Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zumpa píše: Čistíme hydroxidem draselným a v pohodě.
No jasně, ale dryaky při dětech moc používat nechci, chtěla jsem jít cestou prevence…
Dneska uz existuje vsechno mozne. V koupelnovych centrech typu Siko, Ptacek by urcite poradili
@knupka Řešila jsem úplně to stejné a bohužel jsem nic nenašla. ![]()
Koupila jsem nějakýho krtka a píšou na tom vylit půl lahve, ale já to tam leju po každém umytí vlasů večer a vydrží to třeba desetkrát. Nebo holt ať si manžel vezme vidličku a pravidelně každý týden čistí
však záchod a podlaha se taky samy nevyčísti ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Koupila jsem nějakýho krtka a píšou na tom vylit půl lahve, ale já to tam leju po každém umytí vlasů večer a vydrží to třeba desetkrát. Nebo holt ať si manžel vezme vidličku a pravidelně každý týden čistívšak záchod a podlaha se taky samy nevyčísti
Do odpadu, ktery se tim zanasi a je zazdeny pod koutem, se bohuzel nedostaneme
Nevim, a co vyndat ten vršek a dat sitko. Ve sprchaci asi nepotrebujes spunt, nebo jo? Nebo me napadá maly cedník obracené. Zkus to a uvidis.
@Zuzaja píše:
Nevim, a co vyndat ten vršek a dat sitko. Ve sprchaci asi nepotrebujes spunt, nebo jo? Nebo me napadá maly cedník obracené. Zkus to a uvidis.
Taky už mě to napadlo, děti se tam sice koupou, ale to bych dala špunt… Jen mi tam zatím žádné sítko nesedlo kvůli tomu závitu uprostřed, vždy vystupovalo nahoru, takže pod tím vše odtékalo…
Zdravíčko, preventivně řeším stejný problém. I když se mi klik klak moc líbí pořizujeme standartní starý odpad se sítkem.