Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Petule030 Dobře. A když spolu máme dítě?
k cemu ti v Tom pomuze ale ta byvala? chces vedet zda ji nejak tyral? chce ti vzit dite a ty potrebujes svedka, ze je naruseny?…
@Anonymní píše:
@Petule030 Dobře. A když spolu máme dítě?
Příspěvek upraven 07.03.15 v 16:41
@svycarka Ano něco takového chci vědět jestli ji nějak ubližoval. Já si taky říkám, že je to blbé jak už jsem psala v úvodu, ale moc mě to zajímá.
Je to tvoje věc, jestli máš pocit že to potřebuješ vědět proč ne..ale nevím co ti to dá, snad nějakou odpověd, ps:možná ani ona nebyla ok.. ![]()
@Anonymní píše:
@svycarka Ano něco takového chci vědět jestli ji nějak ubližoval. Já si taky říkám, že je to blbé jak už jsem psala v úvodu, ale moc mě to zajímá.
podivej, krome trapneho pocitu, nemas vlastne co ztratit.ja bych se zeptala.Za predpokladu, ze mi byvaly tropi problemy ohledne pece o dite ![]()
Třeba si toho nechala víc líbit. u svýho ex který měl přítelkyni 6 let, jsem taky pátrala, zjistila jsem že mlátit se nechala hodně dlouho..že si to nechala dost dlouho líbit, ale jejich vztah byl jinej, byli víc jako kamarádi a měli víc toho hezkýho aspon z počátku. Proto to asi i dýl vydrželo. Náš vztah ze začátku byl taky pěknej ale šlo to rychle z kopce, po jeho pár eskapádách jsem to nesla zle a uzavřela se…nechtěla jsem dál nic hezkýho s ním rozvýjet. asi to dokázala na rozdíl ode mně spláchnout, což jí lituju ![]()
Tak pokud se půjdeš zeptat bývalky, tak se to tvůj přítel asi dozví a může to brát jako narušenou důvěru.
Pokud ten vztah ukončovali ne zrovna v klidu, tak to bývalka nemusí mít uzavřené a nic pěkného ti třeba neřekne a ani to nemusí být pravda.
A když ti řekne, že jejich vztah byl OK, tak přestaneš pátrat a budeš v pohodě?
Vzhledem k tomu, ze hodne psychickych poruch je dedicnych, mela bys jeho diagnozu uz kvuli svemu diteti vedet.