prokopac a u nas zatim velmi dobre, co se skolek tyka. Stavi se, to jo ale i otevreli novou skolku a triletaci se v pohode dostali ( i kdyz treba ne do nejblizsi),na barrandově uz loni problem, ted jste horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.6.19 12:44
@Ornwen píše:
@Sparkles9 ja teda na Barrandove primo nebydlim, ale jsem tam casto u kamaradek a s pocitem bezpeci nemam problem. Akorat polni cestou do zookoutku je to trochu neprijemne (bydli tam bezdaci).
Co je tam ted celkem velky problem je misto ve školkách a pozdeji asi i ve skolach. porad stavi a tim padem je hodne novych deti. A u koncne neni zrovna moc obchodu. Meli nejaky stavet a nejakto zmrzlo.

Děkuji moc za reakci, toto jde zcela mimo mě :) Jak školy, tak školky, takže v tomto problém nevidím. Vím, že blízko je Lidl a po cestě na Geologickou jsem viděla večerku nebo tak něco v té novostavbě, takže v případě krize asi je kde nakoupit.

My teď žijeme v okrajové části Prahy, kde je opravdu klidno a hezká příroda, takže možná proto jsem tak zatížena na to bezpečí. Ale rozhodující je pak opravdu pocit z toho místa a bytu. A Hlubočepy mi přišly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí