Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že za ní platí být, energii, je v jeho firmě, posílá zprávy o dětech…to beru, děti jsou jejich. Rodina, taky beru, babičky děti jsou stále jejich babičky atd.
ale že mu volá třikrát denně, to už by mi vadilo.ani ne teda, že volá ona, ale že on si tuhle frekvenci necha líbit.
Proste ti dycha za krk pripravena kdykoliv skocit na tve misto.
@Janli píše:
A proč se vlastně rozešli? Tam bude možná zakopanej pes….
No pokud kvuli zakladatelce, tak pan ma maslo na hlave a vycitky smerem k ex a v tomto modu se bude pokracovat dal
Ahoj zakladatelko, ti povím, jako bych to psala já, měla jsem úplně to stejné a skončila jsem z toho na pilulech, bez legrace. Začalo to nenápadně, nechápala jsem proč mu byvalka (se kterou měl tou dobou 10ti letou dceru) volá když se jí něco stane nového např, vyjde ji brigáda, koupi nové auto, volá memu partnerovi s brekem když ji umře táta. Psycho, doslova, nepochopí, kdo to nezažil. Ale já jsem citlivější než ty, myslím, protože z projevu ti to,,jen,, vadí, mě to ničilo. Až mi to způsobilo tik, když jsem o tom začala mluvit, musela jsem na to brát leky. Bylo to opravdu peklo, volala nám i v 9 večer, když jsme byli v posteli, volala mu na dovolenou do zahraničí, úplně jsem z toho chytala hysterické záchvaty, protože jsem cítila že něco není ok. A nebylo, jedná se o emoční nevěru, vlastně se vědomě dělíš o chlapa, nikdy víc! Trvalo mi 2 roky že není chyba v ní ale v něm, vždy byly argumenty že si to s ní nechce rozhazrt kvůli dceři, že pak ji nebude chtít dávat apod. chodili jsme ji nakupovat(protože nema auto, tak nemůže tahat pakl mlek, jezdili na hrob její rodiny, jezdili pro cigarety na Boží hod, zpětně je to jako zlý sen, jak jsem byla neskutečně blbá a pitomá že jsem si toto nechala líbit, strašně se mi ulevilo, když jsem to definitivně utla. 3 roky jsem se dávala dohromady, ano, byla jsem sama, ale teď mám pohodový vztah, kdy můj partner má na tu situaci stejný pohled a kroutí hlavou, že jsem v tom byla tak dlouho.
Poradila bych ti buď nůž na krk nebo zdrhej až se ti bude za patama prášit. Můžeš tu dostávat řady jako, povznes se nad to, ale opakuji, kdo tim neprošel na vlastní kůži, nemel by radit, a neví úplně o co jde. Úplně mi hópl adrenalin, jen o tom píšu. Hodně sil a nenech si kálet na hlavu. Držím palce a cítím s tebou ![]()
@Anonymní píše:
Je to můj manžel, máme spolu syna a z bývalého manželství má 2 děti! Děti beru, vše ok.Jeho bývalá…je to 5let od rozvodu _nema nový vztah _bydli v jejich bývalém bytě, který je manžela a platí energie _vola ráno, večer, přes den..do toho několikrát vypisuje své zážitky, děti zážitky..fotky, její selfie _jeho rodinu stále považuje za svoji, všechny tety a babičky objíždí, stará se apod. _pracuje v jeho firmě, dělá obchoďáčku, ale ne dobrou, ale manžel ji vyhodit nechce _ma přehled o tom kde a jak se můj muž má _klidne by s ním a s dětmi jela na dovolenou _ma luxusní firemní auto
Já to neřeším, v ničem skoro problém nevidím, ale myslím, že se po 5ti letech neodpoutala…v ničem si ji nezměnil život, program od rozvodu snad jen kromě sexu s manželem…jinak si jede pořád to stejné jen ho má jako kamaráda
Moje babička, která má 90 mi říká, že se k ní jednou vrátí…podle musila na barandove…
On na ni nadává, řekne hodně hnusnych věci, ale před ní otočí a je zlatý..
Občas se s ní potkám…kamarádky nejsme a nebudeme, jsme jako voda a oheň
Cítili byste se ohrožený? Když třeba máme děti na víkend, ona je zavřena doma, víme to, protože to napíše chlapovi.
Neřeší žádnou novou práci, neřeší žádné nové bydlení, nemá zájem o nový vztah, nemá moc kamarádů, ani jeden koníček.
Chlap byl pro ni celý svět od 15ti…stačil ji jen on a jejich domov.
Tak to řešíš brzo když už jste manželé a máte dítě.
Jak dlouho byl sám než jste si začali? Důvod rozvodu byl co?
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, ti povím, jako bych to psala já, měla jsem úplně to stejné a skončila jsem z toho na pilulech, bez legrace. Začalo to nenápadně, nechápala jsem proč mu byvalka (se kterou měl tou dobou 10ti letou dceru) volá když se jí něco stane nového např, vyjde ji brigáda, koupi nové auto, volá memu partnerovi s brekem když ji umře táta. Psycho, doslova, nepochopí, kdo to nezažil. Ale já jsem citlivější než ty, myslím, protože z projevu ti to,,jen,, vadí, mě to ničilo. Až mi to způsobilo tik, když jsem o tom začala mluvit, musela jsem na to brát leky. Bylo to opravdu peklo, volala nám i v 9 večer, když jsme byli v posteli, volala mu na dovolenou do zahraničí, úplně jsem z toho chytala hysterické záchvaty, protože jsem cítila že něco není ok. A nebylo, jedná se o emoční nevěru, vlastně se vědomě dělíš o chlapa, nikdy víc! Trvalo mi 2 roky že není chyba v ní ale v něm, vždy byly argumenty že si to s ní nechce rozhazrt kvůli dceři, že pak ji nebude chtít dávat apod. chodili jsme ji nakupovat(protože nema auto, tak nemůže tahat pakl mlek, jezdili na hrob její rodiny, jezdili pro cigarety na Boží hod, zpětně je to jako zlý sen, jak jsem byla neskutečně blbá a pitomá že jsem si toto nechala líbit, strašně se mi ulevilo, když jsem to definitivně utla. 3 roky jsem se dávala dohromady, ano, byla jsem sama, ale teď mám pohodový vztah, kdy můj partner má na tu situaci stejný pohled a kroutí hlavou, že jsem v tom byla tak dlouho.
Poradila bych ti buď nůž na krk nebo zdrhej až se ti bude za patama prášit. Můžeš tu dostávat řady jako, povznes se nad to, ale opakuji, kdo tim neprošel na vlastní kůži, nemel by radit, a neví úplně o co jde. Úplně mi hópl adrenalin, jen o tom píšu. Hodně sil a nenech si kálet na hlavu. Držím palce a cítím s tebou
A vrátil se k ní? Ja tě úplně chapu, tohle bych taky nedavala. Chlapi jsou nekdy ze svych ex pripos..ani, kvůli detem
@Anonymní píše:
Já to neřeším, v ničem skoro problém nevidím, ale myslím, že se po 5ti letech neodpoutala…
Ne, vůbec to neřešíš
Nechápeš, že místo ní bys měla řešit svého muže. Na tom jaký mají mezi sebou vztah má zásluhu on stejně jako ona. Mimochodem ten tvůj muž je fakt charakter… před bývalkou hraje komedii jak jsou spolu zadobře a před tebou na ni nadává ![]()
@Serpentini píše:
Ne, vůbec to neřešíšNechápeš, že místo ní bys měla řešit svého muže. Na tom jaký mají mezi sebou vztah má zásluhu on stejně jako ona. Mimochodem ten tvůj muž je fakt charakter… před bývalkou hraje komedii jak jsou spolu zadobře a před tebou na ni nadává
Presne, byt zakladatelkou, tak se fakt bojim, jak kde vyklada o ni…
@Malá bobina píše:
A vrátil se k ní? Ja tě úplně chapu, tohle bych taky nedavala. Chlapi jsou nekdy ze svych ex pripos..ani, kvůli detem
Nevrátil, bylo to stejné jako u zakladatelky, přede mnou to byla semetrika, co ho jen peskovlala a zakazovala mu, nedalo se s ní vydržet…a když jsme se všichni setkali při osobním setkání (při předávání malé)byl z ní úplně poprděný a vše ji odkýval. Byl tam i na Štědrý večer, já sama doma…no říkám, špatné vzpomínky. Od té doby jsem velmi obezřetná na jakoukoli ex, mám to holt po zkušenostech takto.
Teď s odstupem vidím, že má nastavený pokřivený vzorec vztahů. A divím se zakladatelce, pokud to tak běželo, co ho zná, že se dobrali k manželství a dítěti. ![]()
@Anonymní píše:
Nevrátil, bylo to stejné jako u zakladatelky, přede mnou to byla semetrika, co ho jen peskovlala a zakazovala mu, nedalo se s ní vydržet…a když jsme se všichni setkali při osobním setkání (při předávání malé)byl z ní úplně poprděný a vše ji odkýval. Byl tam i na Štědrý večer, já sama doma…no říkám, špatné vzpomínky. Od té doby jsem velmi obezřetná na jakoukoli ex, mám to holt po zkušenostech takto.
Teď s odstupem vidím, že má nastavený pokřivený vzorec vztahů. A divím se zakladatelce, pokud to tak běželo, co ho zná, že se dobrali k manželství a dítěti.
Ten štědrý večer mě taky čeká…
Začínám být psychicky na tom dost zvláštně, jen co vstanu začnu zuřit a být plná nenávisti vůci tě ex…musím se zabavit abych na ni nemyslela..
Vůbec ho nechápu, ať se k ní vrátí, ale toto je divné…chtěla bych aby ji vyhodil z práce i z bytu
Tohle mám taky ta sebou. Přesně to co popisuješ. I ty vánoce. Odešla jsem po 3 letech.
Už je sní zpět, dokonce si ji i vzal.
@Anonymní píše:
Je to můj manžel, máme spolu syna a z bývalého manželství má 2 děti! Děti beru, vše ok.Jeho bývalá…je to 5let od rozvodu _nema nový vztah _bydli v jejich bývalém bytě, který je manžela a platí energie _vola ráno, večer, přes den..do toho několikrát vypisuje své zážitky, děti zážitky..fotky, její selfie _jeho rodinu stále považuje za svoji, všechny tety a babičky objíždí, stará se apod. _pracuje v jeho firmě, dělá obchoďáčku, ale ne dobrou, ale manžel ji vyhodit nechce _ma přehled o tom kde a jak se můj muž má _klidne by s ním a s dětmi jela na dovolenou _ma luxusní firemní auto
Já to neřeším, v ničem skoro problém nevidím, ale myslím, že se po 5ti letech neodpoutala…v ničem si ji nezměnil život, program od rozvodu snad jen kromě sexu s manželem…jinak si jede pořád to stejné jen ho má jako kamaráda
Moje babička, která má 90 mi říká, že se k ní jednou vrátí…podle musila na barandove…
Cítili byste se ohrožený? Když třeba máme děti na víkend, ona je zavřena doma, víme to, protože to napíše chlapovi.
Neřeší žádnou novou práci, neřeší žádné nové bydlení, nemá zájem o nový vztah, nemá moc kamarádů, ani jeden koníček.
Už si to sem psala že? ![]()
Je to můj manžel, máme spolu syna a z bývalého manželství má 2 děti! Děti beru, vše ok.
Jeho bývalá…je to 5let od rozvodu _nema nový vztah _bydli v jejich bývalém bytě, který je manžela a platí energie _vola ráno, večer, přes den..do toho několikrát vypisuje své zážitky, děti zážitky..fotky, její selfie _jeho rodinu stále považuje za svoji, všechny tety a babičky objíždí, stará se apod. _pracuje v jeho firmě, dělá obchoďáčku, ale ne dobrou, ale manžel ji vyhodit nechce _ma přehled o tom kde a jak se můj muž má _klidne by s ním a s dětmi jela na dovolenou _ma luxusní firemní auto