Bývalá mého přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.7.18 12:56

Bývalá mého přítele

Ahoj všichni! :lol:
Mám takový menší problém. Mám rok přítele. Všechno klape až na to že nesnáším jeho bývalou přítelkyni. Mám furt tendenci vyhledávat ji na sociálních sítích jako fb a instagram. Furt dokola sjíždím její fotky. Potřebovala bych se toho zbavit 8o má někdo něco podobného? Poradíte mi jak se toho zbavit!? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
30.7.18 12:59

zablokovat si ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81478
30.7.18 12:59

psychoterapie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
30.7.18 13:02

Zjisti, proč si nevěříš. Proč máš malé sebevědomí a proč se potřebuješ srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
30.7.18 13:03

Že jsi pošuk asi nemusím zmiňovat. Jediná léčba - ZABLOKOVAT.

• Citovat
  • Upravit
1573
30.7.18 13:13

Zablokování stejně nepomůže, furt tě bude hlodat myšlenka, co asi dělá, jak vypadá, nebo podobný věci, nevím na co konkrétně na jejím profilu koukáš. Tady pomůže jen čas. Hlavně je třeba si uvědomit, že si přítel vybral tebe, pokud by chtěl být s bývalkou, tak s ní zřejmě je, takže mu je s tebou nejspíš dobře. Hlavně, pokud o tom přítel ví, že projíždíš profil jeho bývalky, tak ho tím moc nedráždit, mohlo by se stát, že by ho to přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
30.7.18 13:22

A co ti tak hrozného udělala, že ji nenávidíš? To, že ho nechala a on si tak mohl najít tebe? :lol: nechápu :mrgreen: on taky řeší tvé ex vztahy? To bych se teda nezabývala ničím jiným, muž měl nespočet vztahů - delších i jednorázových, žádnou osobně neznám a přece je svět malej a občas někde nějakou potkáme, hned mi to chudák hlásí :lol: ale teda když je vidím, tak asi může být fakt rád že má mě :lol: :lol: :lol: :lol: to je ta jeho ex nějaká modelka, že tě to tak sejří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
30.7.18 13:24

A ona vás nějak obtěžuje, že tohle děláš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.18 18:24

Delala sem uplne to same.A občas dělám dodnes :kytka: hezká jsem dost,asi to sebevědomí,sama nevim proč to dělám.Ale úplně ti rozumím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová