Byly by jste taky zklamané?

43
6.7.23 14:01

Byly by jste taky zklamané?

Ahoj holky :kytka:
Jdu se jen zeptat, zda by jste byly taky z této situace tak zklamané, jako jsem teď já :?..
Měsíc zpátky jsem zjistila, že jsem těhu, začali jsme se s partnerem těšit na mimi a nečekali jsme ze se nebudeme muset snazit déle a prislo to takto brzy. :andel: A bohužel to nevypadá moc dobře. V pátek (zítra) se rozhodne zda půjdu na revizi nebo ne, třeba se tam prcek ukáže.. ale taky možná ne. :nevim: Je to moje první těhu takže to nesu velmi špatně a partner to ví :roll: Zítra jsem ho poprosila aby šel na vyšetření semnou, protože jsem hodně v nervech.. nejdřív říkal že ano, půjde a bude mi oporou - ale dnes z něj vypadlo že jede na festival, bavit se.. hodně mě to mrzí, že v takové situaci dá přednost tomuto, aspoň kdyby jel o den později.. rozhodl se z ničeho nic a hodně mě to zklamalo i to jeho chování, jakoby se nic nedělo, že to mám brát pozitivně. Přijde mi, že ho to vůbec netrápí :( Jsem hodně zničená a ještě do toho budu na to sama :( Mám to hodit za hlavu, nebo by jste taky byly zklamané? :,(

Příspěvek upraven 06.07.23 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1605
6.7.23 14:05

Hele, radši doufej, že žádné mimi nebude a příště se snaž, aby se „nečekaně“ už nic podobného nepřihodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
6.7.23 14:06

Ahoj, ano, ač nejsem žádná citlivka, byla bych zklamaná, a to už je co říct. Něco jiného by bylo kdyby mi přítel řekl že už něco má ( viz. ten festival ) tak dobře, nebudu mu chtít kazit plány, ale když mi řekne že ano, bude se mnou, a pak že ne, no koho by to nezklamalo a nenaštvalo že. Takže Ti úplně rozumím. Ale určitě to za hlavu hoď, nic se tím stejně nevyřeší. Aspoň vidíš, kdo je vedle tebe za člověka. Třeba se ho zkus zeptat proč ti tvrdil že s tebou půjde a pak že ne.. Mě by to teda zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
6.7.23 14:09

Ahoj, mám to za sebou dvakrát, tak vím, jaké to je zklamání. A ano, kdyby si vypadl na festival za zábavou, zamrzelo by mě to. Ale já jsem teda po chlapovi nechtěla, aby se mnou jezdil po vyšetřeních, tak špatně jsem na tom psychicky nebyla. Spíš než přítomnost při vyšetření atd by mě vadilo, že nebude přítomný potom. On bude juchat na fesťáku a ty budeš doma po revizi, nebo jak?

Každopádně teď je to pro tebe bolestivé, ale po dalších zkušenostech vím, že pokud nemá být těhotenství prosperující a v pořádku, je toto načasování nejmilosrdnější ze všeho. Jsou mnohem horší situace v těhotenství. Drž se a určitě budeš jednou chovat zdravé miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
6.7.23 14:09

Jak může mimino přijít nečekaně? To jste nechali přes noc otevřené okno a on zatím přiletěl čáp?
Zjevně jsi mu ukradená, :nevim: tak hlavně dal pokračujte bez ochrany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
6.7.23 14:10

Byla bych zklamaná i naštvaná. Řekla bych, že hodně. Drž se, všechno zvládneš! Ať už s ním, nebo bez. Tohle je signál, proč být minimálně alespoň hodně obezřetná, co se Tvého partnera týče. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.7.23 14:12
@asddsa píše:
Hele, radši doufej, že žádné mimi nebude a příště se snaž, aby se „nečekaně“ už nic podobného nepřihodilo.

Prosím? My miminko chceme. Tenhle komentář je od tebe strašně hnusný. To že to bylo nečekaně, neznamená, že jsme ho nechtěli!!! Uvědom si, čím budu procházet, pokud miminko nebude mít správný vývoj. A pokud se to nepovede, budeme se snažit znovu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
6.7.23 14:12

Tedy bavit se na festivalu, když se něco takového stane, mi přijde hodně špatné.
Asi to nebude úplně partner do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
6.7.23 14:13

@Sisika9 To nemyslíš vážně? Ty fakt nevíš, jak přicházejí mimina? 8o Proč vždycky někdo musí prudit :zed: Škoda, kdyby děti létaly otevřeným oknem, bylo by to jednodušší - kdo dítě nechce, pořídí si něco jako síť proti hmyzu, kdo chce, otevře okna v celém bytě a bude čekat :cert: A ještě si nezkazime postavy těhotenstvím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.7.23 14:15
@Sisika9 píše:
Jak může mimino přijít nečekaně? To jste nechali přes noc otevřené okno a on zatím přiletěl čáp?
Zjevně jsi mu ukradená, :nevim: tak hlavně dal pokračujte bez ochrany :roll:

Nečekali jsme, že se to POVEDE TAKTO BRZY! Miminko jsme chtěli!! Napsala jsem to špatně! Dotaz byl uplne jiny!!! Pokud se tohle nepovede budeme se snazit znovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
6.7.23 14:15
@Catalinn píše:
@Sisika9 To nemyslíš vážně? Ty fakt nevíš, jak přicházejí mimina? 8o Proč vždycky někdo musí prudit :zed: Škoda, kdyby děti létaly otevřeným oknem, bylo by to jednodušší - kdo dítě nechce, pořídí si něco jako síť proti hmyzu, kdo chce, otevře okna v celém bytě a bude čekat :cert: A ještě si nezkazime postavy těhotenstvím :pankac:

Tak ja taky povazuji za necekane tehotenstvi, ze selhala antikoncepce. K tomu ta reakce partnera, vychazi mi z toho, ze on dite moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.7.23 14:17

Žena vždycky prožívá těhotenství jinak než muž. Pro ně je to něco nehmatnýho, neexistujícího a tohle často nechápou. Navíc to těhotenství vzniklo omylem. Hezký to od něj není, ale on na to má prostě jiný pohled. Když se ti jeho chování nelíbí, tak se líp chraňte.

• Citovat
  • Upravit
43
@Tarena píše:
Tak ja taky povazuji za necekane tehotenstvi, ze selhala antikoncepce. K tomu ta reakce partnera, vychazi mi z toho, ze on dite moc nechce.

Zadna antikoncepce neselhala. Mimi jsme chtěli ale NEČEKALI JSME ze to dojde tak brzy. To je vse. Paneboze proc jste tak hnusne? Muj dotaz byl zda by vás to taky mrzelo tak jako me, nebo sem jen precitlivela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
@sasenka511 píše:
Nečekali jsme, že se to POVEDE TAKTO BRZY! Miminko jsme chtěli!! Napsala jsem to špatně! Dotaz byl uplne jiny!!! Pokud se tohle nepovede budeme se snazit znovu :zed:

Chlap je de*il. Pokud bude revize, bude te nekdo muset odvezt domu po anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.7.23 14:18

MY MIMINKO CHCEME! KOMENTY TYPU LÉPE SE CHRAŇTE SI ODPUSTTE PROSIM :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie