Bydlení v Šenově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
30.9.20 21:05

@Dashmiliana nebála bych se toho ;). Že Šenova pocházím, ale hned po škole jsem odjela do Prahy. Jak všichni říkají, že v MS kraji je zkažené ovzduší, tak mě nepřijde o nic horší než v Praze plne aut. Jsme tři sourozenci a nikdo z nás nemá žádné dýchací potíže a ani vlastně nikdo v široké rodině. Jinak s bydlenim bych se toho nebála, je to klidne malé město, kde je zároveň vše dostupné. Školka s jednou odloučenou budovou na Lapačce, což je od vás kousek. Škola v centru, kde podle svých školních zkušenosti i nyní z doslechu je mnoho kroužku, zájmových aktivit a taky plno školních soutěži pro děti.
Jsou tam zájmové spolky pro dospělé i pro děti a velký benefit vidím v bydlení v přírodě, ale zároveň v krátké dojezdove vzdálenosti do velkých měst (F-M, Ostrava, Havířov).
Kdyby ses potřebovala na cokoli doptat, tak piš a držím palce ať se dobře rozhodnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.20 10:28

@Harenae moc děkuju za info. Já se před pár lety právě z Prahy vrátila a bydlíme teď v Ostravě v paneláku, tak přemýšlíme nad baráčkem. Pozemek, který se nám zamlouval už bohužel není určen ke stavbě (v minulém územním plánu byl, v roce 2018 to změnili :,( ), tak uvidíme co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.10.20 19:58

@Dashmiliana aha, to je dobrá nahoda :lol:.
No vím, že teď se to tam hodně rozrůstá a stále se staví. My teď taky uvažujeme nad stahováním a časem se pravděpodobně do Šenova vrátíme. Koukali jsme na pozemky na Podlesí směrem na Havířov. Vy máte vyhlidnutou jen tu jednu lokalitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí