Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat, zda je tu nějaká maminka, co bydlí v Kanadě. Je tu stará diskuze, kam už nikdo nechodí. Chtěla bych nějaké info. Díky ![]()
Ahoj, jsem v Kanadě teprve rok a půl, ale třeba můžu pomoct…
Nejsem registrovaná na emiminu, ale můžeš mi poslat SZ na baby-cafe (prezdivka Ladybug22)?
@VeryAnd @Ango
ahojky holky a všichni ostatní
. Akorát vyřizujeme pracovní víza do Kanady… Nechcete pokecat, jak se Vám tam daří, žije, atd?? Klidně do zpráv… Mějte se pěkně!! ![]()
Ahoj, otviram stare tema at zbytecne nezakladam nove. Je zde nekdo, kdo odesel zit do Kanady? S rodinnou o tom uvazujeme, budu vdecna za vsechny poznatky. Moc dekuji
@aleba moc dekuju, jsem si jista, ze bychom se domluvili. Muzes mi prosim napsat na…verule. kverule@seznam.cz dekuju
@Anonymní píše:
@aleba moc dekuju, jsem si jista, ze bychom se domluvili. Muzes mi prosim napsat na…verule. kverule@seznam.cz dekuju
Předala jsem tvůj mail… slíbil se ozvat ![]()
Zivot v kanade
Prosim, je tu nekdo kdo odesel s detmi do kanady? Jak jste to zvladli? Jak deti? Co skoly, jaci tam jsou lide? Zajima me tak nejak vse. Deti mame 4 a 6 let, manzel uvazuje o odchodu v horizontu 1–2 let, ale ja se moc bojim, nechce se mi. Omlouvam se za anonym, nechci aby to vsichni znami vedeli. Dekuji
Ahoj…jsem na tom podobne…chtěli bychom take do kanady se dvema detmi…jak moc je složité vyrizovani?