Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Osobně jsem šla bydlet samostatně až s přítelem. Být sama, budu radši u rodičů šetřit a trhnu se až bude s kým.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Mam otazku a zajimalo by me, jak byste se zachovaly/rozhodly dal? Ukoncila jsem vztah a momentalne bydlim u rodicu (tahne mi na 30). Setrila jsem si vzdycky neco vedle, a tak mam v planu koupit byt, nicmene jsou ted nesmirne drahe. Nabizeji mi bydlet u nic treba rok (ci jak dlouho budu chtit) a mezi tim si muzu nasetrit, najem po me chteji minimalni. Je mi zaroven blbe rikat ve svych letech, ze bydlim u rodicu, ale zase je to prilezitost jak nasetrit. Co myslite vy? Koukate blbe na 30leteho cloveka, ze je „mamanek“?Diky
Tak jestli je nevysáváš a přispíváš na energie, tak rok není extra dlouho a pak se hneš do svého
Já bych ve 30 nedokázala bydlet doma. Teda ne ve 3+1 v bytě. Něco jineho je být třeba v patře a žít si na své triko.
Záleží jaký máte vztah, pokud vše ok, dohodnete se a je u rodičů prostor tak proč nee. Na názor jiných bych se vyprdla. Každému může být hovňajs kde ty žiješ a jak žiješ!
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Mam otazku a zajimalo by me, jak byste se zachovaly/rozhodly dal? Ukoncila jsem vztah a momentalne bydlim u rodicu (tahne mi na 30). Setrila jsem si vzdycky neco vedle, a tak mam v planu koupit byt, nicmene jsou ted nesmirne drahe. Nabizeji mi bydlet u nic treba rok (ci jak dlouho budu chtit) a mezi tim si muzu nasetrit, najem po me chteji minimalni. Je mi zaroven blbe rikat ve svych letech, ze bydlim u rodicu, ale zase je to prilezitost jak nasetrit. Co myslite vy? Koukate blbe na 30leteho cloveka, ze je „mamanek“?Diky
Nepřijde mi nic špatného na tom,když někdo bydlí u rodičů. Každého věc. Pokud tam máte dost místa a dobře spolu vycházíte,proč ne. Někteří lidé bydlí u rodičů i s partnerem a dětmi. Přeci nebudeš platit drahý podnájem,když jsi sama.
Já jsem šla bydlet sama hned po vejšce. Přišlo mi trapný být ve 25 u rodičů. A protože jsem v tu chvíli chlapa neměla, našla jsem si přenádherný 1+1. Nejlepší rok mého života
Pak si mě našel můj muž, takže jsem si dlouho neužívala
Ale zkušenost je to k nezaplacení.
spíš jde o to jaké máte vztahy. Pokud vše ok a tak proč ne. Já vypadla v 19 ![]()
Zalezi jestli jsem doma ve 30 letech a nechavam se porad obsluhovat jak dite. To je mamanek, ale kdyz tam budes pomahat a fungovat jako dospely kedinec, je rozumnejsi si to nekomplikovat a vyuzit nabidky rodicu. Navic je to jen tvoje vec. Kdyz se bude nekdo ptat, tak muzes rict, ze mas dlouhodoby plany a ted se vyplati vic bydlet u rodicu. Ja bydlela u rodicu do 25, ptz jsem se pak vdala.
Do toho nikomu nic neni. Ja jsem kolem rozvodu taky chvili bydlela v baraku u nasich, nez jsem se odpichla dal a jestli to nekdo resil nebo ne me vubec nezajima.
Moje mama sla k rodicum do 3+1 ve čtyřiceti. Pokud mate dobry vztah, tak bych šla.
Pokud utahnes bydlení sama,jdi bydlet sama.Pokud neutahneš,rozumnější bydlet u rodičů.V dnešní době to ostuda není.
Buď budeš platit minimální náklady a něco usetris,nebo dáš víc za bydlení,ale budeš bydlet sama.
Bývalá švagrová neměla na výběr.Rozvadi se s jejím manželem,kterého měla následně po mém sourozenci .Samozivitelka se třema dětma a vrátila se k rodičům.No a co?
Je ji 45 a nic jinýho ji nezbývá než bydlet pod jednou střechou s rodiči. ![]()
Pokud jste v pohodě, neřešila bych to a šla na chvíli domu. Jsem ve věku, kdy je mi názor okolí vcelku u zadele. ![]()
Nevidim na tom nic spatnyho, kor u holky. Jestli ti to pmuze k odlozeni penez, jim to neva a tobe nevadi omezeny soukromi, tak to tak udelej. Lidem je to ve finale fuk, kdyz te budou chtit zdrbnout tak se vzdycky neco najde. Ja bych navrat k nasim uz asi nedala v tomhle veku, ale kazdej to ma jinak.
Já jsem si ve 30ti zrekonstruovala domek po babičce a poprvé jsem se úplně osamostatnila. Od té doby s rodiči nežiju.
Pokud to zvládáte a nemáte ponorku, klidně u nich zůstaň, ale dívej se po vlastním. Připadá mi zbytečné vyhazovat desetitisíce za nájem, když můžeš někde bydlet skoro zadarmo.
Ahoj holky.
Diky 
Mam otazku a zajimalo by me, jak byste se zachovaly/rozhodly dal? Ukoncila jsem vztah a momentalne bydlim u rodicu (tahne mi na 30). Setrila jsem si vzdycky neco vedle, a tak mam v planu koupit byt, nicmene jsou ted nesmirne drahe. Nabizeji mi bydlet u nic treba rok (ci jak dlouho budu chtit) a mezi tim si muzu nasetrit, najem po me chteji minimalni. Je mi zaroven blbe rikat ve svych letech, ze bydlim u rodicu, ale zase je to prilezitost jak nasetrit. Co myslite vy? Koukate blbe na 30leteho cloveka, ze je „mamanek“?