Rohovou nebo klasickou vanu?

3
23.1.21 19:57

Rohovou nebo klasickou vanu?

Pořídily byste si do nového domu/bytu rohovou vanu a kompaktní sprchový kout, nebo klasickou a vanu a walk in sprchový kout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2096
23.1.21 20:00

Máme rohovou vanu a sprchový kout bez vaničky, se sklonem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
23.1.21 20:02

No hlavně vanu takovou kde se dá pořádně natáhnout :lol: dnes ty vany dělají snad pro liliputy :lol: a prý ergonomicky tvarovaná :zed:
Walk in je výborný a koupelnu se spádem do kanálku. Cokoliv snadno splachnes a je čisto a hlavně nikde nezvedas nohy na mokré podlaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
23.1.21 20:03

Rohovou a Walk in :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.1.21 20:04

Vana je mi vcelku jedno, ale rohová se mi líbí víc. Ale rozhodně preferuju sprcháč. Osobně bych ani vanu nepotřebovala, ale máme oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
23.1.21 20:06

Normální vanu a walk in.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.21 20:08

Mame prostor v koupelne na rohovou i sprchac, ale nechteli jsme rohovou. Zbytecna spotreba vody, vyuzila by se minimalne. Mame teda v koupelne klasickou a prostorny sprchac. To staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.1.21 20:08

Rovnou vanu a sprchac s kanalkem, kam ma spad cela koupelna. Dcera mi pred par dny vykyblovala vanu na zem a fakt by se to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
23.1.21 20:20

Do rohu dát vanu tzv. Kajak. Je prostorná i pro dva, na délku jako klasická vana, prostor k sezení (u rohovky) nepotřebujeme a kolikrát se tam taky sedí že…Roh využitý na ‚schody‘-obložené poličky na odkládání. Máme my a po nás 4známí a všichni si nemůžou vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
23.1.21 20:24

Rohovou vanu už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.1.21 20:28
@AlcaBa píše:
Do rohu dát vanu tzv. Kajak. Je prostorná i pro dva, na délku jako klasická vana, prostor k sezení (u rohovky) nepotřebujeme a kolikrát se tam taky sedí že…Roh využitý na ‚schody‘-obložené poličky na odkládání. Máme my a po nás 4známí a všichni si nemůžou vynachválit

@AlcaBa @AlcaBa
Přesně nevím jaký typ vany to je? Je to rohová vana se stejnými stranami nebo je to ten typ kde je jedna strana delší a jedna kratší… pod názvem Kajak jsem našla pouze kajaky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
23.1.21 20:36

@Javaka mrkni na rohová vana santech Atol. To je ona. Nevím jestli sem můžu dát odkaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.1.21 20:37
@AlcaBa píše:

Já teda naopak na rohové vaně zbožňuju právě to sezení. Vanu moc nenapouštím, ale vydržím se tam děsně dlouho sprchovat v sedě (takže spotřeba jak kdybych jí napustila :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.1.21 20:39

V projektu jsme meli rohovou a nasledne jsme ji vymenili za klasickou, 200 cm na delku a urcite dobra volba, byt jsme se v ni ani ja, ani muz za vic jak 4 roky, co bydlime, nevykoupali :mrgreen:
A ve druhe koupelne mame veliky sprchovy kout, ten jede nekolikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.1.21 20:45

Já rohový vany úplně nesnáším :mrgreen:, takže určitě normální vanu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie