Byl někdo na PANDA testu v Repromede?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
20.3.18 19:28

Byl nekdo na PANDA testu v Repromede?

Jedna se o geneticky test parneru. Zajima me jeslti to nekdo podstoupil a jake mel pripadne vysledky? A zjistilo se tim proc je clovek neplodny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7537
22.6.21 15:02

Zkusím obnovit téma, jestli někdo nemá zkušenost.. Jak dlouho se čekalo na výsledky, kolik to stálo a jestli to k něčemu bylo? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
22.6.21 21:18

Ahoj, ja jsem podstoupila vysetreni panda, manzel nemusel, vysly mu dobre zakladni geneticke testy, ja mela vysledek zhorseny a pri prvni konzultaci v Repromede (ta byla telefonicky) jsem se objednala na Pandu, cena byla myslim 5000 a vysledky sem mela do 6ti tydnu, bohuzel vysly spatne a zjistil se duvod me neplodnosti….syndrom fragilniho x, pote museli i rodice na geneticke vysetreni aby probehlo mapovani a pote se resila stimulace, prvni injekci gonalu jsem si pichla 6.1.2021 a vcera jsem byla na prvni transferu a ted cekam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
23.6.21 12:07

@Ditu566 děkuju moc za info! Takže vám nejdřív dělali tý základní testy a tý byly zdarma a až potom jste přistoupili k pande ano?
Zas je super že vám našli řešitelný problém. moc držím palce aby hned ten první transfer vyšel. Takže jste posílali potom embrya na preimplamtacni genetiku a až teď po půl roce byl transfer jo? :roll: to je děsný čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
26.6.21 18:41

@baru-ska presne jak rikas, prvotni testy byly spatne, pri pande nam vysel syndrom fragilniho x, pak dve stimulace a z nich 4 embryjka a 1nembryjko po genetice jedine zdrave, ktere je uz 6ty den u me :srdce: tak doufam ze zustane 9mesicu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
27.6.21 17:51

@Ditu566 práv mám strach, aby se mi vubec něco vrátilo… kdy budeš testovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
27.6.21 19:48

@baru-ska no mam nutkani zitra 😊 to budu presne tyden od ketu 😊 ale chtela bych to vydrzet do stredy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
27.6.21 20:03

@Ditu566 tak jestli vkladali pětidenní tak vlastně bude 12 dpo? :) to už by mohlo být něco vidět :kytka: já měla fakt viditelnýho ducha 6 dní po ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
27.6.21 20:08

@baru-ska pocitala si ty dny az od nasledujiciho dne po ket - nevim presne jak to pocitat, byla sem 21.6 na vlozeni ve 12:00, 5ti denni blasty, takze jsem dnes vlastne 6ty den po ket? Vid? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
27.6.21 20:12

@Ditu566 ano dneska si 6 dní po KET a zítra budeš 7 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
27.6.21 20:21

A muzu se zeptat jak jsi na tom ty? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
27.6.21 22:08

@Ditu566 no já jsem teď týden po revizi zamlkleho v 6tt. takze právě řešíme co dal… :roll: teď prý musím mít 3 měsíce klid a můžeme cokoli zkoušet až tak září říjen..tak proto jsem si říkala že využijeme čas na genetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
28.6.21 10:42

@baru-ska to me mrzi 😥 a mate nejake mrazacky??? Uz ses nejak domlouvala na testech Panda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
28.6.21 11:32

@Ditu566 dneska mám konzultaci u svýho mudr a pak budu asi volat do repromedy abych se domluvila.. Njn.. po roce a půl konečně pozitivní test a nic no..co ty. testovala si?
Mrazacka právě jednoho máme a řešíme jestli ho teď použít nebo jít do jen testu embryi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
28.6.21 12:59

@baru-ska urcite bych zkusila jeste to jedno co mate, ja si myslim, ze ze zamrazeneho embrya uz nevezmou vzorek na genetiku, nebo se mylim? :think: Uvidis co ti rekniu v repromede, ale radila bych se spis ted s nima, nez s gyndarem, prece jen oni budou lepe vedet co a jak… a mas treba dalsi testy? Imunologii, hormonalni profil? A tak??

To vis ze sem testla :srdce: a je tam, malinkej, ale je tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital