Bydlení v Šenově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
25.10.11 18:13

Bydlení v Šenově

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo bydlí v Šenově u Ostravy? Jak se tam bydlí? Jak je to se zápachem z mittalu? Je to moc cítit? A co školka, škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
25.10.11 18:16

No jestli bydlíš někde kolem, tak si tam moc nepomůžeš, co se týká ovzduší. Jestli se stěhuješ z daleka, tak je to podle mě na Ostravsku jedno kam se přetěhuješ.

Na víc neodpovím, mám tam babičku, která školku ani školu nepoužívá :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
25.10.11 18:24
ivulka píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo bydlí v Šenově u Ostravy? Jak se tam bydlí? Jak je to se zápachem z mittalu? Je to moc cítit? A co školka, škola?

Ahoj, v Šenově je skoro vše, ale jestli nejsi přímo z ostravska, vyhni se tomu tady. Smog, smrad, nejen arcelor.. Je toho tu hodně. Nám, když se zadaří, tak jde smrad od Paskova a to je mazec.. a přitom jsme nějakých 20 km odtama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.11 18:29

Bydlela jsem 23 let ve Vratimov, kousek od Šenova a jsem ráda že už tam nabydlím a nestěhovala bych se tam. Jak píší holky, smog a tak vůbec. Je to hned vedle Bartovic a ty jsou jedny z nejproblémovějších.
Vůbec se rozčiluju u televize jak mluví a ubohých dětech že trpí astmaty a tak…proč se tam ti lidi stehují, fabrika tam stojí a vypouští hnusy už x let. Tak dobře jim tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.10.11 18:35
Tejchi píše:
Bydlela jsem 23 let ve Vratimov, kousek od Šenova a jsem ráda že už tam nabydlím a nestěhovala bych se tam. Jak píší holky, smog a tak vůbec. Je to hned vedle Bartovic a ty jsou jedny z nejproblémovějších.
Vůbec se rozčiluju u televize jak mluví a ubohých dětech že trpí astmaty a tak…proč se tam ti lidi stehují, fabrika tam stojí a vypouští hnusy už x let. Tak dobře jim tak :nevim:

Ne všichni mají možnost odsud utéct, ale je fakt, že taky řikam, kdo sem nemusí, ať se sem nestěhuje. My přesídlili kousek za Frýdek k Beskydům a je to mnohem lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
25.10.11 18:35

a navíc se tu nedá sehnat práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.10.11 18:39
martina.se píše:
Ne všichni mají možnost odsud utéct, ale je fakt, že taky řikam, kdo sem nemusí, ať se sem nestěhuje. My přesídlili kousek za Frýdek k Beskydům a je to mnohem lepší…

Přesně tak, někdo tam prostě žije celý život, tak najednou ty kořeny nepřesadí. Mám tam celou rodinu, bydlela jsem v Havířově do svých 26let. Jsem ráda že už tam nebydlím, ale dojíždím tam docela dost často, takže vím jak to tam vypadá.

Ono když už na Ostravsko tak možná někam za Frýdek do Beskyd, nebo někam na Novojičínsko. :think:

Pokud už Ostravačka jsi, tak je to asi jedno, s tím ovzduším si v Šenově nepomůžeš.

• Citovat
  • Upravit
7485
25.10.11 18:41

martina.se já vím je to každého rozhodnutí :nevim: Zdraví máme jen jedno. Než jsme si našli práci tady blíž dojížděli jsme denně 2 roky 50km do práce do Ostravy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.11 18:43
Přesně tak, někdo tam prostě žije celý život, tak najednou ty kořeny nepřesadí.

Nám třeba záleželo na tom aby jednou naše děti nevyrůstaly v tom smogu a hnusu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.10.11 18:46
Tejchi píše:
martina.se já vím je to každého rozhodnutí :nevim: Zdraví máme jen jedno. Než jsme si našli práci tady blíž dojížděli jsme denně 2 roky 50km do práce do Ostravy :nevim:

Já bych odsud zmizela hned, kdyby to šlo. Původem jsem ze severních čech, od jizerek.. Jenže nejde. Když jsem se sem před 8mi lety stěhovala, netušila jsem, do čeho jdu. A kéž by to bylo tak jednoduché zmizet. S prací taky velká bída, ale hlavně fakt to zdraví, to tu trpí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.10.11 19:12

tam je vice Senovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.10.11 19:17
kofolkaa. píše:

Předpokládám že Šenov u Ostravy je jen jeden :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12584
25.10.11 19:19
PetkaK píše:
kofolkaa. píše:

my tam mame taky rodinu. Mezi Havirovem- Ostravou. A tam maji ovzdusi ok bych rekla.. Ten je trochu dal, nebo ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.10.11 19:22
kofolkaa. píše:
PetkaK píše:
kofolkaa. píše:
my tam mame taky rodinu. Mezi Havirovem- Ostravou. A tam maji ovzdusi ok bych rekla.. Ten je trochu dal, nebo ne? :think: :nevim:
Šenov je mezi Ostravou a Havířovem a tam to teda OK není. Pak je Šenov u Nového Jičína, pak Kamenický šenov a možná ještě nějaký další. Ale u Ostravy je jen jeden a ten je zasmogovaný jako celé ostrvasko.
  • Citovat
  • Upravit
12584
25.10.11 19:24
jeste u Pardubic pry. Aha, no tak to piseme o tom stejnem. Hmmm tak to nevim. My bydlime v Olomouci a kdyz prijedeme v lete tam, tak mi to neprijde :andel: :oops:
PetkaK píše:
kofolkaa. píše:
PetkaK píše:
kofolkaa. píše:
my tam mame taky rodinu. Mezi Havirovem- Ostravou. A tam maji ovzdusi ok bych rekla.. Ten je trochu dal, nebo ne? :think: :nevim:
Šenov je mezi Ostravou a Havířovem a tam to teda OK není. Pak je Šenov u Nového Jičína, pak Kamenický šenov a možná ještě nějaký další. Ale u Ostravy je jen jeden a ten je zasmogovaný jako celé ostrvasko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí