Bývalka nebývalka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.10.22 08:29
@Cekk píše:
Tohle mám taky ta sebou. Přesně to co popisuješ. I ty vánoce. Odešla jsem po 3 letech.
Už je sní zpět, dokonce si ji i vzal.

Takže on se rozvedl, vzal si tebe, pak se rozvedl a vzal si svou ex manželku?

• Citovat
  • Upravit
21208
11.10.22 09:18
@Anonymní píše:
Ten štědrý večer mě taky čeká…
Začínám být psychicky na tom dost zvláštně, jen co vstanu začnu zuřit a být plná nenávisti vůci tě ex…musím se zabavit abych na ni nemyslela..Vůbec ho nechápu, ať se k ní vrátí, ale toto je divné…chtěla bych aby ji vyhodil z práce i z bytu

Jakoze on bude na Stedry vecer u ex a ty budes s vasim ditetem sama doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 09:44
@PaníBovaryová píše:
Jakoze on bude na Stedry vecer u ex a ty budes s vasim ditetem sama doma?

Mám jít na naším prý…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.22 09:47

Chtěla jsem napsat, že mám jít k rodičům.
On že tam pověceri a pak přijede…že je málo s dětmi a toto je maličkost

• Citovat
  • Upravit
13965
11.10.22 09:48

To je šílený, proč sis s nim proboha delala dítě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 09:52

Protože po rozvodu byl svobodný, byli na noze…
Ale postupem času se ona uklidnila a začali být spíš kamarádi, kolegové…jako pro ty jejich děti je to to nejlepší jak oni fungují, ale já to nedávám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.22 09:54

Ty Vánoce jsem ještě otevřené téma, pokud řeknu ne, tak nepůjde…ale bude doma naštvaný, nešťastný a vypisovat jak ho to mrzí…

Když ho nechám, tak se tam třeba pohádají a vím že pak přijde a bude nejzlatejsi, ale jako já se utrapim…

• Citovat
  • Upravit
33328
11.10.22 09:57
@Anonymní píše:

Maličkost pro něj, pro tebe těžko. Proč si nevezme děti k vám domů? On se tě ale na tvůj názor asi neptá, a staví tě před hotovo věc že? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148264
11.10.22 10:03
@Anonymní píše:
Ten štědrý večer mě taky čeká…
Začínám být psychicky na tom dost zvláštně, jen co vstanu začnu zuřit a být plná nenávisti vůci tě ex…musím se zabavit abych na ni nemyslela..Vůbec ho nechápu, ať se k ní vrátí, ale toto je divné…chtěla bych aby ji vyhodil z práce i z bytu

Ty děti by na to doplatily nejvíc, kdyby ji kvůli tobě připravil o bydlení a práci, dochází ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 10:06
@Anna766 píše:
Ty děti by na to doplatily nejvíc, kdyby ji kvůli tobě připravil o bydlení a práci, dochází ti to?

Dostala by čas najít si novou práci a bydlení řeší už roky a nic…

To jsou mé myšlenky, on na to nemyslí

• Citovat
  • Upravit
148264
11.10.22 10:10
@Anonymní píše:
Dostala by čas najít si novou práci a bydlení řeší už roky a nic…To jsou mé myšlenky, on na to nemyslí

Nemyslí, protože mu to nevadí. Ty děti jsou i jeho a jsou takto zajištěné. Já tohle chápu. Ne každý chlap je hovado co vyhodí bývalku a je mu jedno že jeho děti jsou v chudobě.
Ty Vánoce ovšem jsou jiná věc. Proč si nevezme děti k vám na Štědrý den? Mohl by se s ex střídat. Jeden rok na vánoce děti u vás a na Silvestra s matkou a pak to otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 10:21
@Anna766 píše:
Nemyslí, protože mu to nevadí. Ty děti jsou i jeho a jsou takto zajištěné. Já tohle chápu. Ne každý chlap je hovado co vyhodí bývalku a je mu jedno že jeho děti jsou v chudobě.
Ty Vánoce ovšem jsou jiná věc. Proč si nevezme děti k vám na Štědrý den? Mohl by se s ex střídat. Jeden rok na vánoce děti u vás a na Silvestra s matkou a pak to otočit.

O tomhle ještě máme diskutovat, on bude s námi, pokud budu chtít, vím to..

Problém je, moje psychika, a jak z každé strany slyším, že se k ní může vrátit… Jsou kolegové, jsou kamarádi… Nedávám to…
Ikdyz ji třeba 1× týdne vidím, pořád mu něco nevěřím

• Citovat
  • Upravit
21208
11.10.22 10:22
@Anonymní píše:

Nejak nechapu, proc si te vzal a ma s tebou dite, kdyz s tebou nechce byt ani na Vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.10.22 10:24

Zakladatelko, necháš si hrozně kakat na hlavu. Já bych mu už dávno dala nůž na krk, že v téhle úchylné trojce, kde si navíc připadá jako ta navíc, když i na Vánoce jde nejdřív za ní, už žít nehodlám. Ona si dovolí to, co jí dovolíte vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
11.10.22 10:34

A jak to bylo předchozí Vánoce? A pokud víš, že kdyby ti to vadilo, tak by nešel, tak proč mu dovolíš jenom o tom uvažovat…Tohle už jste měli mít nějak dořešené dávno. Můj manžel (taky rozvedený s dítětem) po pár měsících vztahu se mnou taky chvilku uvažoval, zda netrávit Vánoce s dítětem, řekla jsem mu, že je to jeho věc, ale já to nedám… :nevim: Další roky už ho to ani nenapadlo a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí