Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ten štědrý večer mě taky čeká…
Začínám být psychicky na tom dost zvláštně, jen co vstanu začnu zuřit a být plná nenávisti vůci tě ex…musím se zabavit abych na ni nemyslela..Vůbec ho nechápu, ať se k ní vrátí, ale toto je divné…chtěla bych aby ji vyhodil z práce i z bytu
Jakoze on bude na Stedry vecer u ex a ty budes s vasim ditetem sama doma?
@PaníBovaryová píše:
Jakoze on bude na Stedry vecer u ex a ty budes s vasim ditetem sama doma?
Mám jít na naším prý…
Chtěla jsem napsat, že mám jít k rodičům.
On že tam pověceri a pak přijede…že je málo s dětmi a toto je maličkost
Protože po rozvodu byl svobodný, byli na noze…
Ale postupem času se ona uklidnila a začali být spíš kamarádi, kolegové…jako pro ty jejich děti je to to nejlepší jak oni fungují, ale já to nedávám…
Ty Vánoce jsem ještě otevřené téma, pokud řeknu ne, tak nepůjde…ale bude doma naštvaný, nešťastný a vypisovat jak ho to mrzí…
Když ho nechám, tak se tam třeba pohádají a vím že pak přijde a bude nejzlatejsi, ale jako já se utrapim…
@Anonymní píše:
Maličkost pro něj, pro tebe těžko. Proč si nevezme děti k vám domů? On se tě ale na tvůj názor asi neptá, a staví tě před hotovo věc že? ![]()
@Anonymní píše:
Ten štědrý večer mě taky čeká…
Začínám být psychicky na tom dost zvláštně, jen co vstanu začnu zuřit a být plná nenávisti vůci tě ex…musím se zabavit abych na ni nemyslela..Vůbec ho nechápu, ať se k ní vrátí, ale toto je divné…chtěla bych aby ji vyhodil z práce i z bytu
Ty děti by na to doplatily nejvíc, kdyby ji kvůli tobě připravil o bydlení a práci, dochází ti to?
@Anna766 píše:
Ty děti by na to doplatily nejvíc, kdyby ji kvůli tobě připravil o bydlení a práci, dochází ti to?
Dostala by čas najít si novou práci a bydlení řeší už roky a nic…
To jsou mé myšlenky, on na to nemyslí
@Anonymní píše:
Dostala by čas najít si novou práci a bydlení řeší už roky a nic…To jsou mé myšlenky, on na to nemyslí
Nemyslí, protože mu to nevadí. Ty děti jsou i jeho a jsou takto zajištěné. Já tohle chápu. Ne každý chlap je hovado co vyhodí bývalku a je mu jedno že jeho děti jsou v chudobě.
Ty Vánoce ovšem jsou jiná věc. Proč si nevezme děti k vám na Štědrý den? Mohl by se s ex střídat. Jeden rok na vánoce děti u vás a na Silvestra s matkou a pak to otočit.
@Anna766 píše:
Nemyslí, protože mu to nevadí. Ty děti jsou i jeho a jsou takto zajištěné. Já tohle chápu. Ne každý chlap je hovado co vyhodí bývalku a je mu jedno že jeho děti jsou v chudobě.
Ty Vánoce ovšem jsou jiná věc. Proč si nevezme děti k vám na Štědrý den? Mohl by se s ex střídat. Jeden rok na vánoce děti u vás a na Silvestra s matkou a pak to otočit.
O tomhle ještě máme diskutovat, on bude s námi, pokud budu chtít, vím to..
Problém je, moje psychika, a jak z každé strany slyším, že se k ní může vrátit… Jsou kolegové, jsou kamarádi… Nedávám to…
Ikdyz ji třeba 1× týdne vidím, pořád mu něco nevěřím
@Anonymní píše:
Nejak nechapu, proc si te vzal a ma s tebou dite, kdyz s tebou nechce byt ani na Vanoce.
Zakladatelko, necháš si hrozně kakat na hlavu. Já bych mu už dávno dala nůž na krk, že v téhle úchylné trojce, kde si navíc připadá jako ta navíc, když i na Vánoce jde nejdřív za ní, už žít nehodlám. Ona si dovolí to, co jí dovolíte vy.
A jak to bylo předchozí Vánoce? A pokud víš, že kdyby ti to vadilo, tak by nešel, tak proč mu dovolíš jenom o tom uvažovat…Tohle už jste měli mít nějak dořešené dávno. Můj manžel (taky rozvedený s dítětem) po pár měsících vztahu se mnou taky chvilku uvažoval, zda netrávit Vánoce s dítětem, řekla jsem mu, že je to jeho věc, ale já to nedám…
Další roky už ho to ani nenapadlo a
Takže on se rozvedl, vzal si tebe, pak se rozvedl a vzal si svou ex manželku?