Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Určitě stěhovat. A rychle, s blížícím se porodem víc energie mít nebudeš. ![]()
Osobně bych se stěhovala, místo sezení u e-mimina bych už začínala balit ![]()
Taková nervozita před změnou je běžná. Prostě ji ignoruj - je to něco jako horečka při chřipce. Je to něco co si chtěla, tak to udělej. Zvládnete to.
@Ou @free333 @brisco Zlatka díky
mě je trošku líto přítele, mu se nechce má to tu rad, ale jak říkám, teď chodím do práce a pak do fitka, takže jsem mezi lidma a jeho příbuzné nepotkavam, já rodiče nemám
jenže to mi skončí a budu doma s jeho příbuznými na krku, asi mi to teď ještě nedochází ale umřu tu
na procházku není kam.
Ještě dneska bych zašla do obchodu vyžebrat krabice od banánů
. A nepocitej, ze máš tři měsíce, muže se něco stát a bude všechno jinak. Mě se třeba starší dcera narodila 11 týdnů před termínem, takže tak.
To jsou ti jak chodi denne na navstevy a vykrikuji pod oknem? V to pripade bych uz byla zabalena.
Ahoj
hustím do přítele už asi dva roky že se chci odstěhovat 17 km od našeho nynějšího města Šlo mi o následující ; možnosti vyžití, nějaka mateřská centra, možnost uplatnění po MD. Kdy jsem chodila do práce, bylo to dobrý, nevydelala jsem moc ale pokecala jsem s lidma.
jenže já jsem si tady už asi zvykla. Když chodím do práce tak je to dobrý, ale nevím jestli to zvládnu i doma na MD, v bytě, obchod 3 km, tchýně 200 metrů
teď se mi stěhovat nechce ale bojím se že budu litovat až budu jen doma 
Teď za tři měsíce rodím a přítel se shodli, že se odstehujem, ať mám vše blízko a taky chci byt dál od jeho rodiny, už jsem tu psala že mluví romsky,(čaje, more) chodí nevhodne a bez ohlášení na návštěvy a jsou to alkoholici a asociálovè (tchýně a švagr chodili do zvláštní) a nechci s nema být každý den a dávat je za vzor miminu