Bývalka vs. já

Anonymní
12.6.13 11:54

Bývalka vs já

S manželem jsem deset let, má s bývalkou dvě děti, dvě děti máme spolu.Jde o to, že jeho bývalka je pořád sama, měla pár vztahů, ale žádný nevydržel déle než rok, manžel s ní má skvělí vztah, já vlastně taky, jezdí za ní několikrát do týdne, bere sebou naše děti, někdy jedu i já, ale to málokdy, příjde mi to divné. Včera večer jsem si uvědomila, jestli nejsem tolerantní až moc, nebo spíš blbá. Odpoledne přijel od bývalky, dovezl mi od ní rebarboru na buchtu, že to jejich děti nejedí, jen ona, tak že pak máme přivézt ochutnat. Vrhla jsem se na buchtu a v devět večer říkám manželovi, jestli jí kousek nedoveze, nejdřív na mě koukal jak blázen, ale pak řekl že jo.Ona bydlí tak deset minut autem od nás, byl pryč asi půl hodiny, že si s ní dal ještě kafe k té buchtě a cigáro, nevím jestli je tohle správné, toleruju to, vlastně mi vyhovuje všestraná spokojenost, jen se trošku bojím aby se to jednou nezvrtlo v něco co bych nechtěla, všichni mi říkají že chlap se musí držet na řetězu jinak zvlčí. Deset let to takhle klape, myslíte že je to přehnané? Kámošky se mi smějou že u nás funguje mnohoženství, ale tak to není, já jsem jeho žena se mnou spí, milujeme se bývalka je bývalka, kterou má rád a záleží mu na ní. Myslíte si taky že jsem magor, pokud tohle toleruju?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11592
12.6.13 11:58

Nejsi magor. Pokud to vyhovuje všem, tak kašli na kamarádky a jejich kecy. Je to jejich závist, protože ony by to nezvládly a pravděpodobně bývalky nesnáší. Já bych to taky nezvládla a klobouk dolů před tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Asi takhle - moje známá se rozvedla, ten její si našel mladší, má s ní malý dítě (jejich děti už jsou dospělé) a ta moje známá si to jejich malý dítě půjčuje.. Mě to příjde lepší, než se o děti handrkovat a hádat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288

Pokud ti to nevadí a svým způsobem vyhovuje, tak proč ne… Na jednu stranu ti tenhle stav závidím.. Manžel má taky ex a s ní dvě dcery, ale vztah ja x manžel x bývalá je oproti vašemu nebe a dudy.
Pokud manželovi věříš nedělala bych problémy tam kde nejsou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.6.13 11:59

Mně to příjde dost divný, nějak tohle nechápu. neříkám, že má panovat nesnášenlivost, ale tohle kamarádíčkování mi příjde hooodně podivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.6.13 12:00

Tak jestli to klape deset let, tak si zaděláš leda na problémy, když najednou po tolika letech začneš vyšilovat. Mně se to jeví jako pro nervy všech zůčastněných lepší uspořádání, než scény, kdy nextka bere mimino a odchází s ním pryč, když přijede dítě z prvního manželství. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
12.6.13 12:02

Možná se najde dost lidí, co ti budou malovat čerta na zeď, ale pokud mu důvěřuješ, tak to neřeš. Nejhorší jsou našeptávači, dokáží pořádně nabourat vztahy - ačkoli je nechceme poslouchat, stejně nám v tom mozečku něco uvízne a může začít hlodat.

Za mou maličkost - já bych asi s takovýmto dotazem na emimino nešla, bych se děsila již předem těch smyšlených scénářů :). Ale třeba se mýlím a názory zde budou v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
12.6.13 12:05

Nehledej problémy tam, kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.6.13 12:05

Klape vam to 10 let, vyhovuje ti to, neres to! Deti jsou spokojene, muz je spokojeny, ty jsi spokojena :nevim: neni co resit, neni po cem patrat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bellisima
12.6.13 12:06

No, me by to asi moc nebylo, jednou za cas ano (cca. 1 tydne), ale nechapu, upeces vecer buchtu a posilas manzela k bejvalce v devet vecer? 8o a ty se ptas jestli nejsi moc tolerantni? vzdyt by manzel tam nejel kdybys ho,,nenutila,, :roll: Nezlob se ale spis mi prijdes divna ty :think:

• Citovat
  • Upravit
15814

Tak jestli to deset let klape, tak proč v tom šťourat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290

Tak já v tom taky nevidím problém, pokud máte ujasněné vztahy a vyhovuje to všem stranám, tak bych nic neměnila…na rady kamarádek bych se vykašlala, každý jsme hold jiný tvor a bereme různé situace a vztahy jinak, za mě je to super, že si rozumíte :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
12.6.13 12:09

Z opačné strany: Já jsem byla dítě v takové rodině a přijde mi to normální, dokonce jsem byla ráda. Všechny bývalé, současné a budoucí ženy mého táty se spolu vždy bavily, děti mezi sebou taky. Moje máma dělá babičku mojí nejmladší sestřičce. No je to složité každopádně je to stokrát lepší než hádky, hádky, hádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.6.13 12:09
@bellisima píše:
No, me by to asi moc nebylo, jednou za cas ano (cca. 1 tydne), ale nechapu, upeces vecer buchtu a posilas manzela k bejvalce v devet vecer? 8o a ty se ptas jestli nejsi moc tolerantni? vzdyt by manzel tam nejel kdybys ho,,nenutila,, :roll: Nezlob se ale spis mi prijdes divna ty :think:

Tak chtěla, aby ta buchta byla čerstvá, no.
Pak si uvědomila, že už je to asi divný a zeptala se nás tady.

buchty v noci ne, jinak pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.6.13 12:11

Oprosti se od toho, že je to bývalka tvého muže. Dala bys buchtu své kamarádce? Dala by sis s ní kafe? Dovolila bys svému muži, aby se svým dětem, které s ním nežijí, vynahradil všechen čas, který s nimi trávit nemůže? Myslím, že žijete spokojeně, na kamarádky se vykašli, ať si říkají, co chtějí, je to váš život a hlavně jste tak dosud byli spokojení. Lepší než žabomyší války, že sis dovolila učesat její dceru nebo naopak žes jí neučesala vůbec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky