První odloučení od dítěte - byli jste nervozní? :)

5635
21.9.11 20:39

Byli jste nervozní? :)

Ahoj Holky,v patek odjizdim poprve na vikend pryc od dcerky a jsem pomerne nervozni.Take jste byli,nebo jsem splasena? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65393
21.9.11 20:41

Já když jsem byla poprvé na dýl…tak ani tak ne nervozní,ale už na letišti se mi strašně stýskalo.byla jsem na 4 dny v londýně,Mates u mojí mamky,kde je skoro denně,je tam úplně v pohodě,ale stejně jsem žhavila drát 2krát denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.9.11 20:45

Ja prave take zacinam pocitovat prave ten smutek.Najednu stranu se tesim,ale na druhou mi bude smutno :(.
Je to jen vikend,ale je to proste poprve,kdy budu od male na delsi cas.Bude s tatinkem a s tim jsou skveli partaci,tak vim,ze bude spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
21.9.11 20:48
sara1000 píše:
Ahoj Holky,v patek odjizdim poprve na vikend pryc od dcerky a jsem pomerne nervozni.Take jste byli,nebo jsem splasena? :)

nervozni je slabe slovo… kousala sem si nehty, nebyla schopná se soustředit na nic než na to co asi tak dělá, měla černé myšlenky, vyšilovala jsem jak psychopat… dceři bylo 4.5 roku když poprvé byla přes noc pryč.. ;) tak pevné nervy… ;)

• Citovat
  • Upravit
65393
21.9.11 20:49

Saro…s tatínke bude v pohodě a ty taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.9.11 20:52

Tyy joo a ja si myslela,ze jsem hysterka.Jako nedelam zadne sceny,ale myslim na to porad.
Uz jsem na nastenku i napsala cislo do Motola na pohotovost :)))
Ale mam opravdu vyhodu,ze tatka se vyzna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.9.11 20:55
sara1000 píše:
Ja prave take zacinam pocitovat prave ten smutek.Najednu stranu se tesim,ale na druhou mi bude smutno :(.
Je to jen vikend,ale je to proste poprve,kdy budu od male na delsi cas.Bude s tatinkem a s tim jsou skveli partaci,tak vim,ze bude spokojena…

neboj,Adunka s taťkou to zmáknou… Danečka si takhle začali dost pravidelně (cca jednou za dva měsíce) brát na dva dny naši… taky mi hrozně chybí,ale vím,že je u babičky a dědy spokojenej,že si to užívá… jen je pak sranda ho uklidnit,pravidelně je hrozně rozjetej :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
21.9.11 20:58

Jéé tak to jsem tady taky nechala…číslo na pohotovost,kartičku pojištěnce samo taky…
Ale bylo to naprosto v poho a nejkrásnější bylo,když jsem se vrátila,to bylo večer,mates už skoro spal,musela jsem jít hned k němu,on v polospánku maminkoooo a tulil se ke mě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.9.11 20:58

to věřím, já byla poprvé pryč od malého v porodnici, to měl rok a půl a byla z toho úplně mimo :cry: :cry: :cry: ale on doma spokojený, od té doby nikde nebyl a já bych byla jak na trní taky :oops: :oops: :oops: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.9.11 21:00

Na to se tesim snad nejvic,az prijedu.Bud bude nastvana a nebude se mnou mluvit,nebo ke me hned pobezi :)
Ale tak nemuzu s ni byt porad,ze?At si to tatka jednou zkusi,jake to je cele dny se starat.:)
Spis si rikam,jestli nejsem krkavci matka,ze se jedu bavit.Ale asi to na ni nejake nasledky nezanecha :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.9.11 21:04

je to na druhou stranu fajn, že pozná i jiné dny a trávení času s někým jiným, jen si to užij, já tuhle možnost nemám, na jedné straně bych byla moc ráda, na druhé straně bych byla asi úplně mimo, ale já jsem hrozný závislák…
já jak byla v porodnici, mě toník vůbec nechtěl dát pusu, jít za mnou, jenom tata tata a jak odjeli, tak já bulela jako kráva, praskla mi voda a čekala 20 hodin, než se rozjel porod, který trval hoďku a půl a já byla úplně v háji a chtěla domůůůůů :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.9.11 21:05

Saro snaž se být v klidu.Můj malej byl ted statkou v červnu v chorvatsku(já nebyla)strašně se mi stýskalo,opravdu strašně a oni dva???naprosto v pohodě.Kolikrát si říkám,že ho snad porodil on :mrgreen: .Malej kdyby mohl,tak je na něm nalepenej nonstop.Ted za měsíc budu v porodnici a vím,že mu absolutně chybět nebudu :think: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.9.11 21:06

ale ty si to užij, kdy se to zase naskytne, že jo :wink: :wink: :wink: a buď ráda, že si to i tatík užije a že ho máš, moc chlapů to nezvládá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.9.11 21:07

Toho se bojim,ze bude spise nastvana,ale myslim,ze spise ne.
Resim jeste jednu vec,zda ji mam volat,nebo nechat uplne bez kontaktu,zda ji nebudu mast.
Jestli mi rozumite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.9.11 21:26

tak manžel ti asi bude volat a když jim to bude klapat a nebude bečet po mamince, tak klidně, ne? :nevim: :nevim: :nevim: a jestli by plakala, tak bych se asi nevzpomínala, nebo z toho budeš špatná :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí