Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mam možnost koupit sutereni byt tzn sklepni, mate s tim nejakou zkušenost? Dum je 10 let plne zrekonstruován a v byte se nachází rekuperace vzduchu, myslim si ze to bude kvůli plisnim na lepsi větrání. Je tady nekdo kdo tomu rozumí? Děkuji
Nešla bych do toho.
Takový byt jsme měli. Neustala zima zespodu…a navíc jsem se pomalu bála v noci vyvetrat..kvůli tomu, ze tam zvenku někdo vleze…
@ZustanSeMnou píše:
Nešla bych do toho.
Takový byt jsme měli. Neustala zima zespodu…a navíc jsem se pomalu bála v noci vyvetrat..kvůli tomu, ze tam zvenku někdo vleze…
Právě proto je tam ta rekuperace vzduchu kvůli větrání. Toho ze tam nekdo vleze bych resila bezpečnostním opatřením na okna spíše mi jde o ty plísně a vlhkost jaká tam je.
@Lu_ci_ani Docasny pronajem (jako nouzovka) ano, koupe NE. Chces prece krasne bydlet, nebo nechces?
@Lu_ci_ani
Třeba v noci chceš vyvetrat chvilku naplno..a predstav si, ze venku je taková tma, ze bys ani neviděla, jestli ti někdo stoji vedle okna..
Plíseň tam ve vnějším rohu byla, ale to muze byt i ve vyšším byte.pak jsme se ji zbavili
Každopádně bych ho už nekupovala, po zkusenosti
Teď jsme pro změnu až nahoře.. ve větším.. zase svém.. tady jsme spokojeni
Bohužel bydlím u prahy a finančně dosáhnu pouze na tento byt. Je zrekonstruován, je hezky, největší strach mam s te vlhkosti. Ano ta bezpečnost je neco za něco. Lokalita je poklidna a okna jsou do zadni části zahrady, ne do ulice
Https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/roudnice-nad-labem-roudnice-nad-labem-trida-t–g–masaryka/3273039196#img=11&fullscreen=false.
Krásné ráno. No možná by mě o koupi přesvědčili při třetinové ceně
. Tak ty okna vyjdou cca nastejno jako leckde v přízemí. Ale to provedení té rekonstrukce ze sklepu na byt je trošku
jako ta rekuperace v té koupelně to je brutal ![]()
Byla jsi už na prohlídce? Koukej i na maličkosti křivá podlaha vady na omítce klidně i jak vypadá ten uzávěr vody za WC z těch fotek plíseň ani vlhko pořádně nejde poznat jak jsou tam stíny.
Za mě bych 2 míče využil líp ![]()
Jen tak pro pobavení. Novostavba cena před 5 lety 1.8 mil. A to je jedna z mála věcí
( jsme v nájmu) tohle bych prostě nepřebíral
ale kde je poptávka je i nabídka ![]()
@JiříkMazlík píše:
Krásné ráno. No možná by mě o koupi přesvědčili při třetinové ceně. Tak ty okna vyjdou cca nastejno jako leckde v přízemí. Ale to provedení té rekonstrukce ze sklepu na byt je trošku
jako ta rekuperace v té koupelně to je brutal
Byla jsi už na prohlídce? Koukej i na maličkosti křivá podlaha vady na omítce klidně i jak vypadá ten uzávěr vody za WC z těch fotek plíseň ani vlhko pořádně nejde poznat jak jsou tam stíny.
Za mě bych 2 míče využil líp
Ta rekuperace vzduchu pujde zakrýt podhledama jako je to v ložnici kde to taky nejde vidět. Me jde jen primárně o tu plisen a vlhkost a taky me tady nakrapli z tou bezpečnosti no
Ty roury v koupelně je ta rekuperace nebo je tam odpad nebo voda z jiných bytu? Protože pokud je tam rozvedená voda nebo odpad, který jde do jiných bytu tak to bude pěkně hučet. Jinak jsem se koukala na byty v Roudnici a myslím že by se dalo sehnat něco lepsiho jako například:
https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/roudnice-nad-labem-roudnice-nad-labem-neklanova/4171263068#img=0&fullscreen=false
@Lu_ci_ani to chápu no to nikdo dopředu neví jestli si zloděj vyhlédne přízemí nebo jiný byt ![]()
Ale spíš že tam budeš muset ještě sasit s podhledy a je ta rekuperace potichu nebo tam buší permoníci je taky zásadní ![]()
Precijenom to není koupě věci za 200 ![]()
Bydlela jsem ve vyvýšeném přízemí nad sklepy. Musím říct, ze od podlahy byla vážně zima, člověk to ani pořádně nevytopí. Plísně v každé místnosti. Méně světla a teď to hlavní - nad hlavou ještě dvě patra sousedů. Ač se jednalo o cihlák, bylo tam slyšet kde co - je to fakt otrava.
@jannina1 přesně taky bych nechtěl slyšet jak jede hovnous od sousedů metrem přes můj byt ![]()
@JiříkMazlík a nějakej pevnej by pěkně bouchal v kolenech
jako „hálo, tady hovno, procházím“
Ale jinak mě ten byt zase nepřijde tak hroznej. Ta vzduchotechnika je teda šílená, ale to půjde schovat když tak.