Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pořídily byste si do nového domu/bytu rohovou vanu a kompaktní sprchový kout, nebo klasickou a vanu a walk in sprchový kout?
No hlavně vanu takovou kde se dá pořádně natáhnout
dnes ty vany dělají snad pro liliputy
a prý ergonomicky tvarovaná ![]()
Walk in je výborný a koupelnu se spádem do kanálku. Cokoliv snadno splachnes a je čisto a hlavně nikde nezvedas nohy na mokré podlaze
Vana je mi vcelku jedno, ale rohová se mi líbí víc. Ale rozhodně preferuju sprcháč. Osobně bych ani vanu nepotřebovala, ale máme oboje.
Mame prostor v koupelne na rohovou i sprchac, ale nechteli jsme rohovou. Zbytecna spotreba vody, vyuzila by se minimalne. Mame teda v koupelne klasickou a prostorny sprchac. To staci.
Rovnou vanu a sprchac s kanalkem, kam ma spad cela koupelna. Dcera mi pred par dny vykyblovala vanu na zem a fakt by se to hodilo.
Do rohu dát vanu tzv. Kajak. Je prostorná i pro dva, na délku jako klasická vana, prostor k sezení (u rohovky) nepotřebujeme a kolikrát se tam taky sedí že…Roh využitý na ‚schody‘-obložené poličky na odkládání. Máme my a po nás 4známí a všichni si nemůžou vynachválit
@AlcaBa píše:
Do rohu dát vanu tzv. Kajak. Je prostorná i pro dva, na délku jako klasická vana, prostor k sezení (u rohovky) nepotřebujeme a kolikrát se tam taky sedí že…Roh využitý na ‚schody‘-obložené poličky na odkládání. Máme my a po nás 4známí a všichni si nemůžou vynachválit
@AlcaBa @AlcaBa
Přesně nevím jaký typ vany to je? Je to rohová vana se stejnými stranami nebo je to ten typ kde je jedna strana delší a jedna kratší… pod názvem Kajak jsem našla pouze kajaky ![]()
@Javaka mrkni na rohová vana santech Atol. To je ona. Nevím jestli sem můžu dát odkaz ![]()
@AlcaBa píše:
Já teda naopak na rohové vaně zbožňuju právě to sezení. Vanu moc nenapouštím, ale vydržím se tam děsně dlouho sprchovat v sedě (takže spotřeba jak kdybych jí napustila
)
V projektu jsme meli rohovou a nasledne jsme ji vymenili za klasickou, 200 cm na delku a urcite dobra volba, byt jsme se v ni ani ja, ani muz za vic jak 4 roky, co bydlime, nevykoupali ![]()
A ve druhe koupelne mame veliky sprchovy kout, ten jede nekolikrat denne.