Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, budeme se stěhovat do Kunčic, ale je to skoro v Čeladné. Zajímalo by mne, co tam podnikáte s dětmi, jestli jsou tam třeba nějaká mateřská centra, kde se mohou maminky scházet. Hřiště jsem našla jen v Čeladné, ale přišlo mi spíš pro větší děti. My máme 2 roky. A jak je to se zdravotní péčí? Je tam nějaký dobrý pediatr, nebo raději dojíždět někam dál? Jelikož teď bydlíme ve městě, tak každý hezký den trávíme venku na hřišti mezi ostatními dětmi, tak mám strach, aby mi tam malá nevyrůstala nějak v izolaci.
@DášaMáša no a stěhujete se do bytu nebo do domku? Jak je to v Kunčicích nevím. Na hřišti v Čel. si může hrát i dvouleťák (je tam pískoviště, houpačka), malý se hodně vyhrál s těmi kamínky, které tam jsou…Co se centra týče, tak to leda až ve Frýdlantu, nebo možná Frenštát? Nevím, nevyužíváme. Za pediatrem jezdíme do Frýdlantu.
Do bytu, kousek od toho wellness Lara. No já koukala, že v Čeladné je pediatr nějaký turek, tak to bych měla trochu obavy, reference jsem žádné nenašla, ani na žádného pediatra v Kunčicích. Jo kamínky jsou super, taky u nás vedou. A co školky? Jsou dobré? Je problém tam dítě umístit, nebo bývají místa?
Založila jsem skupinu maminek na facebooku, pokud máte zájem, šup tam. https://www.facebook.com/…33519728319/?…
Maminky Kunčice, Čeladná, Trojanovice spojte se:)
@DášaMáša no, spíš Arab
No, my k němu nechodíme, bývaly časy, kdy na jakýkoli problém nasadil hnedka atb. až měl brácha imunitu totálně v háji. Chodíme k Šenšelovi do Frýdlantu, ale místo něj už tam bude doktorka, on odchází do důchodu. On má CRP, narozdíl od Saheba.
V Kunčicích je prý ve školce hodně místa, na Čel. je to trochu horší, ale teď se dostali do školky i děti, které budou mít 3 na podzim. NA čel jsou teda školky dvě.
My jsme se taky nedávno do čeladné přistěhovali
, máme roční holčičku a chtěli jsme se seznámit - bohužel v čeladné MC nefunguje, ale kdybych sehnala nějaké další maminky, tak fungovat začne - tak až se přestěhujete - dejte vědět. Jinak pediatra máme taky ve Frýdlantu a na hřiště spíš chodíme koukat, hodně děláme procházky - je tu fakt nádherně!!