Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme skoro sto let starý barák a taky nemáme sklep
. Nechápu, na co bychom ho měli mít. Brambory se na vesnici již dávno nepěstují, maximálně má někdo minizáhonek, nebo pěstuje v kýblech. Ovocné stromy jsou u nás taky v řiti, bo skoro každý rok umrznou a neplodí, takže jabloně mínus a pokud chceš pár litrů slivovice, musíš zasadit sad a modlit se aspoň za něco.
@Bytsamsebou píše: Více
No vidíš, já mám svou zkušenost. Jestli to funguje jinde jinak, tak to je jen dobře.
@Zumpa píše: Více
Já nemám nějakou hromadnou zkušenost, ale u kolaudací jsem byla pouze 3× a fakt se každý problém řešil a musel odstranit. Je teda fakt, že nešlo po developery. Máš na mysli v tom funguje nějaké všimné?
@Sany80s píše: Více
A byla jsi u těch koloudací jako velký developer co tyhle hrůzy staví? ![]()
Tak snad ti to nestojí na uranovém podloží
![]()
@Sany80s píše: Více
Dobře že to podstatné jsi dopsala. Ano, to se bohužel děje
My tedy nežijeme na vesnici a sklep / prostor pod barákem máme
. My tam tedy máme hlavně technickou místnost a teď jeden z kluků takovou chlapskou zašívárnu. Normálně to tedy už vytápíme a máme tam udělaná okna. A brambory tam skladujeme kupované na zimu v malém množství. To by se klidně hodilo víc, ale není prostor…
Moje tchýně brambory na vesnici má stále na vlastním řádku. Kam je dává netuším, na to se neptám. Ale brambor se vzdát nechce.
Naši mají tedy sklep taky, ale taky nežijí na vesnici mají tam normálně věci uskladněné.
Chápu že někdo nechce / nemá sklep ale co tak v něm mít. ![]()
Nevím jestli by lidé volili ho nemít, to netuším, ale prázdné ty sklepy nejsou.
@Snopy123 píše: Více
Vidíš a spousta lidem je nějaký sklep, či půda úplně jedno. Nepotřebují to k ničemu
.
Tak u nás se pytlové brambory a zelenina pořád prodává. Kam to lidi dávají když ne do sklepa?
Bydlela jsem v novější řadovce a uvnitř nebylo slyšet skoro nic. Zahrádky prťaté, slyšet bylo vše. Známí v nové řadovce neslyší uvnitř nic.
Teď bydlíme ve starém dvojdomku, dřevěné vrzající podlahy, někdy slyšíme chodit sousedy, ale to se ti v novostavbě asi nestane.
Takže hluku bych se nebála, u domu na fotce by mi vadila ta velká okna, kde se dá otevřít jen malá část, jak někdo správně podotkl, pere ti do oken slunko a pořádně nevyvětráš. Podle komína usuzuji, že tepelné čerpadlo nemá(?), to by mi taky vadilo, v dnešní moderní době. Venkovní rolety nevidím, ale ty by se daly namontovat, a klimatizace by se taky hodila. Zahrady se, doufám, dají oddělit.