Bylinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16744
23.4.16 08:49

@Malaga děkuju :hug: rozumíš bylinkám? jak se mám starat o oregáno? koupila jsem, přesadila do vrhlíku, ale když ho zaleju, tak propustí vodu, mám pocit že moc vody nepotřebuje, pár lístku už zhnědlo, mám málo zalévat? mám strach aby bylinka neodešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.4.16 08:57

@střepina jj dobromysl zalévat, aby neuschla, ale nepřelévat…má raději teplo a sucho (pak jsou silice výraznější) a spíš alkalické vápenaté půdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.4.16 09:00

@Malaga díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.4.16 09:06

@střepina není zač. Včera jsem neodolala a koupila si rozmarýn a bobkový list ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.4.16 09:40

@Malaga rozmarýn jsem si koupila v kauflandu, měsíc vydržel, malinko i vyrostl, ale pak odešel, šla jsem ve čtvrtek do zahradnictví, tam mi bylo řečeno že z krámu je to na jedno použití, tak jsem si koupila sazeničku rozmarýnu a petržele kudrnky, přesadila, koupila jsem i hnojivo na bylinky, bohužel už byly bylinky rozebraný, tak jsem si včera koupila semínka bazalky a kopru, tak jsem zvědavá, jak mi to pujde, zkoušela jsem ze semínka pažitku, ale ta vypadá jako tráva, taková slaboučká a v tom zahradnictví vypadala stejně, hrozně tenoučký, vždycky to chlap zlikvidoval, že to nevypadá jako pažitka, tak ted jsem přesadila pažitku z marketu, prý je to plevel, tak jsem zvědavá jestli pujde, většinou odejde, dala jsem ji na chvíli do mrazáku, že prý se si myslí že je jaro a odrazí se, jinak vypadá ted jako koště, mátu, oregáno, tymián jsem koupila vypěstované v OBI, přesadila jsem, tak jsem zvědavá jestli mi to vydrží, koriandr mi hned odešel, jakmile jsem přesadila, jo a ta máta už je přesazená v záhoně, snad se jí bude dařit, tam je místo, tam se muže rozrust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.4.16 21:35

Ahoj taky mam dost problem s aftama, dalo by se to lečit kloktanim nějakych bylinkových čaju nebo tak? Vím že mam slabou imunitu-hlavně teď jak se pořád střida teplo a zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí